Privé cursus Adobe Photoshop Lightroom | Gevorderden

Privé cursus Lightroom | Gevorderden

 • Starten wanneer jij wilt
 • Vanaf 279 euro voor een privécursus van 6 uur
Aanmelden

privé cursus adobe lightroom voor gevorderden

Je werkt al met Lightroom en soms met Photoshop. Maar je haalt nog onvoldoende uit je foto’s. Je wilt je foto’s van het scherm laten springen. RAW-bestanden hebben enorm veel data én potentieel. Maar hoe haal je dat er uit? En hoe bepaal je wat het beste resultaat voor jouw foto is? Heb je al eens aan een privé cursus Lightroom gedacht?

Je wilt een cursus Lightroom volgen maar hebt weinig tijd? Dan is de privé cursus Lightroom van 1 dag helemaal voor jou. Jij kiest datum voor de cursusdag. Breng jouw foto’s echt tot leven. Want er is zo veel meer uit je foto’s te halen. Altijd!

Ontwikkel je foto’s als een professional

Lightroom is een professioneel programma. Je kunt er enorm veel mee. Ontdek op een efficiënte en praktische manier hoe jij je foto’s perfect kunt afwerken. Want zelfs dat vraagt maar maximaal een paar minuten per foto. In de privé cursus Adobe Photoshop Lightroom voor gevorderden ontdek je het allemaal. Aan de hand van je eigen foto’s maak je je een aantal technieken eigen en je zult versteld staan van het resultaat.

In deze privé cursus Lightroom sta jij centraal. Doordat we de cursusdag volledig afstemmen op jouw kennis en ervaring is dit de ideale training voor de landschapsfotograaf en/of macrofotograaf. Je werkt aan je eigen foto’s en krijgt veel praktische tips en adviezen. Aan het einde van de dag kun jij je foto’s zelfstandig bewerken. De privécursus Lightroom voor gevorderden volg je alleen of met een partner, vriend of vriendin die net zo gek is op fotografie als jij.

Wil jij:

 • De cursus Lightroom volgen op een moment dat jou uitkomt
 • Je foto’s levensecht van het scherm laten springen
 • Tips en advies van professionele fotografen ontdekken
 • Veel praktische voorbeelden zien
 • Ontdekken hoe je snel selecteert en foto’s bewerkt
 • Leren van een professional
 • Je mooiste foto’s aan familie, vrienden en bekenden laten zien

Mis niets en meld je aan voor de privé cursus Lightroom voor gevorderden.

E-book Lightroom Classic

Bij de privé cursus Adobe Photoshop Lightroom Classic ontvang je het e-book ‘Lightroom Classic’. Dit e-book van meer dan 250 pagina’s kun je als naslagwerk gebruiken voor tijdens en na de cursus. Veel voorkomende vragen worden beantwoord en de gids staat vol met tips, praktische voorbeelden en inspiratie. Natuurlijk ontbreekt een volledige workflow niet.

Dit is het e-book dat je bij iedere cursus adobe photoshop Lightroom krijgt

Ontdek Adobe Photoshop Lightroom

Je krijgt een complete cursus

De privé cursus Adobe Photoshop Lightroom Classic voor gevorderden gaat over de modules Bibliotheek en Ontwikkelen. Want die heb je als fotograaf écht nodig. Wat ga je doen? Je ontdekt onder andere het volgende:

 • Efficiënt en effectief importeren met voorinstellingen
 • Snel selecteren
 • Hoe je een beeld analyseert en bepaalt welke aanpassingen nodig zijn
 • Globale en lokale aanpassingen uitvoeren
 • Lokale aanpassingen met het radiaalfilter, gegradueerd filter en het penseel uitvoeren
 • Het synchroniseren van bewerkingen
 • En nog veel meer

Live vragen stellen aan een professionele fotograaf

Gedurende de dag stel jij je vragen en wij zullen ze allemaal beantwoorden. We nemen jouw foto’s als uitgangspunt en zorgen ervoor dat je aan het einde van de dag weet hoe je de foto’s het beste kunt presenteren. De privé cursus Lightroom voor gevorderden is er voor jou.

