Een heel weekend natuurfotografie

Beleef een unieke fotografische ervaring in de 2-daagse workshop Zuid-Limburg! Gun jezelf mooie foto’s en plezier.

Een stukje buitenlands landschap in Nederland. Heerlijk bourgondisch en erg fotogeniek. Er zijn weinig plaatsen in Nederland die zo’n afwisselend landschap kennen als Zuid-Limburg. Dit relatief kleine gebied, dat een grillige grens met België deelt, kenmerkt zich door glooiende heuvels, vakwerkhuizen, een grote diversiteit aan natuur en kastelen. Ieder dorp lijkt er één te hebben.

Het heuvellandschap in Zuid-Limburg is ontstaan door de vele meanderende riviertjes en beken die het landschap doorsnijden. Ze zullen dan ook een rol gaan spelen in de fotoreis in Zuid-Limburg.

Geef je fotografie een boost in 1 weekend

Geef je natuurfotografie in 1 keer een flinke boost met deze 2-daagse workshop in Zuid-Limburg. In 2 dagen verbeter je je technische vaardigheden, maak je sterkere composities en ontdek je hoe je sfeer in je landschapsfoto’s brengt. Je krijgt begeleiding van 2 professionele landschapsfotografen.

Je bent intensief met fotografie bezig en ontdekt allerlei technieken waarmee je creatieve en sfeervolle foto’s maakt.

Over het weekend landschapsfotografie – techniek, compositie en sfeer

Je ontdekt de veelzijdigheid van landschapsfotografie én van Zuid-Limburg. Tijdens de 2-daagse natuurfotografieworkshop Zuid Limburg fotografeer je op 4 verschillende locaties die alle 4 hun eigen karakter hebben: vergezichten in de ochtend, een hoogstamboomgaard, een bos en de omgeving van de Geul. Omdat je op verschillende momenten op een dag fotografeert, zul je met veelzijdige foto’s thuis komen.

Door veel te fotograferen en ter plaatste tips en advies te krijgen, scherp je je skills aan. Belichten en scherpstellen zal eenvoudiger gaan. Je ontdekt hoe je snel bepaalt welke elementen je in een foto opneemt en zo sterkere composities vastlegt. En zeker zo belangrijk hoe je het landschap en aanwezige licht ‘vertaalt’ in een sfeervol beeld.

Klein gebied, veel afwisseling

Zuid-Limburg is zeer afwisselend. Er zijn enorm veel fotogenieke plekken om te fotograferen. De 2-daagse workshop vindt op 4 verschillende locaties plaats. Zo heb je voldoende afwisseling én meer dan genoeg tijd om een locatie ook echt te leren kennen. In de 2-daagse workshop Zuid-Limburg maak je kennis met de diversiteit die het uiterste zuiden van ons land te bieden heeft .

Op zondagochtend kunnen de liefhebbers mee naar een 5e locatie voor het fotograferen van de zonsopkomst.

Wat ontdek je in de 2-daagse workshop zuid-limburg

In dit weekend geef je je natuurfotografie een flinke boost. Behalve dat je op mooie locaties in Zuid-Limburg fotografeert, verbeter je je techniek, krijg je meer en sneller inzicht in krachtige composities en ontdek je hoe je met het aanwezige licht sfeer in je foto’s brengt.

Frank en Yvonne geven je op iedere locatie gedetailleerde informatie over de fotografische mogelijkheden in het landschap. Licht en omstandigheden zullen steeds anders zijn en vragen om specifieke aandacht. De zee en stranden zijn onderhevig aan veranderende weersomstandigheden. Je ontdekt hoe je daar op inspeelt zodat de omgeving en omstandigheden voor je gaan werken en in je foto’s tot hun recht komen.

Je krijgt alle advies dat je nodig hebt om aantrekkelijke foto’s te maken. Je hebt steeds meer dan voldoende tijd om te fotograferen en je kunt je vragen aan de fotografen stellen. En als je wilt, maak je samen met hen dé foto of werk je aan een uitdagende opdracht.

