Beterelandschapsfoto - Het Event


Datum:    zaterdag 11 januari van 11:00 uur tot 16:00 uur en zondag 12 januari 2020

Prijs:       €27,50 entree, inclusief lezingen, tips, adviezen, goodie bag, lunch en deelname aan

                 'Beterelandschapsfoto - the game'

Plaats:     Foyer en Balkenzaal, Arboretum Kalmthout


Beterelandschapsfoto bezorgt je een leuke dag.

Op zaterdag 11 januari en zondag 26 januari 2019 vindt de tweede uitgave van 'Betere Landschapsfoto - het Event' plaats in de Foyer en Balkenzaal van het Arboretum in Kalmthout. Jij bent van harte welkom!

Wat kun je verwachten? Onder andere: een dag boordevol interessante lezingen met achtergronden, tips, trucs en adviezen en veel foto’s op het gebied van onze specialiteit: macrofotografie en landschapsfotografie. Verder leggen we je uit hoe je met filters werkt en dat je ook met hard licht aantrekkelijke foto's kunt maken. Natuurlijk laten we je een mooie impressie zien van onze reizen. Een goed verzorgde lunch is inbegrepen. Tussen de bedrijven door is er tijd om met ons kennis te maken of bij te praten. En je kunt deelnemen aan 'Beterelandschapsfoto - The Game'. Het is een leuke wedstrijd waarbij je kans maakt op mooie prijzen!

We starten om 11.00 u met een kopje koffie. Het Event duurt tot 16.00 u. Aan het einde ontvang je een goed gevulde goodie bag. Heb je zin in een leuke, afwisselende dag of wil je ons leren kennen, dan ben je van harte welkom!


Aanmelden voor het Event

Dit doe je door een mail te sturen naar info@beterelandschapsfoto.nl, waarin je aangeeft dat je komt. Je ontvangt een factuur en na betaling van € 27,50 is je aanmelding definitief. Je gaat een leuke en interessante fotodag beleven! Zorg dat je er op tijd bij bent. Er zijn maximaal 60 plaatsen per dag beschikbaar. Voor de volledigheid: je schrijft je in voor één van beide dagen. Het programma is op beide dagen hetzelfde.

 

Korting
Als je tijdens het Event een eendaagse workshop boekt, ontvang je € 10 korting. Op een fotoweekend met twee overnachtingen € 25 korting en op een fotoreis met drie overnachtingen of meer € 50 korting. Op een een persoonlijk coachingstraject ontvang je € 50 korting. Boek je een cursus, dan ontvang je € 25 korting.


Details

- Hele dag Kalmthout
- Interessante lezingen
- Veel tips
- Veel foto's
- Anekdotes
- Deelname aan wedstrijd    

  'Beterelandschapsfoto - The Game'

Wat krijg je

- Koffie/thee, koek

- Goed verzorgde lunch

- Handig hulpmiddel met tips

- Kans op mooie prijzen

- Goed gevulde goodie bag!

Wat neem je mee

- Goede zin!