Als je fotografeert is een goede nabewerking onmisbaar. ‘In camera’ is je foto nog niet af. Met Adobe Photoshop Lightroom bewerk je je foto’s tot een indrukwekkend eindresultaat. Sinds 2011 doe ik niet anders. Ik wil je graag helpen met jouw foto’s. – Frank Geraedts

Reserveer je plaats voor de privé cursus Lightroom en ontdek hoe je:

✅ Nooit meer je foto’s kwijt raakt
✅ Bepaalt welke verbeteringen je het beste kunt doen
✅ Je foto’s van het scherm laat spatten
✅ Licht en diepte in je foto brengt
✅ Lokale bewerkingen toepast
✅ Meerdere foto’s tegelijkertijd bewerkt
✅ Met de tips en adviezen van een professionele fotograaf je foto’s écht verbetert
✅ Van onze lekkere lunch geniet. Die krijg je er gratis bij

En je ontvangt het E-book ‘Lightroom Classic’ ter waarde van 24 euro. Dit uitgebreide E-book is heel geschikt om je op weg te helpen en als handig naslagwerk.

Meld je nu aan voor de cursus Photoshop Lightroom voor gevorderden en haal ook het maximale uit jouw fotografie…

inhoud van de Privécursus Adobe photoshop Lightroom voor Gevorderden

De cursus Lightroom Classic voor gevorderden bestaat uit 3 delen die je op 1 dag volgt. De kracht van deze cursus is dat je, alleen of met een fotovriend of –vriendin, de cursus volgt. Je krijgt de volle aandacht en het programma wordt op jou (of jullie) afgestemd. Het is niet voor niets een privé cursus Adobe Photoshop Lightroom.

Wij vinden het belangrijk dat je tijd krijgt om aan het programma te wennen en jouw persoonlijke vragen te stellen. Je werkt als landschaps- en/of macrofotograaf met je eigen foto’s.


1e deel Lightroom voor gevorderden | Welke foto’s verbeteren en welke bewerkingen toepassen

Je maakt veel foto’s. Je kunt ze niet allemaal bewerken en het is al lastig om te bepalen welke foto’s de meeste potentie hebben. Als je in deze fase slimme keuzes maakt, hoef je maar een beperkt aantal foto’s te bewerken. Ontdek hoe je snel foto’s selecteert en welke foto’s je definitief kunt verwijderen. Het opschonen gaat snel en je zult er geen spijt van krijgen.

Vervolgens bepaal je met behulp van een korte checklist welke bewerkingen je wilt uitvoeren. Als je meer ervaring krijgt, zul je merken dat je de checklist steeds automatisch langs loopt.

2e deel Lightroom voor gevorderden | lokale bewerkingen

De kracht zit in de lokale bewerkingen en daar heb je Photoshop echt niet bij nodig. Wij kunnen ook al jaren zonder. In Lightroom Classic heb je meer dan voldoende mogelijkheden. In de privé cursus Lightroom voor gevorderden stap je over naar lokale bewerkingen. Daarmee laat jij je foto’s van het scherm of van de print knallen. Met het aanpassingenpenseel, radiaalfilter en gegradueerd filter komt je foto echt tot leven. Ontdek de ins and outs van deze opties.

3e deel lightroom voor gevorderden | snel bewerken en voorinstellingen maken die écht werken

Als laatste stap ontdek je hoe je meerdere foto’s tegelijkertijd bewerkt. En je komt er achter hoe je zelf voorinstellingen maakt die echt werken. Want niets is beter dan zelf je eigen voorinstellingen maken. Is dat moeilijk? Wij zorgen ervoor dat je thuis zelf aan de slag kunt.

Alles bij elkaar lijkt het misschien niet veel maar het is een intensieve cursusdag met een geweldig resultaat voor jou en je foto’s.

Details van de cursus

– 100% Aandacht voor jou
– Puntjes op de i in de Module Bibliotheek
– Bepalen welke foto’s je bewerkt en welke je verwijdert, dus slim selecteren
– Werken met filters voor lokale bewerkingen
– Meerdere foto’s tegelijkertijd bewerken
– Ontdek hoe je bepaalt welke bewerkingen je het beste kunt toepassen
– Werken met je eigen foto’s
– Versnellen van je werkwijze
– Een stevige verdieping ten opzichte van de basis cursus Lightroom Classic
– Inclusief lunch

Tariefinformatie

Ontdek hoe jij je foto’s bewerkt als een professional in de privé cursus Adobe Photoshop Lightroom voor 279 euro. Reserveer je de cursus met zijn 2en dan kost het slechts 479 euro.

Wanneer is de les

We maken samen een afspraak op een dag dat het jou goed uitkomt. In totaal krijg je op 1 dag 6 uur privéles. De cursus vindt op werkdagen plaats. Tegen een kleine meerprijs kun je de cursus op 2 verschillende dagen of op 2 avonden volgen.

