Kortingen macrofotografie
tot en met 5 november 2020

Tot en met 5 november Macro kortingen bij Betere Landschapsfoto

De herfst is inmiddels begonnen. Dit is voor ons natuurfotografen een prachtige periode. De natuur laat zich op een zeer kleurrijke manier zien. Ondanks alle beperkingen kunnen we daar volop van genieten. Om de herfst extra goed door te komen, hebben we speciaal voor jou als natuurfotograaf een aantal hele mooie acties weten samen te stellen….

Wacht niet te lang! Op is op, vol is vol….

Tot en met 5 november van dit jaar hebben we een aantal hele gave acties, kortingen en unieke pakketaanbiedingen. Kies nu je aanbiedingen bij Betere Landschapsfoto. Geef je natuurfotografie een boost en pak nu je korting op:

  • Macrokits met daarin de NiSi close up lens kit van 58mm of 77mm mét de NiSi macrorails
  • Privéworkshops voor 1 of 2 personen op populaire locaties, nu ook al voor 2021 te reserveren
  • Privécursussen Lightroom
  • Persoonlijke coaching traject Creatieve macrofotografie

Twijfel je nog om een privéworkshop of privécursus te boeken of heb je andere vragen vanwege de Corona crisis? Op onze speciale Corona pagina vindt je alle antwoorden. Of heb je vragen over de aanbiedingen, je mag natuurlijk altijd met ons contact opnemen.

Reserveren en bestellen

We hebben alle acties voor jou in een handig overzicht gezet. Zo weet je zeker dat je geen enkele aanbieding misloopt. Dit is de perfecte start voor het kleurrijke najaar en hopelijk mooie herfst die ons nog te wachten staat. Pak nu je korting op privéworkshops, privécursussen, coaching en de NiSi producten. Je kunt tot en met 5 november aanstaande producten bestellen en met korting boeken, ook als bijvoorbeeld een workshop of cursus later in 2021 plaatsvindt.

Je kunt alles direct via de webshop bestellen. De korting al verrekend.

Ontdek hier alle deals

Macrokits

Stel je eens voor: zonder macrolens kun je toch macrofoto’s maken. Het is mogelijk met deze close up lens kit. Op een brandpuntafstand van meer dan 50mm fotografeer je met een mooie onscherpte. Deze close up lens is van goede kwaliteit. Je hebt geen verlies van details of lichtopbrengst en de kleuren worden natuurlijk weergegeven. En met de macrorails er bij kun je supernauwkeurig scherpstellen.

Samen met NiSi stelden we 2 macrokits samen:

In Macrokit I zit het de NiSi close up lens kit van 58mm met de NiSi macrorails. Normaal kost deze kit €204. Bestel met ruim 22% korting. Nu heb je de complete kit voor 150 euro in huis.

In Macrokit 2 zit de NiSi close op lens kit van 77mm met de NiSi Macrorails. De gewone prijs voor deze kit is €258. Bestel met ruim 26% korting. Nu bestel je de complete kit voor 200 euro.

Coaching traject Creatieve macrofotografie

In het traject dat ongeveer 3 maanden duurt, krijg je 15 uitdagende en praktische opdrachten van ons. Gedurende het natuurfotografie coaching traject ontdek je steeds meer inzicht in bijvoorbeeld beeldopbouw, diepte, dynamiek en diverse creatieve technieken. De oefeningen en adviezen worden door de fotografen die wij hebben begeleid al jaren in de praktijk toegepast. Bekijk het coaching traject of bestel direct met korting.

Privé workshops

Onze meest populaire workshops kun je nu ook als privé workshop volgen. Je kunt al mee naar verschillende plaatsen in Nederland en België. We begeleiden je in de landschapsfotografie, kustfotografie en macrofotografie Er zijn maximaal 2 deelnemers per workshop. Zo ben je maximaal flexibel en krijg je veel persoonlijke aandacht. Nu zijn de workshops extra gunstig geprijsd. Je vindt ze hier op de website. Je kunt nu ook al voor 2021 reserveren en profiteren van deze gunstige prijs.

Privécursus Lightroom Classic

Je wilt een cursus Lightroom Classic volgen maar hebt weinig tijd. Dan is de privécursus Lightroom van 1 dag helemaal voor jou. Jij kiest de datum voor jouw cursusdag. Breng jouw foto’s echt tot leven. Want er is zo veel meer uit je foto’s te halen. Altijd!

privé cursus lightroom classic voor als je nog weinig ervaring hebt

Als je nog geen of weinig ervaring met Lightroom hebt, kies je het beste voor deze cursus. Het zelf bewerken van je foto’s is een standaard onderdeel in de hedendaagse fotografie. Jij kunt de privé cursus Adobe Photoshop Lightroom volgen wanneer jij wilt. We zorgen ervoor dat je een stevige basis krijgt en dat al jouw vragen over Lightroom Classic worden beantwoord. Je werkt met je eigen foto’s en krijgt veel praktische tips en adviezen. Aan het einde van de dag kun jij je foto’s zelfstandig bewerken. Ontdek in een privécursus van 1 dag hoe jij het meeste uit je foto’s kunt halen. De cursus duurt 5 uur en vindt plaats in Bergen op Zoom.

privé cursus lightroom classic voor als je al met lightroom werkt

Heb je al wat meer ervaring, dan kun je ook voor de cursus voor gevorderde fotografen kiezen. Lightroom Classic is een professioneel programma. Je kunt er enorm veel mee. Ontdek op een efficiënte en praktische manier hoe jij je foto’s perfect kunt afwerken. Want zelfs dat vraagt maar maximaal een paar minuten per foto. In de privécursus Adobe Lightroom Classic voor gevorderden ontdek je het allemaal. Aan de hand van je eigen foto’s maak je je een aantal technieken eigen en je zult versteld staan van het resultaat. De cursus duurt 6 uur en vindt plaats in Bergen op Zoom.