Ontdek de geheimen van de professonals. Mis het niet!
Landschapsfotografie | Kustfotografie | Macrofotografie

Ontdek de geheimen van de professionele fotograaf

Stel je eens voor: je bent landschaps- of macrofotograaf. Je volgt een paar lezingen over fotografie en de dag erna maak je al mooiere foto’s. Het kan. Frank en Yvonne zijn twee professionele fotografen die je alle tips en trucs vertellen.

Programma

Lezingen over fotografie

Tijdens het Event ontdek je hoe je betere foto’s kunt maken. We verzorgen enkele inspirerende lezingen over landschapsfotografie, kustfotografie en macrofotografie met veel achtergronden, tip en trucs op het gebied van onze specialiteit: macrofotografie, kustfotografie en landschapsfotografie. Tips en trucs die je direct kunt toepassen.

Natuurlijk stellen we ons programma 2020 voor en laten we je een mooie impressie zien van onze reizen en locaties die we bezochten. De foto’s en achtergronden erbij zullen je inspireren. Tijdens het Event kun je je met korting inschrijven voor een workshop, fotoreis of cursus.

Welke lezingen kun je verwachten

Enkele onderwerpen zijn al bekend:

  • We leggen je uit hoe je foto’s met lange sluitertijden maakt. Daarbij besteden we ook aandacht aan het werken met filters
  • Een andere lezing gaat over het fotograferen in hard licht. Je hoeft echt niet altijd op het gouden of blauwe uurtje te wachten om geweldige foto’s te maken. Het klinkt lastig, maar dat is het niet
  • Creatieve macrofotografie: wij laten je zie hoe je het doet

Verder hebben we een paar verrassingen voor je, we verklappen nog niet alles. Een goed verzorgde lunch is inbegrepen. Je kunt deelnemen aan ‘Betere Landschapsfoto – The Game’. Dat is een leuke wedstrijd waarbij je kans maakt op mooie prijzen! Na afloop kun je met ons kennis maken of bijpraten.

tijdens het fotografie event krijg je:

✅ Super interessante lezingen over fotografie
✅ Tips, trucs en adviezen over jouw passie
✅ Aanbiedingen die je niet mag missen
✅ De mooiste impressies van onze fotoreizen
✅ Een heerlijke lunch met alles erop en eraan
✅ Gratis meedoen met een superleuke wedstrijd én kans op mooie prijzen
✅ Een goed gevulde goodie bag met een minimale waarde van 25 euro voor iedere gast. Deelname is dus bijna gratis!
✅ Gelegenheid om met ons bij te praten of kennis te maken

Zorg dat je erbij bent en boek nu je tickets, plaatsen zijn beperkt beschikbaar….

Toegangskaarten

Gedurende de dag krijg je tijdens de lezingen veel onmisbare tips en adviezen op het gebied van macro,- kust- en landschapsfotografie. We hebben geen geheimen voor je. Tussendoor geniet je van een goed verzorgde lunch. Verder kun je deelnemen aan ‘The Game’ waarbij je mooie prijzen kunt winnen. Als afsluiter krijg je een goodie bag ter waarde van minimaal 25 euro. Dat mag je niet missen.

Een toegangskaart bestel je voor 27,50 euro per deelnemer. Ben er snel bij want op = op!

Locatie van het Event

Het Event vindt plaats in de foyer en Balkenzaal van het Arboretum in Kalmthout. Het ligt op zo’n 15 minuten rijden vanaf de Nederlandse grens. De locatie is eenvoudig per auto te bereiken, parkeren is gratis. Het Arboretum is ook eenvoudig per trein bereikbaar. Vanaf het station loop je in minder dan vijf minuten naar de ingang.

Wat neem je mee?

– Goede zin!
– Je hoeft geen camera mee te nemen

Datum

Het Event vindt twee keer plaats. De eerste keer op zaterdag 11 januari en de tweede keer op zondag 12 januari 2020. Het programma is op beide dagen hetzelfde.

De zaal gaat om 10:30 uur open. We starten om 11:00 uur en sluiten om 16:00 uur af. En is er gelegenheid om verder te praten, kennis te maken én….met korting te boeken.