Fotoreizen


Beterelandschapsfoto organiseert een aantal fotoreizen in de ons omringende landen. We beseffen maar al te goed dat reizen druk legt op het ecosysteem en die druk willen we zo ver mogelijk vermijden. Reizen doen we dan ook in kleine groepen van 6-8 personen. Je reist met eigen vervoer. Tijdens de reizen naar Engeland is het vervoer per minibus inbegrepen.

 

Voorafgaand aan de fotoreis van Beterelandschapsfoto krijg je een E-book in het thema van de reis. Ook kun je al enkele foto's insturen. Daarop ontvang je onze uitgebreide feedback en tips.

 

Een fotoreis is een mooie ervaring. Je komt op mooie, fotogenieke locaties. We zorgen ervoor dat je in een goed hotel verblijft. Met een leuke kamer én lekker eten. De prijs van alle reizen die we aanbieden gaat er van uit dat je alleen in de hotelkamer mét eigen badkamer, ontbijt en lunchpakket verblijft. Als je met iemand samen reist en de kamer deelt krijgen jullie allebei korting. Diners zijn meestal voor eigen rekening, je eet gewoon wat jij lekker vindt. Ook de kosten voor het STO-garantiefonds, boekingskosten en toeristenbelasting zijn inclusief.

 

Tijdens een reis verblijven we op één of twee locaties. Vanuit die locaties gaan we iedere dag op pad om te fotograferen. Omdat de natuur zich gelukkig niet laat beïnvloeden passen we ons aan aan het weer. Per dag bepalen we welke locaties we bezoeken. We hebben de locaties meerdere keren bezocht. Dus kennen we er de weg en weten we meer dan voldoende fotogenieke locaties.

 

Een fotoreis is iets anders dan een workshop. Je kunt meegaan om lekker te fotograferen en als je wil helpen wij je met nieuwe technieken en het vinden van mooie composities en bijzondere momenten. We staan je dan ook graag ter plaatse bij. Je hoeft nog niet veel ervaring met fotografie te hebben. Omdat we in kleine groepen werken, kunnen wij je begeleiden. Ook na afloop kun je weer foto's insturen voor feedback en tips.


Fotoreis

Kustfotografie Zeeland

 

Datum: 8-10 november 2019

Prijs: € 459

 

GEGARANDEERD VERTREK

Fotoreis Mooi Zuid-Limburg

 

 

Datum: 21-23 juni 2019

Prijs: € 499

 

GEGARANDEERD VERTREK

Fotoreis Hoge Venen Winter

 

 

Datum: 24-26 januari 2020

Prijs: € 529Fotoreis Opaalkust

 

 

Datum: 7-11 oktober 2019

Prijs: € 949

 

GEGARANDEERD VERTREK

Fotoreis Lake District

 

 

Datum: 23-30 oktober 2019

Prijs: € 1.999

 

GEGARANDEERD VERTREK

Fotoreis Exmoor & Dartmoor National Parks

 

Datum: 13-20 mei 2020

Prijs: € 2.029Fotoreis North Cornwall

 

Datum: 1-8 april 2020

Prijs: € 1.929

Fotoreis Texel

 

Datum: 13-16 februari 2020

Prijs: € 659Op alle fotoreizen van Beterelandschapsfoto is STO-reisgarantie van toepassing.

Beterelandschapsfoto is aangesloten bij het VVKR.

Reis klimaatneutraal met trees for all.