Beterelandschapsfoto Over OnsWelkom bij Beterelandschapsfoto! Wij bieden hoogwaardige workshops, fotoreizen en coachingstrajecten voor macrofotografie, kustfotografie, landschapsfotografie in Nederland, België, Frankrijk en Engeland aan. We bedienen alle ervaringsniveaus in de fotografie, van beginner tot semi-professional. Wij hebben een divers aanbod.

 

Beterelandschapsfoto is een samenwerking tussen Frank Geraedts ARPS en Yvonne Nieuwkerk en bestaat sinds 2016. Wij zijn zeer ervaren in landschaps- en macrofotografie, het begeleiden workshops en fotoreizen. Samen hebben we tien jaar ervaring in het begeleiden van workshops en fotoreizen én tien jaar ervaring in het begeleiden en trainen van cursisten.

 

Zoals gezegd, samen zijn wij technisch en creatief sterk. Wij werken in een prettige en ongedwongen sfeer. Techniek vinden we leuk maar het gaat ons vooral om de praktijk. Het maken van mooie en sfeervolle composities. Kijken, fotograferen, bekijken en opnieuw fotograferen. Dat brengen wij graag op jou over. Zo maken wij samen een betere landschapsfoto of macrofoto.

 

Aandacht voor detail vinden we belangrijk. Net zoals wij geloven in het feit dat wij er voor jou zijn. En niet andersom. Waar nodig passen we ons programma, onze locaties en zelfs hotels aan. Elke workshop, reis of coachingstraject is een bijzondere ervaring voor jou. Daarom selecteren wij locaties, maaltijden en bijvoorbeeld reistijden zorgvuldig. En daar zijn wij trots op.

 

Wij zijn er van overtuigd dat je in onze kleine groepen precies krijgt wat je nodig hebt. Afhankelijk van de workshop of reis krijg je 1-op-1 begeleiding en zijn er maximaal 5 deelnemers per fotograaf. Coachingstrajecten en foto feedback vinden individueel plaats. We zijn ook beschikbaar voor lezingen.

 

Workshops en reizen zijn opgebouwd rondom een techniek, creatief thema. Bij de fotoreizen ligt de focus op een bepaald gebied. De hele wereld is prachtig om te fotograferen. Wij leggen heel bewust de focus 'dichtbij'. Wij concentreren ons op

Nederland, België, Frankrijk en Engeland.

 

Kijk eens rond op de website en laat ons weten wat je er van vindt. We vinden het geweldig om van je te horen.

 

Als je vragen hebt, aarzel niet en neem contact met ons op via info@beterelandschapsfoto.nl. En...heel erg bedankt dat je onze website bezocht!

 

Beterelandschapsfoto is 100% fotografie!


Beterelandschapsfoto biedt jou een totaalbeleving. Enkele weken voor het begin van jouw gekozen, fotografie workshop, fotoreis of coachingstraject ontvang je onze E-pages of E-book. Deze staan boordevol met informatie over compositie, sfeer en techniek. Ook beoordelen we voorafgaand aan een workshop of fotoreis twee foto's van jou. Daar maken we écht werk van. Zo leren wij je alvast kennen en krijg je van ons een aantal tips die je direct in je fotografie kunt toepassen. Op locatie gaan we in een ongedwongen en prettige sfeer van start. Tijdens een presentatie die op het thema van de workshop of fotoreis is afgestemd, krijg je tips en laten we een aantal foto's zien die op locatie zijn gemaakt. Zou houden we veel tijd over voor het praktijkgedeelte. Na afloop beoordelen we nog eens twee foto's.


Exposities

 

2017

RPS Headquarters in Bath (Engeland)

European Patent Office in Rijswijk

Vrije Universiteit Brussel (VUB), Etterbeek Campus

In deze groepsexposities van de Royal Photographic Society Benelux Chapter print exhibition was vrij werk van Frank te zien.

 

2018

Celebrate Winter - Arboretum Kalmthout

8 Januari tot en met 28 februari

 

Inspire Bergen op Zoom

5 November tot en met 31 december, maandag-zaterdag van 08:30 uur tot 17:30 uur.

In deze solo-expositie laten Yvonne en Frank 15 werken met het thema winter zien. De foto's werden eerder in het Arboretum in Kalmthout geëxposeerd.

Adres: Zuivelstraat 9, Bergen op Zoom

 

2019

Arboretum Kalmthout

7 Januari tot en met 28 februari, alle dagen van 10:00 uur tot 17:00 uur.

In deze solo-expositie laten Yvonne en Frank 15 nieuwe werken met het thema winter zien.

Adres: Heuvel 8, Kalmthout (België)

 


Media

2018

Brabants bont van Omroep Brabant


Fotowedstrijd 2019

Beide jurylid van fotowedstrijd.eu