E-book Lightroom Classic

Dit is het e-book dat je bij iedere cursus adobe photoshop Lightroom krijgt
e-book Lightroom Classic

Foto’s bewerken met Adobe Lightroom Classic. Je fotografeert graag. Je ziet mooie dingen en die leg je vast met je camera. Maar als je thuis komt valt het resultaat tegen. Achter op het scherm van je camera zag je een mooie foto. Op het grote scherm thuis is de foto niet wat je er van verwachtte. En toch heb jij die mooie foto wél gemaakt. Alleen moet je nog een aantal aanpassingen in de nabewerking doen. In dit praktische e-book Lightroom Classic ontdek je precies hoe nabewerking een belangrijke aanvulling op jouw fotografie is.

Let op: dit e-book is bijgewerkt tot en met Lightroom versie 10.3. We werken momenteel aan een update, zodat de aanpassingen uit Lightroom versie 11 (oktober 2021) in de nieuwe versie van dit e-book worden opgenomen. Als je nu bestelt, kun je het ‘oude’ e-book direct downloaden. Rond de jaarwisseling krijg je automatisch het nieuwe e-book – zonder bijbetaling – toegestuurd.

Lightroom Classic makkelijk gemaakt: het bewerken van je foto’s is supergaaf om te doen

Veel fotografen denken Photoshop nodig te hebben om een foto achteraf te bewerken. Als je er goed mee overweg kunt is dat goed. Het bewerken van je foto’s is dan leuk om te doen. Maar misschien heb je niet zoveel zin of tijd om je foto’s te bewerken. Of je vindt Photoshop maar een lastig programma. Dan is Lightroom Classic een fantastische oplossing. Het programma is krachtig en efficiënt en heeft alle tools die je nodig hebt.

Maar je staat voor een grote uitdaging. Want hoe werkt Lightroom Classic nu precies? Wat kun je er écht mee? En als je het programma al zou kennen, hoe bepaal je welke bewerkingen je foto’s nodig hebben? Precies dan is het e-book ‘Lightroom Classic’ voor jou, want we leggen het in detail aan je uit. En met 230 pagina’s aan uitleg is het een volwaardige cursus Lightroom geworden.

Voor wie is het e-book Adobe Lightroom Classic

Het e-book ‘Lightroom Classic’ is gericht op de natuurfotograaf die het beste uit zijn of haar foto’s wil halen. Maar iedereen met een passie voor fotografie heeft veel aan dit e-book. Lightroom Classic is praktisch van opzet en geeft je veel bruikbare tips en voorbeelden. Wil je een Lightroom cursus dan is dit e-book de perfecte basis.

e-book lightroom classic

Wij werken al sinds 2011 met Lightroom en kennen alle ‘ins and outs’. Nu bundelen wij voor het eerst onze ervaring en knowhow in 1 e-book: ‘Lightroom Classic’. Het e-book is geschreven vanuit onze jarenlange ervaring met het programma en het leiden van cursussen en trainingen. De opzet van dit e-book maakt het mogelijk om de techniek van Lightroom Classic met jouw creativiteit te combineren.

We hebben onze 9 jaar ervaring met dit programma samengevat in dit e-book Lightroom Classis, zodat jij hier ook van gaat profiteren en alle ins en outs leert kennen.

foto's bewerken met lightroom classic

Het Lightroom e-book is voor startende en meer gevorderde fotografen

Het e-book Lightroom Classic is zo opgezet dat het geschikt is voor de fotograaf die net met Lightroom Classic start én voor de meer gevorderde fotograaf die echt het maximale uit de foto’s wilt halen. Lightroom Classic is een leerboek en naslagwerk in 1.

De uitleg en voorbeelden in dit e-book zijn zo opgezet dat je ze met je eigen foto’s stap voor stap kunt volgen. Het e-book is rijk geïllustreerd met tientallen voorbeelden en tips. De praktische bruikbaarheid voor jou staat steeds centraal.

module ontwikkelen in lightroom classic
Alle panelen en sliders worden stap voor stap toegelicht

Wat je ontdekt in het e-book lightroom classic

Het e-book Lightroom Classic in het kort

Wat kun je nu echt verwachten? Dit e-book gaat over de modules Bibliotheek en Ontwikkelen. In die modules beheer en bewerk je je foto’s. Neem het e-book Lightroom Classic door en je:

✅ Kunt de catalogus slim inrichten en gebruiken
✅ Zult nooit meer foto’s kwijt raken
✅ Kunt eenvoudig foto’s importeren en exporteren
✅ Maakt beeldanalyses van je foto’s, waarmee je snel en effectief je foto’s gaat bewerken
✅ Ontdekt een bewezen workflow van professionele fotografen, kant en klaar om mee te starten
✅ Krijgt stap-voor-stap uitleg van de functies
✅ Ziet veel praktische voorbeelden
✅ Krijgt tientallen tips
✅ Kunt snel werken met voorinstellingen
✅ Ontdekt hoe je zelf voorinstellingen maakt die altijd werken
✅ Krijgt 5 Complete voorbeelden vanaf de beeldanalyse tot en met de perfectie afwerking: inclusief alle instellingen
✅ Een compleet e-book van meer dan 230 pagina’s aan Adobe Photoshop Lightroom tips en uitleg

aanpassingen met filters in lightroom classic
Uitleg over filters: welke zijn er, wanneer gebruik je ze, hoe maak je een filter, hoe pas je het filter aan en welke bewerkingen kun je doen?
vlekken in je foto verwijderen met in lightroom classic

Geen geheimen

In dit e-book hebben we geen geheimen voor je. Je ontdekt niet alleen wat een bepaalde functie doet, maar ook wanneer je die het beste kunt gebruiken en hoe. ‘Lightroom Classic’ is vanuit onze praktijk geschreven. We geven je veel voorbeelden, tips en adviezen.

onze workflow met 5 volledig uitgewerkte voorbeelden

We delen onze workflow met jou. Daar is niets geheims aan. Je zult merken dat we een bepaalde volgorde aanhouden omdat we van snelheid houden. Het efficiënt en effectief importeren, bewerken en exporteren van foto’s levert je nu eenmaal een topresultaat én meer vrije tijd op. Het e-book Lightroom Classic staat vol met voorbeelden. We gaan in op de beeldanalyse en alle globale en lokale bewerkingen. En we geven je zelfs 5 volledig uitgewerkte voorbeeldfoto’s met alle instellingen erbij.

foto's analyseren in lightroom classic

e-book lightroom classic: wat kun je als je het e-book uit hebt

Tegen de tijd dat je het boek uit hebt, kun jij je foto’s op een zeer hoog niveau afwerken. Je zult Lightroom Classic waarderen en misschien is het je favoriete fotobewerkingsprogramma geworden.

We vatten het nog eens samen, wat je onder meer kunt verwachten van dit e-book Lightroom Classic

 • Lightroom inrichten
 • Catalogus maken
 • Back-ups instellen
 • Foto’s importeren
 • Trefwoorden toevoegen
 • Classificaties aan foto’s geven
 • Foto’s verwijderen
 • Foto’s exporteren
 • Rechtzetten
 • Uitsnijden
 • Vlekken verwijderen
 • Witbalans aanpassen
 • Belichting aanpassen
 • Contrast, textuur en structuur op elkaar afstemmen
 • Kleur aanpassen
 • Verscherpen
 • Lokale aanpassingen met het radiaalfilter, gegradueerd filter en het penseel uitvoeren
 • Foto analyse voor snelle en slimme aanpassingen
 • Het synchroniseren van bewerkingen
 • En nog veel meer

Wil jij ontdekken hoe je:

 • Nooit meer je foto’s kwijt raakt
 • Bepaalt welke verbeteringen je het beste kunt doen
 • Je foto’s van het scherm laat spatten
 • Licht en diepte in je foto brengt
 • Lokale bewerkingen toepast
 • Meerdere foto’s tegelijkertijd bewerkt
 • Met de tips en adviezen van een professionele fotograaf je foto’s écht verbetert

Bestel dan nu je e-book ‘Lightroom Classic’.

We hebben een mooi aanbod voor jou

Het e-book Lightroom Classic kan van jou zijn. Bestel het nu in de webshop en je kunt het direct downloaden. Vergeet het daarna niet op te slaan op je computer, mobiel of tablet.

Maar…

Het wordt nog beter

Korting op cursus Lightroom

Mocht je later nog besluiten om een cursus Lightroom Classic bij ons te volgen, dan ontvang je nog eens 25 euro korting op de cursus. De kortingscode staat in het e-book ‘Lightroom Classic’.