Beterelandschapsfoto - Het Event


Datum:    zaterdag 12 januari van 11:00 uur tot 16:00 uur of zaterdag 26 januari 2019 (vol)

Prijs:       €15: entree, inclusief lezingen, lunch en deelname aan 'Beterelandschapsfoto - the game'

Plaats:     Foyer en Balkenzaal, Arboretum Kalmthout


Beterelandschapsfoto bezorgt je een leuke dag.

Op zaterdag 12 januari en zaterdag 26 januari 2019 vindt de tweede uitgave van 'Beterelandschapsfoto - het Event' plaats in de Foyer en Balkenzaal van het Arboretum in Kalmthout. Jij bent van harte welkom!

Wat kun je verwachten? Onder andere: een dag boordevol interessante lezingen met achtergronden en veel foto’s op het gebied van onze specialiteit: macrofotografie en landschapsfotografie. Verder leggen we je uit hoe je met filters werkt en hoe je onder alle omstandigheden goed kunt scherpstellen. Natuurlijk laten we je een mooie impressie zien van onze reizen. Een goed verzorgde lunch is inbegrepen. Tussen de bedrijven door is er tijd om met ons kennis te maken of bij te praten. En je mag deelnemen aan 'Beterelandschapsfoto - The Game'. Het is een leuke wedstrijd waarbij je kans maakt op mooie prijzen! Ook kun je gratis onze expositie in het Arboretum bezoeken (van 8 januari tot en met 28 februari 2019).

We starten om 11.00 u met een kopje koffie. Het Event duurt tot 16.00 u. Als extraatje krijg je na afloop een handig hulpmiddel dat je tijdens het fotograferen kunt gebruiken. Heb je zin in een leuke, afwisselende dag of wil je ons leren kennen, dan ben je van harte welkom!


Aanmelden voor het Event

Dit doe je door een mail te sturen naar info@beterelandschapsfoto.nl, waarin je aangeeft dat je komt. Je ontvangt een factuur en na betaling van € 15 is je aanmelding definitief. Je gaat een leuke en interessante fotodag beleven! Zorg dat je er op tijd bij bent. Er zijn maximaal 65 plaatsen beschikbaar.

 

Korting
Als je tijdens het Event een eendaagse workshop boekt, ontvang je € 10 korting. Op een fotoweekend met twee overnachtingen € 20 korting en op een fotoreis met drie overnachtingen of meer € 50 korting. Ook voor een coachingstraject ontvang je € 50 korting.


Details

- Hele dag Kalmthout
- Interessante lezingen
- Veel tips
- Veel foto's
- Anekdotes
- Deelname aan wedstrijd    

  'Beterelandschapsfoto - The Game'

Wat krijg je

- Koffie/thee

- Lunch

- Handig hulpmiddel

- Kans op mooie prijzen

Wat neem je mee

- Goede zin!