De 2-daagse workshop In Zuid-Limburg in het kort

  • 1-Op-1 begeleiding tijdens de workshop
  • 4 Verschillende locaties, 5 als je op zondagochtend ook tijdens de zonsopkomst fotografeert
  • Vinden van een geschikte compositie zodat je een goed uitgangspunt hebt
  • Verbeter je technische vaardigheden
  • Ontdek hoe je sterke composities, dynamiek en sfeer vastlegt
  • Je krijgt ter plaatse én achteraf feedback op je foto’s
  • Vertalen van wat je ziet naar de foto zodat ook jouw foto’s impact hebben

Kleine groep, Veel persoonlijke aandacht tijdens de 2-daagse workshop zuid-Limburg

De groep bestaat uit maximaal 10 personen. Er zijn dus maximaal 5 deelnemers per fotograaf. Je krijgt begeleiding van 2 ervaren fulltime fotografen. Yvonne en Frank hebben zeer ruime ervaring in de natuurfotografie. Ze kennen Zuid-Limburg erg goed. Je krijgt 1-op-1 begeleiding op locatie en nog meer tips en adviezen. En als je wilt, gaan we samen op zoek naar dé foto die jij wilt maken. We helpen je bij het vinden van een fotogenieke plek, het opbouwen van een aantrekkelijke compositie, hoe je sfeer in de foto brengt en het correct toepassen van de techniek.

Meld je nu aan en je krijgt:

✅ 1-Op-1 begeleiding tijdens de workshop door 2 professionele fotografen
✅ Veel praktische tips en voorbeelden tijdens het fotograferen
✅ Gratis koffie en thee bij aankomst
✅ E-book ‘Groei in natuurfotografie’ ter waarde van 14,97 euro met meer dan 80 pagina’s, tientallen tips en inspirerende voorbeelden
✅ Handige digitale gidsen over landschapsfotografie ter waarde van 20 euro
✅ Inclusief ochtendsessie zonsopkomst fotograferen
✅ Lenen van een complete filter kit van NiSi
✅ Na de workshop praktische en uitgebreide feedback op 4 foto’s ter waarde van 45 euro
✅ Een supergaaf weekend (onbetaalbaar)

De 2-daagse workshop Zuid-Limburg

compleet pakket

Je krijgt veel meer dan alleen de workshop. Enkele weken voor het begin van de workshop landschapsfotografie krijg je een compleet pakket van ons.

E-book ‘Groei in natuurfotografie’

Bij Betere Landschapsfoto krijg je altijd een compleet pakket. Enkele weken voor het begin van de workshop landschapsfotografie ontvang je ons e-book ‘Groei in natuurfotografie’. Ruim 80 pagina’s met praktische informatie over compositie, sfeer en techniek.

In dit uitgebreide e-book is onze jarenlange ervaring als professionele landschapsfotografen gebundeld. Techniek, compositie en sfeer, het komt er allemaal in terug. Dit e-book is een handig naslagwerk en leerboek in één en de foto’s zullen je inspireren.

e-book natuurfotografie

Handige digitale gidsen

Je krijgt twee extra digitale gidsen die specifiek ingaan op techniek en composities voor landschapsfotografie. Hiermee kun je je al voorbereiden op de workshop van Betere Landschapsfoto.

De workshop

Interactieve en inspirerende presentatie

De 2-daagse workshop Zuid-Limburg begint met een interactieve presentatie. Aan de hand van een aantal foto’s die we op de locatie hebben gemaakt, nemen wij je mee in de wereld van landschapsfotografie. Tips over techniek, compositie en sfeer passeren de revue. Je zult zelf snel willen starten met fotograferen en dat gaan we dan ook doen. Je gaat ontdekken hoe je betere en mooiere foto’s maakt.

