Is landschaps- of kustfotografie jouw passie?

Een fotoreis is een unieke belevenis. Je kijkt er vol verwachting naar uit. Je gaat een leuke en uitdagende reiservaring tegemoet én naar huis met foto’s die je altijd al had willen maken. Kortom, je wilt een top reis beleven!

Ieder jaar organiseren Frank en Yvonne van Betere Landschapsfoto een aantal unieke fotoreizen naar de mooiste landschappen en kustgebieden. Met een kleine groep enthousiaste fotografen reizen we af naar Engeland, Frankrijk, België of ons eigen mooie Hollandse landschap. Ver en lang reizen is niet nodig, want dicht bij huis zijn er zóveel mooie gebieden te zien en te fotograferen.

Complete begeleiding van A tot Z

Je krijgt een compleet pakket, zoals je dat van ons bent gewend. Vooraf ontvang je een e-book in het thema van de fotoreis. In dit e-book is onze jarenlange ervaring als professionele landschaps- en kustfotografen gebundeld. Techniek, compositie en sfeer. Het komt er allemaal in terug. Het is een handig naslagwerk en de foto’s zullen je inspireren.

Een fotoreis is een prachtige ervaring. Je komt op mooie, fotogenieke locaties. We zorgen ervoor dat je in een goed hotel verblijft. Met een leuke kamer en lekker eten. Het ontbijt en lunchpakket is altijd inclusief. Dat hoort er voor ons gewoon bij.

Op iedere locatie krijg je uitleg over de fotografische mogelijkheden en instellingen. Zo kun je snel aan de slag. Als je wilt, begeleiden wij je 1-op-1 tijdens de reis. We bespreken samen je foto’s en geven je tips en adviezen. Of we maken samen een paar foto’s. Zo zet je technisch gezien de puntjes op de i en maak je sfeervolle composities.

Ook in minder ideale omstandigheden kun je prachtige foto’s maken. Wij laten je zien hoe. We hebben de locaties zelf al meerdere keren bezocht. We weten de weg en kennen de fotogenieke mogelijkheden. Afhankelijk van de fotoreis ben je de hele dag op pad of heb je soms de tijd om iets voor je zelf te doen.

Tijdens de reis vindt minimaal 1 fotobespreking in de groep plaats. En na de reis kun je een aantal foto’s voor review insturen.

fotoreizen voor iedereen

Van beginnende tot gevorderde fotograaf, je bent van harte welkom! We werken met kleine groepen met een maximum van 6, 8 of 10 deelnemers. Dat is afhankelijk van waar de fotoreis plaats vindt. Door de kleine groep twee professionele fotografen, is er meer dan genoeg ruimte om jou op jouw niveau 1-op-1 te begeleiden op locatie. Je kunt lekker vrij fotograferen. En als je wilt, ontdek je nieuwe technieken, krijg je tips en trucs of ontwikkel je een eigen stijl. Ontdek hoe jij net als wij de mooiste foto’s kunt maken. Hoe je het landschap en de techniek voor je laat werken. En schitterende en sfeervolle composities maakt. Stel je eens voor hoeveel plezier je daar van gaat hebben…

Om deel te nemen aan een fotoreis heb je niet veel ervaring nodig. Je hebt enige ervaring met fotografie opgedaan. Begrippen zoals sluitertijd, diafragma en ISO-waarde zijn je bekend en je kunt ze toepassen in de praktijk. Het is handig als je op diafragmavoorkeuze of de manuele stand kunt fotograferen. Als je filters hebt, neem die dan mee. Wij helpen jou bij het maken van steeds betere foto’s.

Ook meer ervaren fotografen reizen met ons mee. Soms om bepaalde technieken te leren of hun stijl verder te ontwikkelen. En soms gewoon om een geweldige fotoreis te maken.

Een fotoreis is iets anders dan een workshop. Maar natuurlijk ga je ook met ons mee op reis om iets nieuws te ontdekken. We staan je dan ook graag ter plaatse bij. Je hoeft nog niet veel ervaring met fotografie te hebben. Omdat we in kleine groepen werken, kunnen wij je 1-op-1 begeleiden. De reis is dan ook zo intensief als je zelf wilt. Na afloop kun je foto’s insturen voor feedback en tips.

kennis maken

Heb je vragen over een fotoreis of wil je eerst met ons kennis maken? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag: telefonisch, per mail en in een gesprek. Je bent van harte welkom bij ons in Bergen op Zoom.

Op alle fotoreizen van Betere Landschapsfoto is STO-reisgarantie van toepassing. Betere Landschapsfoto is aangesloten bij het VvKR. En als je wilt, reis je klimaatneutraal met Trees for all.

Beterelandschapsfoto is aangesloten bij STO
Beterelandschapsfoto is aangesloten bij Vvkr garantiefonds
Wij denken graag aan ons millieu zodat we ook in de toekomst landschapsfoto's kunnen maken

Kies hieronder jouw droomreis voor alle details.
Al onze reizen vallen onder STO -reisgarantie.
De bestemmingen van onze fotoreizen wisselen, dus kom gerust nog eens terug.