Heb ik ervaring nodig om mee te kunnen doen?

Als je de basiscursus Lightroom van Betere Landschapsfoto hebt gevolgd kun je vlot met deze cursus starten. Heb je deze cursus niet gevolgd neem dan even contact met ons op. Het is belangrijk dat je al ervaring met Lightroom hebt. Het is zonde als je de verkeerde cursus kiest. We stellen dan samen vast wat voor jou de beste oplossing is.

Locatie van de cursus Lightroom

De cursus wordt op onze eigen locatie in Bergen op Zoom gegeven, op 10 minuten lopen van het station. Parkeren kan op enkele minuten afstand in een parkeergarage. Het is ook mogelijk om de cursus bij jou thuis te geven. Vraag naar de mogelijkheden.

Wat neem ik zelf mee

– Je neemt je eigen laptop mee met daarop een recente versie van Adobe Photoshop Lightroom CC Classic.
– Je eigen foto’s . Daar ga je mee aan de slag zodat je direct je beste foto’s nog mooier kunt maken.

Reacties van deelnemers

Van elke workshop heb ik ontzettend genoten en ben met veel inspiratie en motivatie naar huis gegaan om nieuwe ideeën en projecten om te zetten.

Beatrice Hermanns

Vandaag de workshop Kustfotografie technische vaardigheden gevolgd. Een sterke aanrader voor iedereen die als beginner, maar ook als wat meer gevorderde fotograaf kennis wil vergaren. Kleine tips opgestoken die verrassend snel resultaat gaven in de foto's. Yvonne en Frank weten waarover ze praten.

Patrick Puype

Het was een geweldig weekend! Leuke groep, fantastisch weer, mooie locaties maar bovenal zijn Frank en Yvonne hele fijne mensen! Veel geleerd. Dank daarvoor.

Elly Hoogenboom

Ik was super tevreden en vlug besliste ik om nog meer workshops te volgen. Elk jaar heb ik er een paar gevolgd. Steeds zeer tevreden. Ik zou aan iedereen die graag in de natuur of aan zee wil fotograferen de workshops van Betere Landschapsfoto aanraden.

Daniëlle Vanstraelen

Ik zou de workshops maar ook de reizen willen aanbevelen voor zowel beginnende als gevorderde fotografen. Zij hebben daar diverse workshops voor. Beginnende om de techniek te verbeteren en het leren zien van bijvoorbeeld de compositie. Voor gevorderde fotografen nét dat stuk meer om je fotografie op een nog hoger niveau te brengen.

Dré van Eekelen

Ondertussen heb ik met Yvonne en Frank een 10-tal workshops en 2 fotoreizen gedaan. Steeds ben ik met een voldaan gevoel huiswaarts gereden. Heb ik iets bijgeleerd? Ja zeker en vast, wat er mij toe aanzet om nog een paar workshops of een fotoreis bij hun te volgen.

Bert Illegems

Goede begeleiding, kleine groep. Leuk en leerrijk, met veel geduld en met liefde gebracht.

Armanda Steensels

Zeer goede en persoonlijk gerichte workshop. Doordat de groep deelnemers bewust klein gehouden wordt, nemen Yvonne en Frank écht de tijd om zoveel mogelijk je vragen te beantwoorden. Ik heb echt veel bijgeleerd en ga nu zeker aan de slag met de feedback die ik nadien op mijn foto’s ontvangen heb. Zeer tevreden!!!

Dominique Zwaenepoel

Goede uitleg en sfeer tijdens de workshop. We konden allerlei lenzen uitproberen en ondertussen kregen we uitleg. Ook de feedback over mijn foto's was erg leerzaam. Ik ga zeker nog meer workshops doen!

Clarina van Winden

Coachingstraject afgerond gericht op het verder ontwikkelen van mijn fotografische stijl. De begeleiding en feedback was professioneel, persoonlijk en stimulerend. Stimulerend om verder te gaan, kritisch te blijven, te onderzoeken. In ruim een half jaar heb ik veel geleerd en een enorme stap gezet in mijn ontwikkeling.

Annemieke Keijzer

Het weekend is voorbij gevlogen en ik ben heel blij dat ik er bij was. 2 Top begeleiders, leuke groep, goed hotel en het weer zat volledig mee. Veel tips en begeleiding gekregen van Frank en Yvonne. Het weekend is voor mij meer dan geslaagd.

