1-op-1 Online Portfolio review

1-op-1 Online Portfolio review

 • starten wanneer jij wilt
 • 69,00
69,00

Privé online portfolio review. Ontvang constructieve feedback op je foto’s en verbeter je fotografie.

Ben jij natuurfotograaf en wil je praktische en uitgebreide feedback op je foto’s? Reserveer een 1-op-1 online portfolio review sessie. Je ontvangt constructieve, positieve en uitgebreide feedback op je foto’s via Skype. Je kunt de feedback vanuit je eigen huis of van iedere andere plaats ter wereld ontvangen. Het enige dat je nodig hebt is een goede internetverbinding en een microfoon.

De portfolio review is gericht op natuurfotografen van alle niveaus die hun fotografie willen verbeteren.

Wat krijg je in deze 1-op-1 Online Portfolio review

Nadat je hebt gereserveerd stuur je 10 foto’s in. Wij reviewen je foto’s waarna we een Skype sessie van 1 uur inplannen. Tijdens die sessie zal Frank of Yvonne jou van praktische en positieve feedback voorzien. Wat kun je verwachten? We bespreken:

Maximaal 10 foto’s
Het onderwerp in de foto
Gebruikte techniek, waaronder licht en belichting, scherpte en scherptediepte
Eventueel gebruik van filters en andere accessoires
Compositie en sfeer
Het beeldverhaal
Nabewerking: hoe laat je je foto nóg meer spreken

online portfolio review: een korte samenvatting

 • Online portfolio review van 1 uur
 • Via een gedeeld scherm in Skype
 • Het tijdstip stemmen we na reservering en ontvangst van de foto’s af
 • Positieve en praktische feedback op je foto’s

Hoe werkt het

Alles wat je nodig hebt is een computer, een microfoon, een bertrouwbare internetverbinding en Skype, want we zetten (video)call op. We delen ons computerscherm gedurende de feedback. Je kunt alle toelichtingen live op je eigen beeldscherm volgen.

Alle voordelen op een rijtje

 • Je focus ligt precies op wat je wilt leren. De onderwerpen waarop je feedback wilt stemmen we samen vooraf af
 • Er zijn geen afleidingen. Groepsessies zijn fantastisch maar er kunnen veel afleidingen zijn en de focus ligt niet op jouw foto’s
 • De sessie wordt vooruit gepland. Wij kunnen de feedback voorbereiden en we verliezen geen tijd als we starten

Datum en tijd

De datum en tijd van deze 1-op-1 online portfolio review stemmen we na reservering en ontvangst van je foto’s af. We zijn flexibel wat dag en tijdstip betreft. Na je reservering nemen we contact met je op en maken we de afspraak. Als de afgesproken datum/tijd niet uitkomt, kun je de sessie verplaatsen.

Taal

Deze 1-op-1 online feedback kan in het Nederlands of Engels plaatsvinden, jij bepaalt de taal.

Portfolio review via skype

De online portfolio review vindt plaats via Skype. Het voordeel is dat we ons beeldscherm met jou kunnen delen. Misschien heb je geen Skype en wil je dit niet installeren. Je kunt er dan ook voor kiezen om te bellen. Zorg er in dat geval voor dat je je foto’s bij de hand hebt.

Cadeaubon

Je kunt deze 1-op-1 portfolio review ook aan iemand anders cadeau doen. Reserveer je plek en geef aan dat je de sessie aan iemand anders cadeau wilt doen.

Wat heb je nodig voor deze Online portfolio review

 • 10 foto’s voor de portfolio review, na reservering ontvang je informatie over hoe je de foto’s kunt aanleveren.
 • Een computer
 • Skype. De sessie vindt via Skype plaats. Het voordeel is dat we ons beeldscherm met jou kunnen delen. Download Skype
 • Een internetverbinding, microfoon en optioneel een webcam
69,00

Reacties van deelnemers

Goede uitleg en sfeer tijdens de workshop. We konden allerlei lenzen uitproberen en ondertussen kregen we uitleg. Ook de feedback over mijn foto's was erg leerzaam. Ik ga zeker nog meer workshops doen!

Clarina van Winden

Een aanrader voor zij die fotografie op een hoger niveau willen brengen. Frank en Yvonne weten je naar een hoger level te krijgen! Vriendschap, kennis en plezier zijn de ingrediënten die geserveerd worden. Workshop, fotoreis, enz... je moet het zeker eens meemaken. Ik kijk al uit naar de volgende keer.

Ivan van Heule

Van elke workshop heb ik ontzettend genoten en ben met veel inspiratie en motivatie naar huis gegaan om nieuwe ideeën en projecten om te zetten.

Beatrice Hermanns

Vandaag de workshop Kustfotografie technische vaardigheden gevolgd. Een sterke aanrader voor iedereen die als beginner, maar ook als wat meer gevorderde fotograaf kennis wil vergaren. Kleine tips opgestoken die verrassend snel resultaat gaven in de foto's. Yvonne en Frank weten waarover ze praten.

Patrick Puype

Het was een geweldig weekend! Leuke groep, fantastisch weer, mooie locaties maar bovenal zijn Frank en Yvonne hele fijne mensen! Veel geleerd. Dank daarvoor.

Elly Hoogenboom

Ik was super tevreden en vlug besliste ik om nog meer workshops te volgen. Elk jaar heb ik er een paar gevolgd. Steeds zeer tevreden. Ik zou aan iedereen die graag in de natuur of aan zee wil fotograferen de workshops van Betere Landschapsfoto aanraden.

Daniëlle Vanstraelen

Ik zou de workshops maar ook de reizen willen aanbevelen voor zowel beginnende als gevorderde fotografen. Zij hebben daar diverse workshops voor. Beginnende om de techniek te verbeteren en het leren zien van bijvoorbeeld de compositie. Voor gevorderde fotografen nét dat stuk meer om je fotografie op een nog hoger niveau te brengen.

Dré van Eekelen

Ondertussen heb ik met Yvonne en Frank een 10-tal workshops en 2 fotoreizen gedaan. Steeds ben ik met een voldaan gevoel huiswaarts gereden. Heb ik iets bijgeleerd? Ja zeker en vast, wat er mij toe aanzet om nog een paar workshops of een fotoreis bij hun te volgen.

Bert Illegems

Goede begeleiding, kleine groep. Leuk en leerrijk, met veel geduld en met liefde gebracht.

Armanda Steensels

Zeer goede en persoonlijk gerichte workshop. Doordat de groep deelnemers bewust klein gehouden wordt, nemen Yvonne en Frank écht de tijd om zoveel mogelijk je vragen te beantwoorden. Ik heb echt veel bijgeleerd en ga nu zeker aan de slag met de feedback die ik nadien op mijn foto’s ontvangen heb. Zeer tevreden!!!

Dominique Zwaenepoel

Coachingstraject afgerond gericht op het verder ontwikkelen van mijn fotografische stijl. De begeleiding en feedback was professioneel, persoonlijk en stimulerend. Stimulerend om verder te gaan, kritisch te blijven, te onderzoeken. In ruim een half jaar heb ik veel geleerd en een enorme stap gezet in mijn ontwikkeling.

Annemieke Keijzer

Het weekend is voorbij gevlogen en ik ben heel blij dat ik er bij was. 2 Top begeleiders, leuke groep, goed hotel en het weer zat volledig mee. Veel tips en begeleiding gekregen van Frank en Yvonne. Het weekend is voor mij meer dan geslaagd.

Christel Kemps

E-Book 'Fotograferen is een Kunst': Wat een prachtige uitgave zeg. Complimenten! Ik heb er even doorheen gekeken en wat mij meteen opviel en wat ik ook erg fijn vind, is de info bij de gemaakte foto's.

Els Beugelink

Prachtige fotoreis naar Lake District. Het ging mijn verwachtingen te boven. Ik heb ontzettend veel geleerd. Er werden veel goede adviezen gegeven en mijn foto's verbeterden met de dag. Een hele leuke groep, veel gelachen en enorm geboft met het weer. Complimenten aan Yvonne en Frank: HET WAS EEN SUPERREIS!!! Ik ga zeker nog een keer met jullie mee op fotoreis.

Riet Machielsen

Ik heb in de laatste twee jaren mogen deelnemen aan een paar workshops gegeven door Yvonne en Frank, o.a. Macrofotografie met tussenringen en Kustfotografie Beweging en dynamiek ICM. Elke keer opnieuw heb ik genoten van hun zorgvuldige voorbereiding, duidelijke theoretische uitleg en enthousiaste praktische begeleiding. Niet twijfelen, gewoon doen!

Carine Depret

Heel veel bijgeleerd en zeer nuttige informatie meegekregen. Zeker interessant en een aanrader voor iedereen die nieuwe technieken wil bijleren. Workshop gevolgd en een fotoreis gedaan, en is voor herhaling vatbaar.

Olga de Laedt

Ik waagde me aan mijn eerste fotoweekend: drie dagen ondergedompeld worden in de kustfotografie. Dit was in één woord top! Prima organisatie, de mooiste plekjes om te fotograferen, professionele begeleiding, een hele fijne groep.
Een volgende workshop én weekend staan op het programma, Ik kijk er al naar uit!

Sabine Wintgens

Afgelopen jaar met Betere Landschapsfoto mee geweest naar het Lake District. En wat een goede keus was dat! Yvonne & Frank zijn hele leuke mensen om mee op pad te gaan. Zij hebben veel foto-technische kennis die ze graag met je delen en overduidelijk veel kennis van het gebied waar we verbleven. De groep was ook erg fijn!

Bas Ruiter

De sfeer is bij alle drie workshops ontspannen en gezellig geweest. De grootte van de groepen was altijd goed, niet meer dan 10 personen, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt.

Beatrice Hermanns

Fotograferen met Frank en Yvonne is leuk, leerzaam en gezellig. Ze nemen de tijd om dingen uit te leggen en iedereen wordt gelijkwaardig behandeld. Ik kijk enorm uit naar het volgende fotoweekend.

Hennie Zeij

Doordat ze met z’n tweeën zijn is er voldoende aandacht voor alle cursisten. Wat ik ook heel prettig vond was dat je foto’s kunt insturen voor feedback. Van die feedback leer je eigenlijk best veel. Ik kan deze workshops iedereen aanbevelen.

Ineke Dommers

Yvonne en Frank zijn een ontspannen koppel, die geduldig uitleggen wat de bedoeling is, en je ook goed helpen indien dat nodig is. Er heerst altijd een ontspannen sfeer tijdens de workshop, en er wordt ook zeker gelachen. Na een workshop ga je zeker naar huis met de nodige kennis en mooie foto’s, om zelf verder er mee aan de slag te gaan.

Jan van der Heijden

Jullie deskundige leiding met aandacht voor elke deelnemer werkt inspirerend. Ik kijk uit naar een volgende (al de vierde) workshop.

Hedda Rubben

Tips en ideeën geven zij in overvloed en alles op een hele gezellige prettige aangename wijze. Ja, van workshops van Betere Landschapsfoto krijg je inspiratie om je fotografie weer verder te verbeteren!

Marja Bax

Er is tijd genoeg om op de locatie rustig dingen uit te proberen en vragen te stellen aan Frank en/of Yvonne. Wil je een bepaald effect bereiken dan helpt één van hen je net zo lang tot je het ‘ziet’ en de foto hebt gemaakt die je wil maken.

Linda de Leur