Zaterdag

De workshop start op zaterdag om 10:30 uur en duurt tot 17:00 uur. De 1e dag vindt plaats in de omgeving van Epen. De dag staat vooral in het teken van de techniek en het verbeteren van je composities. Je zult zien dat je iedere foto goed kunt belichten en dat je de scherpte kunt leggen waar jij die wilt. Je legt een stevig fundament onder je fotografie en zult al mooie foto’s maken. Je bezoekt 2 locaties

Een mooie dag in Zuid-Limburg

Zondag

Als je wilt, kun je op zondagochtend al vroeg meedoen aan de ochtendsessie om de zonsopkomst te fotograferen. Dat doen we ook weer in de buurt van Epen. We hopen op een mooie zonsopkomst. In ieder geval biedt het landschap dat we gaan fotograferen weer meer dan voldoende mogelijkheden om aantrekkelijke foto’s te maken. Deze sessieworkshop krijg je van ons cadeau. Je fotografeert dan van ongeveer 05:30 uur tot 07:30 uur.

Wil je later starten, dan sluit je om 10:30 uur weer aan. Je fotografeert op 2 verschillende locaties Het weekend eindigt om 17:00 uur. Ook op deze dag heb je echt de tijd om je in de locaties te verdiepen en mooie foto’s te maken. De nadruk ligt op het maken van mooie en krachtige composities.

1-op-1 begeleiding tijdens de workshop

Tijdens de workshop krijg je 1-op-1 begeleiding van Frank en Yvonne, de fotografen van Betere Landschapsfoto. Je kunt al je vragen stellen over natuurfotografie en foto’s worden al ter plekke besproken. Als je wilt, werk je samen met hen aan dé foto of werk je aan een uitdagende opdracht. Je krijgt tips en advies op je foto’s en ontdekt hoe je zelf steeds betere foto’s maakt. Na de workshop heb je alle handvatten om zelf aantrekkelijke landschapsfoto’s te maken. Je kunt ze zo op andere locaties en onder andere omstandigheden toepassen.

bonus ter waarde van 45 euro – uitgebreide feedback achteraf

Na de 2-daagse workshop landschapsfotografie beoordelen we 4 foto’s die je tijdens de workshop hebt gemaakt. Je ontvangt bruikbare en opbouwende feedback van ons op het gebied van compositie, sfeer, techniek en filtergebruik. De review is uitgebreid, we nemen er echt de tijd voor. Onze deelnemers ervaren de feedback als een waardevolle toevoeging aan de workshop.

filters te leen om te testen

Er zijn 6 sets met filters van NiSi beschikbaar om te testen en te gebruiken tijdens het weekend. Gebruik is gratis. Gezien het thema van dit weekend neem je bij voorkeur je eigen filters mee. Als je die nog moet kopen, kunnen wij je vooraf adviseren. Vergeet in ieder geval niet je statief mee te nemen.

Locatie van de workshop

De workshop vindt in Nederlands Zuid-Limburg plaats. Tijdens dit weekend bezoek je verschillende locaties. Daarbij beperken we het rijden tussen de locaties tot een minimum. Je hebt eigen vervoer nodig. Als centrale plaats kun je Epen aanhouden.

Corona/Covid-19 maatregelen en de weekend workshop Zuid-Limburg

Natuurlijk volgen we de maatregelen die op de locatie van de workshop gelden op.

Als het weekend niet kan doorgaan, verplaatsen we het naar een ander tijdstip. Ook mag je 1 of 2 andere workshops uitzoeken of krijg je een tegoedbon voor het kalenderjaar 2022. Meer informatie lees je op deze pagina.

Inclusief

– 2 dagen workshop van 10:30 uur tot 17:00 uur
– 1 Ochtendsessie zonsopkomst op zondagochtend van ongeveer 05:30 uur tot 07:30 uur. Daarna ga je om 10:30 uur weer verder
– Lenen van NiSi filters
– E-book ‘Groei in natuurfotografie’
– Digitale gidsen over landschapsfotografie
– 1-Op-1 begeleiding tijdens de workshops
– Uitgebreide beoordeling na de workshop van 4 foto’s

Exclusief

– Vervoer naar Zuid-Limburg en ter plaatse tussen de locaties. Je hebt een eigen auto nodig.
– De 2-daagse workshop is exclusief overnachting, ontbijt, lunch en diner. Omdat het geen pakketreis betreft, is dekking door het garantiefonds niet van toepassing.

