Eddy Herman

Workshopleider en cursusleider.

Eddy Herman woont in Herentals, België. Hij fotografeert sinds 2000. En sinds toen is de fotografie hem blijven boeien. Eddy verdiepte zich steeds meer in zijn camera en natuurfotografie. Naast het buiten fotograferen, volgde Eddy verschillende online trainingen en volgde hij een 4-jarige opleiding in de fotografie.

De échte praktijk ervaring deed Eddy op door verschillende workshops te volgen en de nieuwe ervaringen en ontdekkingen in de praktijk te brengen. Door veel te fotograferen maakte hij zich het vak eigen. Hij ontdekte dat er veel verschillende aspecten aan natuurfotografie zitten. Compositie, sfeer, verschillende creatieve technieken. Ze passeerden allemaal de revue. Het uitbouwen van de ervaring kon beginnen.

De foto’s van Eddy worden in brede kring gewaardeerd. Onder andere op de jaarlijks terugkerende fototentoonstelling van de fotoclub. En Eddy mag als degene genoemd worden die Frank en Yvonne ervan overtuigde om de samenwerking met andere fotografen vorm te geven.

Eddy fotografeert het liefst landschappen. Ook fotografeert hij graag een lange sluitertijd. Lange sluitertijden bieden hem creatieve mogelijkheden, zoals het fotograferen van beweging van wolken en water. En natuurlijk worden de lange sluitertijden ook in avondfotografie toegepast.

De beste tip die Eddy ooit kreeg is eigenlijk vrij eenvoudig: zorgen dat je ervaring opdoet. Door met andere fotografen te fotograferen en workshops te volgen, komen de aanwijzingen en tips – en daarmee de ervaring – als het ware vanzelf.

Foto’s van Eddy

Eddy geeft een aantal workshops op het gebied van natuurfotografie. Aan de toekomstige deelnemers van de workshops zal hij zijn passie voor fotografie, kennis en ervaring met enthousiasme delen. Zoals je mag verwachten leer je op een plezante, leerrijke en zinvolle manier.

Workshops van Eddy

Vlaamse Ardennen

Kust Blankenberge