Kustfotografie: New Style High Key


Datum:      zondag  29 september 2019 van 10:00 uur tot 17:00 uur

Prijs:          € 124

Plaats:       Ouddorp


Over de workshop kustfotografie

New Style High Key landschapsfoto’s zijn vaak dramatische en emotievolle beelden. Het algemene effect is een licht, etherisch uitziend beeld waarin de definitie van sommige details behouden blijft.

De groep bestaat uit maximaal 10 personen. Je krijgt begeleiding van twee ervaren, fulltime fotografen met een zeer ruime ervaring in de kustfotografie. Er zijn dus maximaal vijf deelnemers per fotograaf. Je krijgt veel persoonlijke aandacht en je kunt al jouw vragen stellen over hoe je een betere New Style High Key foto maakt. De fotografen kennen de locaties zeer goed.

Spreken High Key foto’s jou aan? Wil je de Zuid-Hollandse kust op een unieke manier vastleggen? Wil je je deze bijzondere techniek eigen maken? Dan is dit een geschikte workshop voor jou! Deze workshop richt zich op New Style High Key fotografie aan de kust. Je fotografeert op diverse aansprekende locaties. De mogelijkheden zijn groot en je leert op een andere manier naar een landschap kijken. Je zult een nieuwe manier van fotograferen ontdekken en gaat met aansprekende foto’s naar huis.Programma workshop Kustfotografie New Style High Key

Bij Beterelandschapsfoto krijg je altijd een compleet pakket. Enkele weken voor het begin van de workshop ontvang je ons E-book. Ruim 150 pagina's met informatie over compositie, sfeer en techniek. En je krijgt een extra E-page die specifiek ingaat op New Style High Key kustfotografie. Zo kun je je al voorbereiden op de workshop van Beterelandschapsfoto en heb je een handig naslagwerk voor na de workshop.


Als je wil, beoordelen we voor de workshop twee foto’s in het thema van de workshop en ontvang je onze feedback. Wij zullen je van tips voorzien die jou verder helpen bij het maken van New Style High Key foto's. Je ontvangt feedback op meer dan tien punten en we houden het altijd netjes. Onze klanten ervaren onze feedback als een waardevolle aanvulling op de workshop.

De workshop start om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 17:00 uur. Je bent de hele dag bezig met New Style High Key fotografie aan de Zuid-Hollandse kust, in Ouddorp en Rockanje.

Beterelandschapsfoto start altijd met een drankje en een presentatie waarin we je meenemen in de wereld van New Style High Key fotografie. We gaan in op de techniek en bespreken een aantal foto's die wij op de locaties hebben gemaakt. Daarna gaan we in de praktijk aan de slag. Net na de middag gaan we lunchen (niet inbegrepen) op een mooie locatie aan het strand. De fotografen van Beterelandschapsfoto begeleiden je in het veld 1-op-1. Je kunt al je vragen stellen voor New Style High Key Fotografie. Na deze workshop heb je alles geleerd zodat je zelf New Style High Key foto's kunt maken.

Na de workshop beoordelen we nog eens twee foto’s waarop je feedback ontvangt van beide fotografen van Beterelandschapsfoto. Wij zullen je van tips voorzien die jou verder helpen bij het ontwikkelen van jouw New Style High Key fotografie.


Wanneer

Heb je zin om je de techniek van New Style High Key fotografie eigen te maken? Er zijn nog plaatsen vrij op:

- zondag 29 september van 10:00 uur tot 17:00 uur

Is de workshop volgeboekt? Geef je dan op voor de reservelijst.Ervaring

Je bent in het bezit van een (digitale) spiegelreflex- of systeemcamera. Onze ervaring is dat je het meeste rendement uit deze workshop haalt als je meer ervaring hebt. Begrippen zoals sluitertijd, diafragma en ISO-waarde kun je toepassen. Je begrijpt de samenhang tussen deze begrippen en hoe ze elkaar beïnvloeden. Je weet bijvoorbeeld wat het resultaat is als je de ISO-waarde verdubbelt, een 4 stops ND filter plaatst én het diafragma één stop vergroot. Bij voorkeur heb je onze workshop Kustfotografie Fotograferen met lange sluitertijden gevolgd of heb je ruime ervaring in het fotograferen met filters. Als je filters hebt, neem die dan mee.

 

Toegankelijkheid

De locaties zijn eenvoudig per auto te bereiken, parkeren is gratis. Je loopt ook een stukje over het strand.


Details

- Hele dag High Key fotografie
- Maximaal 10 personen
- Fotografen kennen gebied goed
- Bezoek aan twee locaties
- Veel fotograferen in de praktijk

Wat ga je doen

- Maak lichte en emotievolle

 foto's
- Leer werken met 

  belichtingscompensatie
- Ontwikkel je creativiteit en visie
- Leer een High Key landschap

  zien

 

Wat krijg je

- Vooraf E-pages landschapsfotografie
- E-page New Style High Key
- Begeleiding op locatie
- Feedback op 4 foto’s
- Veel praktische tips
- Een leuke en leerzame dag

Wat neem je mee

- Camera
- Objectieven
- Statief
- 6 of 10 stop ND filter
- 2 stop grijsverloop filter
- Warme kleding
- Waterdichte schoenen of laarzen
- Tas of hoes voor om de camera

Nice to have:
- Afstandsbediening
- Polarisatiefilter