Fotoreizen 2021


Is natuurfotografie jouw passie?

Een fotoreis is een unieke belevenis. Je kijkt er vol verwachting naar uit. Je gaat een leuke en uitdagende reiservaring tegemoet én naar huis met foto’s die je altijd al had willen maken. Kortom, je gaat een top reis beleven!

fotoreizen voor iedereen

Van beginnende tot gevorderde fotograaf, je bent van harte welkom! We reizen en fotograferen met kleine groepen tot maximaal 6, 8 of 10 deelnemers. Dat is afhankelijk van waar de fotoreis plaats vindt. Bij de reizen is steeds beschreven welke ervaring je nodig hebt.

Complete begeleiding van A tot Z

Je krijgt een compleet pakket, zoals je dat van ons bent gewend. Vooraf ontvang je een e-book in het thema van de fotoreis. In dit e-book is onze jarenlange ervaring als professionele landschaps- en kustfotografen gebundeld. Techniek, compositie en sfeer, het komt er allemaal in terug. Het is een handig naslagwerk en de foto’s zullen je inspireren.

1-op-1 begeleiding van 2 professionele fotografen!

Tijdens de reis krijg je 1-op-1 begeleiding van 2 professionele fotografen. En als je wilt, ontdek je nieuwe technieken, krijg je tips en trucs of ontwikkel je een eigen stijl. Ontdek hoe jij net als wij de mooiste foto’s kunt maken. Hoe je het landschap en de techniek voor je laat werken. En schitterende en sfeervolle composities maakt. Stel je eens voor hoeveel plezier je daar van gaat hebben…

Fotoreis naar de landen om ons heen

Ieder jaar organiseren wij ( Frank en Yvonne) van Betere Landschapsfoto een aantal unieke fotoreizen naar de mooiste landschappen en kustgebieden. Met een kleine groep enthousiaste fotografen reizen we af naar Engeland, Frankrijk, België of ons eigen mooie Hollandse landschap. Ver en lang reizen is niet nodig, want dicht bij huis zijn er zóveel mooie gebieden te zien en te fotograferen. Een fotoreis is een prachtige ervaring. Je komt op mooie, fotogenieke locaties.

Staat jouw fotoreis er niet bij. Neem dan contact met ons op, samen komen we tot een unieke fotoreis voor jou die wij graag helemaal organiseren en begeleiden. Ook naar de andere kant van de wereld.

kennis maken

Heb je vragen over een fotoreis of wil je eerst met ons kennis maken? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag: telefonisch, per mail of in een persoonlijk gesprek. Je bent van harte welkom bij ons in Bergen op Zoom.

Alles nog eens op een rijtje – Fotoreizen van Betere Landschapsfoto

✅ Maatwerk
✅ Begeleiding door 1 of 2 professionele fotografen
✅ 1-op-1 begeleiding op locatie van Frank Geraedts en Yvonne Nieuwkerk
✅ Vanaf 1 tot maximaal 10 personen
✅ Je kiest je eigen verblijf
✅ Uitgebreide en bruikbare feedback op 4 foto’s na de reis
✅ Minstens 1 fotobespreking met de groep
✅ Lenen van een complete filter kit van NiSi ( t.w.v € 779,-)
✅ E-book in het thema van de reis
✅ Een supergave fotoreis! (onbetaalbaar)

Betere Landschapsfoto is aangesloten bij het VvKR. En als je wilt, reis je klimaatneutraal met Trees for all.

Beterelandschapsfoto is aangesloten bij Vvkr garantiefonds
Wij denken graag aan ons millieu zodat we ook in de toekomst landschapsfoto's kunnen maken

Betere Landschapsfoto is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise, om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen. Elke reisorganisatie presenteert duidelijke reisvoorwaarden, waarin je kan vinden voor welke reizen de garantie geldt.

Alle bij VvKR aangesloten reisorganisaties die pakketreizen aanbieden zijn aangesloten bij een garantieregeling, zodat je in geval van faillissement je je reisgeld terug kan krijgen. Betere Landschapsfoto verkoopt geen pakketreizen en is om die reden niet aangesloten bij een garantieregeling. 

Kies hieronder jouw droomreis voor alle details. De bestemmingen van onze fotoreizen wisselen, dus kom gerust nog eens terug.