Genomineerden en winnaars 2020

Het zit er op. De afgelopen maanden kon jij je beste en mooiste landschapsfoto, kustfoto of macrofoto gratis inzenden. Je maakte kans op 1 van de toffe prijzen. Het prijzenpakket heeft een totale waarde van meer dan 750 euro! Wat kon je ook alweer winnen.

De prijzen

  • 1e Prijs: Leofoto EF-324C Carbon statief met LH-40 balhoofd ter waarde van 369 euro.
  • 2e Prijs: NiSi V6 filter holder kit met landscape polarisatiefilter ter waarde van 225 euro.
  • 3e prijs: 1-Daagse workshop van Betere Landschapsfoto naar keuze, ter waarde van minimaal 115 euro.

Daarnaast is er een publieksprijs voor de foto die de meeste stemmen van bezoekers van de wedstrijdpagina heeft gekregen: onze e-books: ‘Fotograferen is een Kunst’, ‘Landschapsfotografie’ en ‘Lightroom Classic’ ter waarde van 55 euro.

Extra prijs: iedereen die heeft meegedaan, krijgt de mogelijkheid om 1 of meerdere workshops met een korting van 15 euro te boeken.

Winnaars natuurfotowedstrijd Betere Landschapsfoto 2020

Met trots maken we per 15 juli 2020 de winnaars van de natuurfotowedstrijd bekend. Van harte gefeliciteerd!

1e Prijs

Het Leofoto EF-324C Carbon statief met LH-40 balhoofd ter waarde van 369 euro is gewonnen door: René Ghersin. René laat een origineel beeld zien. Deze foto straalt sfeer en rust uit. Ze is scherp en goed belicht. De compositie is krachtig. Top dat je dit beeld hebt ingezonden. Van harte gefeliciteerd!

René Ghersin 2 Betere Landschapsfoto

2e prijs

De NiSi V6 filter holder kit met landscape polarisatiefilter ter waarde van 225 euro is gewonnen door: Karin Groenen. Karins foto straalt kracht uit. Ze heeft op het juiste moment het licht ‘gevangen’ en in de foto zijn enkele krachtige lijnen zichtbaar. De foto is relatief licht, waardoor dit overweldigende landschap niet te zwaar is. Van harte proficiat!

Karin Groenen 2 Betere Landschapsfoto

3e Prijs

De 1-Daagse workshop van Betere Landschapsfoto naar keuze, ter waarde van minimaal 115 euro is gewonnen door: Madelon van Rossen. De foto van Madelon is ogenschijnlijk eenvoudig. Toch is deze foto origineel en sfeervol. De focus ligt niet alleen op het onderwerp maar ook op de achtergrond, ze vullen elkaar aan. Ook jij van harte gefeliciteerd!

Madelon van Rossen 2 Betere Landschapsfoto

Publieksprijs

De publieksprijs gaat naar Bart Liesenborgs, zijn foto kreeg de afgelopen maanden de meeste stemmen. Je krijgt de e-books van ons.

Bart Liesenborgs 2 Betere Landschapsfoto

Extra voor iedereen die heeft meegedaan

Iedere deelnemer ontvangt per e-mail een kortingscode voor onze workshops in 2020. Je mag zo vaak boeken als je wilt, zo lang de voorraad strekt natuurlijk. De korting is 15 euro per workshop.

Wie zijn de genomineerden

Dit zijn alle genomineerden.

Verbeter je Fotografie met een workshop

Heb je niet gewonnen of vraag jij je af hoe de genomineerden deze prachtige foto’s hebben gemaakt? Bekijk dan snel ons workshop aanbod. Daarin leren we je alle technieken die je nodig hebt om de mooiste (professionele) foto’s te maken.