Waar kan ik overnachten

Als je niet in de buurt woont, kan het handig zijn dat je in de buurt van Epen overnacht. Nadat je hebt geboekt ontvang je hier meer informatie over. We adviseren je dan enkele locaties zodat je het rijden tot een minimum kunt beperken. De 2-daagse workshop Zuid-Limburg wordt standaard zonder overnachting aangeboden.

Ervaringsniveau

Van beginnende tot gevorderde fotograaf, je bent van harte welkom! Door de kleine groep van maximaal 10 deelnemers en 2 professionele fotografen is er meer dan genoeg ruimte om jou op jouw niveau te begeleiden.

Om deel te nemen aan een fotoreis heb je niet veel ervaring nodig. Begrippen zoals sluitertijd, diafragma en ISO-waarde zijn je bekend en je kunt ze toepassen in de praktijk. Het is handig als je op diafragmavoorkeuze of de manuele stand kunt fotograferen. Als je filters hebt, neem die dan mee. Wij helpen jou bij het maken van steeds mooiere foto’s.

Er zijn 6 sets met filters van NiSi beschikbaar om te lenen. Gezien de aard van de workshop neem je bij voorkeur je eigen filters mee. Als je die nog moet kopen, kunnen wij je vooraf adviseren. Vergeet in ieder geval niet je statief mee te nemen.

Alle locaties zijn eenvoudig per auto te bereiken. Je reist met de eigen auto. Op enkele plaatsen loop je tijdens de fotoreis in Zuid-Limburg maar een klein stukje. Op andere plekken loop je enkele kilometers door heuvelachtig en onverhard terrein.

Stevige, waterdichte schoenen of laarzen zijn aanbevolen

Wat neem ik zelf mee

– Camera
– Voldoende geheugenkaartjes
– Accu’s
– Objectieven
– Een stevig statief
– Warme kleding
– Waterdichte schoenen of laarzen
– Tas of hoes voor om de camera

Nice to have:
– Afstandsbediening
– Filters (ND/grijs filter, grijs verloopfilter, polarisatiefilter). Als je ze niet hebt kun je ze gratis lenen tijdens het weekend

Toegankelijkheid

Per dag bezoek je 2 locaties. Hiervoor heb je eigen vervoer nodig. Soms hoef je ter plaatse niet te lopen. En soms loop je een paar kilometer door heuvelachtig terrein. Houd daar rekening mee.

Schrijf je nu in voor de 2-daagse workshop in Zuid-Limburg

Workshop data

Datum Tijd Prijs Info
Zaterdag 14 én zondag 15 mei 2022 Van 10:30 uur tot 17:30 uur 319,00

Reacties van deelnemers

Door ervaring van andere en zelf zoeken via internet kwam ik bij Betere Landschapsfoto uit. Het was een erg gezellige en leerzame dag. In oktober heb ik de volgende workshop gepland staan bij Frank en Yvonne. Erg leuke mensen die hun vak verstaan. Ik kijk er weer erg naar uit.

Mirrian Kramer

Even vertellen dat ...

... ik hen echt wel een pluim wil geven.
Waarom ik voor hen koos? Waarschijnlijk deels intuïtief en deels om hun veelzijdig aanbod. Persoonlijk is hun aanbod voor mij erg aanvullend en grensverleggend.
Tijdens de workshop valt vooral de ontspannen sfeer en zeker hun deskundige behulpzaamheid op. Geen vraag is teveel:, integendeel: voor hen geldt "hoe meer vragen, hoe meer vreugd". Ze zijn bovendien open minded en bieden een steeds luisterend oor. Hun inleiding op de workshop is meer dan ok en verhelderend. Tips bij de vleet tijdens de workshop en ze creëren als het ware in korte tijd een band met hun deelnemers. Wat o.a. opvalt is hun aanvullende samenwerking: wat Frank niet vertelt, vult Yvonne wel aan en vice versa. Ze bieden inzicht en deskundigheid op ieders niveau en dat alles op een humorvolle en luchtige manier. Wat ze bieden en de manier waarop ze het bieden nodigen mij alleszins uit om nog meer workshops te volgen. Warm aanbevolen, zelfs bij heet weer. Bedankt en tot de volgende.

Lex Saelen

Bij toeval kwam ik op de website van beterelandschapsfoto.nl terecht. Na wat rondneuzen zag ik o.a. de workshop 'Kustfotografie met lange sluitertijden' en aangezien ik toch al bezig was om met lange sluitertijden te experimenteren, leek het me mooi en leerzaam om deze workshop te volgen. Nou, dat was inderdaad een leuke en leerzame dag. Niet alleen heb ik veel geleerd over fotograferen met lange sluitertijden, maar ook 2 leuke mensen leren kennen die gepassioneerd en graag over hun vak praten. Deze workshop kan ik sowieso warm aanbevelen, maar ik denk dat elke andere workshop die ze hebben aanbevelenswaardig is. De volgende workshop heb ik in ieder geval wel al geboekt.

Paul Verzantvoort

Workshop landschapsfotografie gevolgd in oisterwijk, ben zelf beginnend had geen idee wat er ging gebeuren.
Frank en Yvonne hebben mij met zeer goede uitleg op weg geholpen met instellingen scherpstellen diafragma histogrammen composities ,heeft mij geïnspireerd om van fotografie mijn hobby te maken

Kees Kristelijn

Fantastische Soft Focus Macro cursus

Een hele gezellige maar vooral leerzame cursus gehad in het arboretum Kalmthout. Geleerd hoe ik bloemen op een prachtige softe manier kan vastleggen en welke techniek en instellingen ik daarvoor moet gebruiken. Veel aanwijzingen en tips gehad van beide fotografen en dat was thuis te zien aan de vele mooie foto's die ik gedurende de dag gemaakt heb.
Tevens heel blij met het review op de drie foto's die ik op mocht sturen. Tips ga ik zeker gebruiken.

Jolanda

Een aanrader voor zij die fotografie op een hoger niveau willen brengen. Frank en Yvonne weten je naar een hoger level te krijgen! Vriendschap, kennis en plezier zijn de ingrediënten die geserveerd worden. Workshop, fotoreis, enz... je moet het zeker eens meemaken. Ik kijk al uit naar de volgende keer.

Ivan van Heule

Van elke workshop heb ik ontzettend genoten en ben met veel inspiratie en motivatie naar huis gegaan om nieuwe ideeën en projecten om te zetten.

Beatrice Hermanns

Vandaag de workshop Kustfotografie technische vaardigheden gevolgd. Een sterke aanrader voor iedereen die als beginner, maar ook als wat meer gevorderde fotograaf kennis wil vergaren. Kleine tips opgestoken die verrassend snel resultaat gaven in de foto's. Yvonne en Frank weten waarover ze praten.

Patrick Puype

Goede uitleg en sfeer tijdens de workshop. We konden allerlei lenzen uitproberen en ondertussen kregen we uitleg. Ook de feedback over mijn foto's was erg leerzaam. Ik ga zeker nog meer workshops doen!

Clarina van Winden

Het was een geweldig weekend! Leuke groep, fantastisch weer, mooie locaties maar bovenal zijn Frank en Yvonne hele fijne mensen! Veel geleerd. Dank daarvoor.

Elly Hoogenboom

Ik was super tevreden en vlug besliste ik om nog meer workshops te volgen. Elk jaar heb ik er een paar gevolgd. Steeds zeer tevreden. Ik zou aan iedereen die graag in de natuur of aan zee wil fotograferen de workshops van Betere Landschapsfoto aanraden.

