Betere Landschapsfoto en Corona/Covid-19

We mogen weer workshops geven. En daar zijn we heel blij mee. De komende periode zal Corona/covid-19 een rol in ons leven blijven spelen. Hoe lang dit precies gaat duren is onbekend, maar staat de gezondheid van ons allemaal voorop. Hieronder lees je meer over hoe wij met de situatie omgaan.

We zIjn gewoon bereikbaar

Zoals altijd kun je ons per e-mail en telefoon bereiken. Hier heb je onze contactgegevens.

Wat als een groepsworkshop niet door kan gaan of als ik niet kan deelnemen

Geen zorgen, dat lossen we netjes op. We zullen ons tijdens de workshops netjes aan de voorschriften houden. Omdat we workshops in verschillende landen geven, hebben we met verschillende maatregelen te maken. Zoals gebruikelijk ontvang je ongeveer 3 weken voor aanvang alle informatie over de workshop van ons. Nu kunnen de maatregelen in de periode tussen ontvangst van alle informatie en de workshop wijzigen. Mogelijk is een locatie niet meer toegankelijk, worden de maatregelen in het algemeen aangescherpt of heb jij klachten en mag je niet deelnemen. Houd je e-mail dus goed in de gaten.

Mocht dit gevolgen hebben voor een workshop die je hebt geboekt, dan lossen we dat samen op. Hoe gaan we te werk?

Tegoedbon als groepsworkshop niet kan doorgaan – vrije keuze tot en met 31 december 2021

We bieden je standaard het volgende (dit geldt ook voor tegoedbonnen die na 17 maart 2020 zijn verstrekt):

 1. Wij stellen een nieuwe datum voor dezelfde workshop voor.
 2. Je mag kosteloos omboeken naar een andere willekeurige 1-daagse groepsworkshop van jouw keuze van Betere Landschapsfoto.
 3. Als optie 1 en 2 niet passen, ontvang je een tegoedbon van ons. Je kunt dan voor 31 december 2021 een nieuwe, zelf te kiezen, 1-daagse groepsworkshop bij Betere Landschapsfoto boeken. Kies je voor een duurdere workshop, dan betaal je niets bij.

Op deze manier kun je met een gerust hart een plaats in 1 van onze groepsworkshops reserveren en heb je een leuke en leerzame dag om naar uit te kijken.

Workshops kunnen worden aangepast

Op sommige punten zullen we de workshops mogelijk moeten aanpassen. We zorgen ervoor dat je krijgt wat je hebt geboekt, ook als dat op een andere locatie is. Als dat niet kan, ontvang je een gedeelte van het betaalde bedrag terug. Dat bedrag heeft alleen betrekking op het gedeelte dat wij niet kunnen leveren en wordt door ons vastgesteld op basis van inkoopprijs.

Voor alle duidelijkheid: de tegoedbon en aanpassingen gelden alleen als de workshop moet worden verplaatst of aangepast vanwege het coronavirus, niet om andere redenen. Verder gelden de bestaande algemene voorwaarden.

Voor de workshop

Voor de workshop ontvang je informatie van ons. Voorlopig krijg je ook informatie over de te nemen voorzorgsmaatregelen. Zo zullen wij je vragen of je vrij bent van (corona)klachten. Als je hoest, verhoging of koorts hebt, of één van de andere symptomen hebt, blijf je thuis en neem je contact met ons op. Je kunt later aan dezelfde of een vergelijkbare workshop deelnemen. Als een huisgenoot klachten heeft geldt hetzelfde.

Tijdens de workshop

Tijdens de workshops houden wij ons aan de regels die gelden in het land waar de workshop wordt gegeven. Wij gaan ervan uit dat jij dat ook doet. Wij zorgen ervoor dat de groepsgrootte binnen de regels blijft, de onderstaande voorschriften zullen vast al bekend zijn:

 • Een groep is nooit groter dan 10 fotografen en mogelijk kleiner als (lokale) maatregelen dat vragen.
 • We informeren je over de voorschriften die ter plaatsen gelden, maar houd ze ook zelf in de gaten.
 • Tijdens het uitdelen van koffie/thee dragen wij handschoenen.
 • We houden anderhalve meter afstand en gaan ervan uit dat jij dat ook doet.
 • Indien vereist of gewenst werken wij met een mondmasker of zelfs volledig gezichtsmasker.
 • We nemen apparatuur mee zodat we gemakkelijk op jouw camera/beeldscherm kunnen meekijken.
 • Als je moet hoesten, doe je dat in je elleboog.
 • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die na gebruik weg.

Privé workshops, privé cursussen en coaching

Als je voor een privé workshop, cursus of coaching kiest, heb je al standaard veel flexibiliteit. Privéworkshops vinden met maximaal 2 deelnemers en 1 fotograaf plaats. Je kunt ongeacht de reden naar een nieuwe datum omboeken. Dus ook als het je gewoon niet uitkomt of als het weer niet zo geschikt is. De cursussen en coaching vinden vaak al digitaal plaats, maar ook hier kunnen contactmomenten worden verplaatst.

Bestellen en voorraad

Producten van Lensbaby, NiSi, Mindshift, Kenko en Leofoto kun je gewoon bestellen. Digitale producten zoals bijvoorbeeld de e-books en coaching kun je na het bestellen direct downloaden.