Online Foto FeedbackDatum:    starten wanneer het jou uitkomt

Prijs:        panel van 6 foto’s feedback € 69
                 panel van 10 foto's feedback € 109

Locatie:   thuis, online


Over Online Foto Feedback

Je fotografeert al een tijdje en vind dat je mooie foto's maakt. Dat hoor je ook van anderen maar je wil meer dan alleen maar 'mooi' of 'prachtig' horen.

Bij Beterelandschapsfoto kun je terecht voor gedegen feedback op je landschapsfoto's en macrofoto's. Van ons zul je geen 'mooi' of 'niet ons ding' horen. Of 'je bent er bijna'. Wij zijn positief kritisch. Wij houden het netjes en professioneel. Dat mag je van een fulltime professionele fotograaf verwachten. Onze feedback zal je helpen om betere foto's te maken. Je krijgt gerichte adviezen en tips van ons.

Je kunt kiezen of je 6 of 10 foto's instuurt. Jouw foto's worden beoordeeld op compositie, sfeer en techniek.Programma Online Foto Feedback

Programma

Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een kort intakeformulier van ons. Als je dan ook nog aangeeft hoe je je wil ontwikkelen, kunnen wij je nóg beter helpen en van concrete feedback voorzien. Samen met het ingevulde formulier stuur je ons de foto's toe. Alle foto's worden afzonderlijk beoordeeld. Binnen tien dagen ontvang je objectieve feedback op je foto's van één van de fotografen van Beterelandschapsfoto.

Wanneer

Starten wanneer het jou uitkomt.


Ervaring

Iedereen die landschapsfoto's of macrofoto's wil laten beoordelen is welkom. Onze ervaring leert dat we voor iedere fotograaf tips en advies hebben die helpen om een completere en betere fotograaf te worden. Jong, oud, veel of weinig ervaring, je zult altijd iets van ons leren.