Cadeaubon voor de fotograaf


Op zoek naar een cadeau? Denk eens aan een cadeaubon! Met de Beterelandschapsfoto cadeaukaart maak je de ontvangende fotograaf blij. Zo kan de ontvanger kiezen uit een groot assortiment met workshops, fotoreizen, het coachingstraject en cursussen. Voor iedere gelegenheid is de cadeaubon geschikt om te geven.


Verschillende varianten

De cadeaubon is in verschillende varianten verkrijgbaar. Het minimale bedrag is € 25. Daarboven kun je een cadeaubon voor ieder gewenst bedrag aanvragen. Er is geen limiet. Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een workshop cadeau te doen. In dat geval heeft de cadeaubon de waarde van de workshop.


Tekst op de cadeaubon

Ook de cadeaubonnen van Betere Landschapsfoto zijn maatwerk. Je kunt er dus verschillende teksten op laten plaatsen.

Wat we nodig hebben

Stuur ons de naam van de gelukkige ontvanger door, eventueel met de gelegenheid en datum waarop je de cadeaubon gaat geven. Laat ons ook weten of je voor een bepaald bedrag kiest of voor bijvoorbeeld een workshop.

Hoe koop je een cadeaubon

Vervolgens ontvang je een e-mail met informatie over de verdere afwikkeling. Na betaling ontvang je binnen een paar dagen de cadeaubon die je zelf kunt uitprinten.

Geldigheid

De cadeaubon is steeds een jaar geldig én je kunt er ook nog eens één jaar mee vooruit boeken. Dat betekent dat als je vandaag een bon cadeau doet, de ontvanger over één jaar kan boeken voor bijvoorbeeld een workshop macrofotografie of landschapsfotografie die nog eens één jaar later plaats vindt. Dus vanaf het moment van cadeau doen kan de ontvanger er twee jaar mee vooruit. Ook als in de tussentijd de prijs wijzigt.