Christel Kemps

Een aanrader voor zij die fotografie op een hoger niveau willen brengen. Frank en Yvonne weten je naar een hoger level te krijgen! Vriendschap, kennis en plezier zijn de ingrediënten die geserveerd worden. Workshop, fotoreis, enz... je moet het zeker eens meemaken. Ik kijk al uit naar de volgende keer.

Ivan van Heule

E-Book 'Fotograferen is een Kunst': Wat een prachtige uitgave zeg. Complimenten! Ik heb er even doorheen gekeken en wat mij meteen opviel en wat ik ook erg fijn vind, is de info bij de gemaakte foto's.

Els Beugelink

Prachtige fotoreis naar Lake District. Het ging mijn verwachtingen te boven. Ik heb ontzettend veel geleerd. Er werden veel goede adviezen gegeven en mijn foto's verbeterden met de dag. Een hele leuke groep, veel gelachen en enorm geboft met het weer. Complimenten aan Yvonne en Frank: HET WAS EEN SUPERREIS!!! Ik ga zeker nog een keer met jullie mee op fotoreis.

Riet Machielsen

Ik heb in de laatste twee jaren mogen deelnemen aan een paar workshops gegeven door Yvonne en Frank, o.a. Macrofotografie met tussenringen en Kustfotografie Beweging en dynamiek ICM. Elke keer opnieuw heb ik genoten van hun zorgvuldige voorbereiding, duidelijke theoretische uitleg en enthousiaste praktische begeleiding. Niet twijfelen, gewoon doen!

Carine Depret

Heel veel bijgeleerd en zeer nuttige informatie meegekregen. Zeker interessant en een aanrader voor iedereen die nieuwe technieken wil bijleren. Workshop gevolgd en een fotoreis gedaan, en is voor herhaling vatbaar.

Olga de Laedt

Ik waagde me aan mijn eerste fotoweekend: drie dagen ondergedompeld worden in de kustfotografie. Dit was in één woord top! Prima organisatie, de mooiste plekjes om te fotograferen, professionele begeleiding, een hele fijne groep.
Een volgende workshop én weekend staan op het programma, Ik kijk er al naar uit!

Sabine Wintgens

Afgelopen jaar met Betere Landschapsfoto mee geweest naar het Lake District. En wat een goede keus was dat! Yvonne & Frank zijn hele leuke mensen om mee op pad te gaan. Zij hebben veel foto-technische kennis die ze graag met je delen en overduidelijk veel kennis van het gebied waar we verbleven. De groep was ook erg fijn!

Bas Ruiter

De sfeer is bij alle drie workshops ontspannen en gezellig geweest. De grootte van de groepen was altijd goed, niet meer dan 10 personen, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt.

Beatrice Hermanns

Fotograferen met Frank en Yvonne is leuk, leerzaam en gezellig. Ze nemen de tijd om dingen uit te leggen en iedereen wordt gelijkwaardig behandeld. Ik kijk enorm uit naar het volgende fotoweekend.

Hennie Zeij

Doordat ze met z’n tweeën zijn is er voldoende aandacht voor alle cursisten. Wat ik ook heel prettig vond was dat je foto’s kunt insturen voor feedback. Van die feedback leer je eigenlijk best veel. Ik kan deze workshops iedereen aanbevelen.

Ineke Dommers

Yvonne en Frank zijn een ontspannen koppel, die geduldig uitleggen wat de bedoeling is, en je ook goed helpen indien dat nodig is. Er heerst altijd een ontspannen sfeer tijdens de workshop, en er wordt ook zeker gelachen. Na een workshop ga je zeker naar huis met de nodige kennis en mooie foto’s, om zelf verder er mee aan de slag te gaan.

Jan van der Heijden

Jullie deskundige leiding met aandacht voor elke deelnemer werkt inspirerend. Ik kijk uit naar een volgende (al de vierde) workshop.

Hedda Rubben

Tips en ideeën geven zij in overvloed en alles op een hele gezellige prettige aangename wijze. Ja, van workshops van Betere Landschapsfoto krijg je inspiratie om je fotografie weer verder te verbeteren!

Marja Bax

Er is tijd genoeg om op de locatie rustig dingen uit te proberen en vragen te stellen aan Frank en/of Yvonne. Wil je een bepaald effect bereiken dan helpt één van hen je net zo lang tot je het ‘ziet’ en de foto hebt gemaakt die je wil maken.

Linda de Leur