Privé Fotoreizen 2022

Een fotoreis is een unieke belevenis. Je kijkt er vol verwachting naar uit. Je gaat een leuke en uitdagende reiservaring tegemoet én naar huis met foto’s die je altijd al had willen maken. Kortom, je gaat een topreis beleven!

Fotoreizen voor iedereen

Van beginnende tot gevorderde fotograaf, je bent van harte welkom! Vanaf 1 tot maximaal 10 deelnemers. 1-Op-1 begeleiding door 1 of 2 professionele natuurfotografen, afhankelijk van de groepsgrootte.

Fotoreizen met optimale vrijheid

Onze fotoreizen richten zich op fotografie, plezier en vrijheid. Plezier en vrijheid kun je perfect zelf invullen. Daarom regel je zelf het vervoer en de accommodatie waar je verblijft. Van ons krijg je de fotografische begeleiding. Zo bouw je zelf aan je perfecte fotoreis. Er zijn 2 varianten op talloze locaties.

Road book fotoreizen

Van ons krijg je een compleet road book met te bezoeken locaties en meer. We vertellen je precies hoe je er komt en wat er te zien en te fotograferen is. Natuurlijk weet je hoe laat de zon ondergaat. En als je aan de kust fotografeert, vertellen wij je ook meer over het getij. De locaties zijn een combinatie van enkele hotspots en minder bekende, maar zeér fotogenieke plekken.

In het road book reizen pakket zit naast het road book een 1-daagse masterclass in Nederland of België voor alle deelnemers en een fotobespreking achteraf.

Begeleide privé fotoreizen

Bij een begeleide privé fotoreis krijg je ook het road book. Daarnaast begeleiden wij jou op locatie. Natuurlijk is er ook een fotobespreking in de periode dat wij je begeleiden.

Voordelen van de road book fotoreizen

  • Veel vrijheid: jij bepaalt wanneer je op reis gaat, vertrek is iedere dag van het jaar mogelijk
  • Voor de beginnende en gevorderde fotograaf
  • Je kiest je eigen groep, er zijn geen onbekende fotografen
  • Je kiest je eigen vervoer en accomodatie
  • En verblijft zo lang als jij wilt op een fotolocatie
  • Veel privacy en kleinschalig
  • Persoonlijke begeleiding en coaching door professionele fotografen
  • Combinatie van je fotografie ontwikkelen en heerlijk reizen
  • Niet duurder dan een compleet aangeklede fotoreis

Betere Landschapsfoto is aangesloten bij het VvKR. En als je wilt, reis je klimaatneutraal met Trees for all.

Beterelandschapsfoto is aangesloten bij Vvkr garantiefonds
Wij denken graag aan ons millieu zodat we ook in de toekomst landschapsfoto's kunnen maken

Betere Landschapsfoto is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise, om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen. Elke reisorganisatie presenteert duidelijke reisvoorwaarden, waarin je kan vinden voor welke reizen de garantie geldt.

Alle bij VvKR aangesloten reisorganisaties die pakketreizen aanbieden zijn aangesloten bij een garantieregeling, zodat je in geval van faillissement je je reisgeld terug kan krijgen. Betere Landschapsfoto verkoopt geen pakketreizen en is om die reden niet aangesloten bij een garantieregeling. 

Binnenkort worden de reizen gepubliceerd. Maar kijk alvast onder het tipje van de sluier…

Opaalkust

North Cornwall

Foto met een sluitertijd van drie minuten

Exmoor & Dartmoor

Texel

Zeeland

Zuid-Limburg