Het NiSi WIZARD Camera Positioning Bracket is een slimme en super werkende accessoire voor wanneer je vaak wisselt tussen horizontaal en verticaal fotograferen.

NiSi WIZARD camera positioning Bracket

Je bevestigt de camera body eenvoudig op de WIZARD Camera Positioning Bracket. Het bracket plaats je op je statiefkop. Vervolgens kun je supersnel snel wisselen horizontaal en verticaal fotograferen, zonder de camera body van het statief te halen.

Het bracket is gemaakt van duurzaam en lichtgewicht aluminium. Hierdoor is het licht van gewicht, zeer stevig en duurzaam. Het bracket is in een tel in een hoek van 0 graden, 90 graden en 180 graden te plaatsen. Natuurlijk kan het bracket traploos onder elke hoek worden ingesteld. Verder is het bracket van een rubber ring voorzien. Hierdoor is je apparatuur beschermd.

Het NiSi Wizard camera positioning bracket past op de Leofoto statieven.

Werkt met Arca Swiss

Het bracket is Arca Swiss compatibel. Hierdoor is het Wizard camera positioning bracket te gebruiken op de meeste statieven, waaronder alle statieven van Leofoto. Je krijgt ook een vatting voor 1/4″ schroefdraad. Daarmee is het bracket op bijna alle ‘niet Arca Swiss’ koppelingsplaten te bevestigen.

Bekijk de video over het slimme bracket

Even opletten dat je de juiste versie kiest

De NiSi WIZARD bracket is leverbaar in vier verschillende uitvoeringen zodat het zo optimaal mogelijk aansluit op de diverse modellen camera’s en objectieven.

Kies je juiste NiSi Wizard bracket als volgt. Om het bracket te kunnen gebruiken moet de buitendiameter van het objectief kleiner zijn dan de binnendiameter van de Wizard. Hiervoor meet je de diameter van het objectief aan de kant van de lensvatting en NIET aan de voorzijde. We geven je een voorbeeld. Stel het NiSi Wizard bracket heeft een diameter van 72mm. Je kunt deze versie van het bracket gebruiken voor objectieven met een diameter van 72mm of kleiner.

Het NiSi Wizard Camera Positioning Bracket. 4 Varianten, kies het juiste bracket voor je camera.

Merk op dat we per model aangeven voor welke camera bodies het geschikt is. Het aanbod in objectieven is zo groot dat het niet mogelijk is om alle geschikte objectieven aan te geven. Meet dus altijd de diameter van het objectief zoals hierboven aangegeven.

De belangrijkste Kenmerken van het NiSi WIZARD Camera Positioning Bracket

  • Eenvoudig op de statiefkop te bevestigen
  • Supersnel wisselen tussen verticaal en horizontaal fotograferen
  • Klikt eenvoudig vast op een hoek van 0 graden, 90 graden en 180 graden
  • Objectieven wisselen zonder het WIZARD camera positioning bracket te verwijderen
  • Natuurlijk ook traploos instelbaar
  • Duurzaam en licht van gewicht
  • Rubber ring beschermt je apparatuur
  • Arca Swiss compatibel
NiSi Wizard 2 Betere Landschapsfoto

NiSi WIZARD camera positioning Bracket bestellen

Je kunt het NiSi Wizard bracket bij ons bestellen. Let erop dat je de juiste maat bestelt. Als je de link hieronder volgt kom je in de shop. Daar krijg je meer uitleg over de maten. En als je een maat selecteert, zie je ook direct voor welke camera’s en objectieven deze geschikt is.

Kijk hier voor een gewoon L-bracket? En hier voor de Leofoto statieven.

e book betere fotos in 7 stappen 1 Betere Landschapsfoto

OVER BETERE LANDSCHAPSFOTO

Wij zijn Betere Landschapsfoto, hoe kunnen we jou helpen aan mooiere en betere fotografie

Wij zijn Frank en Yvonne en samen zijn wij Betere Landschapsfoto. Vol passie en enthousiasme begeleiden we beginnende tot gevorderde fotografen bij alles wat je kunt ontdekken over macrofotografie, landschapsfotografie of kustfotografie. We organiseren een breed scala aan workshops, cursussen, coachingstrajecten en inspirerende lezingen.

Alle grote en kleine landschappen hebben een grote aantrekkingskracht op ons. Met de juiste techniek gaan we op zoek mooie plekken om sfeervolle beelden vast te leggen. En dat delen we graag met andere fotografen. Om ze verder te helpen in hun fotografie. Zien dat andere fotografen zich ontwikkelen met onze hulp, daar krijgen wij energie van!

Betere Landschapsfoto is officieel dealer van Leofoto, NiSi, Lensbaby, Kenko en Think Tank.

Heb je nog vragen over dit artikel? Stel ze in de reacties zodat we je kunnen helpen.

Heb je nog vragen over onze workshops? Stel ze via deze pagina. Of download hier ons gratis e-book “Betere foto’s in 9 simpele stappen“.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *