Lensbaby introduceert de Double Glass II 50mm optic. Dit is een verbeterde en nog creatievere uitgave van de originele versie. Ontdek de creatieve veelzijdigheid van de Double Glass II in dit overzicht mét uitgebreide review.

De Double Glass II optic is zeer geschikt voor creatieve fotografen. Op grote diafragma’s fotografeer je met vZelf fotograferen we ook met de Lensbaby Composer Pro II met Double Glass II optic. Als je die onscherpte combineert met het tilt-effect van de Composer Pro II ontstaan beelden die je voorheen niet kon bedenken. Nieuwe ideeën en creativiteit zijn met de Double Glass II 50mm optic gegarandeerd.

Uitgebreide review van de Lensbaby Double Glass II

Enkele weken voor de introductie van de optic kregen we een exemplaar van Lensbaby. We konden de Double Glass II optic uitgebreid testen. De Double Glass II is zeer veelzijdig. Je kunt de optic in alle soorten fotografie inzetten. Bekijk hieronder de voorbeeldfoto’s die we maakten.

DSC6984 Betere Landschapsfoto

Conclusie review Double Glass II optic

In het kort: de Double Glass optic is onze nieuwe favoriete optic van Lensbaby. We zijn zeer gecharmeerd van de onscherpte aan de randen van het beeld, gecombineerd met de scherpe richting het midden. Kwalitatief gezien – en je moet Lensbaby met Lensbaby vergelijken – is dit één van de betere optics.

Lensbaby is voor veel fotograferen een ‘objectief voor erbij’. Maar het is zeker geen trucje. Je zult wat tijd met je Lensbaby doorbrengen en mogelijkheden gaan zien. Iedere foto leidt weer tot een nieuw idee en nieuwe foto. Lensbaby objectieven zijn zeer veelzijdig. En dat geldt ook voor de Double Glass II.

Voorbeeldfoto’s met de Lensbaby Double GLass II

Deze Double Glass II optic is zeer veelzijdig en in veel situaties en omstandigheden te gebruiken. We gebruikten de optic onder andere voor:

  • Landschapsfotografie
  • Kustfotografie
  • Macrofotografie
  • Architectuurfotografie
  • Straatfotografie

En dat deden we met verschillende technieken zoals high key, low key, lange sluitertijden en nachtfotografie. Je kunt er alle kanten mee op. Hieronder zie je een aantal foto’s die we met de Lensbaby Double Glass maakten.

Lensbaby Double Glass II bestellen

Wil je zelf met Lensbaby aan de slag? Behalve ambassadeur zijn we ook officieel dealer van Lensbaby.

Lensbaby Double Glass II 50mm optic

Lensbaby DoubleGlassII 6 Betere Landschapsfoto

Double Glass II met Composer Pro II

Lensbaby DoubleGlassII 3 Betere Landschapsfoto

Alle objectieven van Lensbaby

AAE1492 Betere Landschapsfoto

Workshops waarin je de Double Glass II kunt proberen

Wil je de optic eens testen? Of heb je je oog op een andere Lensbaby laten vallen? In verschillende workshops kun je onze Lensbaby objectieven testen.

De volgende objectieven zijn beschikbaar:

Nikon F: Velvet 56, Composer Pro II
Nikon Z: Composer Pro II
Canon EF: Velvet 85, Composer Pro II
Sony E: Composer Pro II
Fuji X: Composer Pro II 

Voor alle Composer Pro II zijn de volgende optics te leen: Edge 35, Sweet 50, Sweet 80, Soft focus II 50, Double Glass II 50.

High en low key

20210526 G8A5965 klein Betere Landschapsfoto

abstractie

AAD2687 Betere Landschapsfoto

Creatieve bokeh

Workshop Macrofotografie Creatieve Technieken 12 Betere Landschapsfoto

Je kunt de Lensbaby objectieven ook in de masterclass macrofotografie lenen.

Je kunt de Lensbaby’s ook testen in de masterclass macrofotografie.

Ontdek hier heel veel over Lensbaby.

e book betere fotos in 7 stappen 1 Betere Landschapsfoto

OVER BETERE LANDSCHAPSFOTO

Wij zijn Betere Landschapsfoto, hoe kunnen we jou helpen aan mooiere en betere fotografie

Wij zijn Frank en Yvonne en samen zijn wij Betere Landschapsfoto. Vol passie en enthousiasme begeleiden we beginnende tot gevorderde fotografen bij alles wat je kunt ontdekken over macrofotografie, landschapsfotografie of kustfotografie. We organiseren een breed scala aan workshops, cursussen, coachingstrajecten en inspirerende lezingen.

Alle grote en kleine landschappen hebben een grote aantrekkingskracht op ons. Met de juiste techniek gaan we op zoek mooie plekken om sfeervolle beelden vast te leggen. En dat delen we graag met andere fotografen. Om ze verder te helpen in hun fotografie. Zien dat andere fotografen zich ontwikkelen met onze hulp, daar krijgen wij energie van!

Betere Landschapsfoto is officieel dealer van Leofoto, NiSi, Lensbaby, Kenko en Think Tank.

Heb je nog vragen over dit artikel? Stel ze in de reacties zodat we je kunnen helpen.

Heb je nog vragen over onze workshops? Stel ze via deze pagina. Of download hier ons gratis e-book “Betere foto’s in 9 simpele stappen“.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *