Beterelandschapsfoto Expert


Als professioneel fotografen hebben we veel kennis en ervaring in huis. Die kennis en ervaring delen we graag met jou in onze workshops, reizen, cursussen en coachingstrajecten. We hebben geen geheimen want we willen dat jij jezelf tot een betere landschaps- en macrofotograaf ontwikkelt.

 

Niet iedereen in de gelegenheid om bijvoorbeeld een workshop of reis bij ons te volgen. Daarom delen we onze kennis ook op de website. Dat doen we aan de hand van verhalen, voorbeelden tips en reviews.


Techniek en fotografie

Een foto is eenvoudig gezegd een plaatje. Je gebruikt je camera om licht op een bepaalde manier vast te leggen. Techniek is dan heel belangrijk.

 

Binnenkort plaatsen we hier het eerste artikel.


Compositie en sfeer

Compositie en sfeer zijn volgens ons de belangrijkste elementen in de fotografie op het licht na. Want zonder licht is er geen fotografie. In deze sectie geven we je meer inzicht in hoe je compositie en sfeer in een foto aanbrengt. En misschien nog wel het belangrijkste: hoe je onder alle omstandigheden aantrekkelijke foto's kunt maken. Je werkt met wat de natuur je geeft.

 

Binnenkort plaatsen we hier het eerste artikel.


Productreviews

In deze sectie lees je reviews van producten die we zelf gebruiken. En waar we zelf in geloven.

 

Ga naar de product reviews.