Daniëlle Vanstraelen

Ik zou de workshops maar ook de reizen willen aanbevelen voor zowel beginnende als gevorderde fotografen. Zij hebben daar diverse workshops voor. Beginnende om de techniek te verbeteren en het leren zien van bijvoorbeeld de compositie. Voor gevorderde fotografen nét dat stuk meer om je fotografie op een nog hoger niveau te brengen.

Dré van Eekelen

Ondertussen heb ik met Yvonne en Frank een 10-tal workshops en 2 fotoreizen gedaan. Steeds ben ik met een voldaan gevoel huiswaarts gereden. Heb ik iets bijgeleerd? Ja zeker en vast, wat er mij toe aanzet om nog een paar workshops of een fotoreis bij hun te volgen.

Bert Illegems

Goede begeleiding, kleine groep. Leuk en leerrijk, met veel geduld en met liefde gebracht.

Armanda Steensels

Zeer goede en persoonlijk gerichte workshop. Doordat de groep deelnemers bewust klein gehouden wordt, nemen Yvonne en Frank écht de tijd om zoveel mogelijk je vragen te beantwoorden. Ik heb echt veel bijgeleerd en ga nu zeker aan de slag met de feedback die ik nadien op mijn foto’s ontvangen heb. Zeer tevreden!!!

Dominique Zwaenepoel

Coachingstraject afgerond gericht op het verder ontwikkelen van mijn fotografische stijl. De begeleiding en feedback was professioneel, persoonlijk en stimulerend. Stimulerend om verder te gaan, kritisch te blijven, te onderzoeken. In ruim een half jaar heb ik veel geleerd en een enorme stap gezet in mijn ontwikkeling.

Annemieke Keijzer

Het weekend is voorbij gevlogen en ik ben heel blij dat ik er bij was. 2 Top begeleiders, leuke groep, goed hotel en het weer zat volledig mee. Veel tips en begeleiding gekregen van Frank en Yvonne. Het weekend is voor mij meer dan geslaagd.

Christel Kemps

E-Book 'Fotograferen is een Kunst': Wat een prachtige uitgave zeg. Complimenten! Ik heb er even doorheen gekeken en wat mij meteen opviel en wat ik ook erg fijn vind, is de info bij de gemaakte foto's.

Els Beugelink

Prachtige fotoreis naar Lake District. Het ging mijn verwachtingen te boven. Ik heb ontzettend veel geleerd. Er werden veel goede adviezen gegeven en mijn foto's verbeterden met de dag. Een hele leuke groep, veel gelachen en enorm geboft met het weer. Complimenten aan Yvonne en Frank: HET WAS EEN SUPERREIS!!! Ik ga zeker nog een keer met jullie mee op fotoreis.

Riet Machielsen

Ik heb in de laatste twee jaren mogen deelnemen aan een paar workshops gegeven door Yvonne en Frank, o.a. Macrofotografie met tussenringen en Kustfotografie Beweging en dynamiek ICM. Elke keer opnieuw heb ik genoten van hun zorgvuldige voorbereiding, duidelijke theoretische uitleg en enthousiaste praktische begeleiding. Niet twijfelen, gewoon doen!

Carine Depret

Heel veel bijgeleerd en zeer nuttige informatie meegekregen. Zeker interessant en een aanrader voor iedereen die nieuwe technieken wil bijleren. Workshop gevolgd en een fotoreis gedaan, en is voor herhaling vatbaar.

Olga de Laedt

Ik waagde me aan mijn eerste fotoweekend: drie dagen ondergedompeld worden in de kustfotografie. Dit was in één woord top! Prima organisatie, de mooiste plekjes om te fotograferen, professionele begeleiding, een hele fijne groep.
Een volgende workshop én weekend staan op het programma, Ik kijk er al naar uit!

Sabine Wintgens

Afgelopen jaar met Betere Landschapsfoto mee geweest naar het Lake District. En wat een goede keus was dat! Yvonne & Frank zijn hele leuke mensen om mee op pad te gaan. Zij hebben veel foto-technische kennis die ze graag met je delen en overduidelijk veel kennis van het gebied waar we verbleven. De groep was ook erg fijn!

Bas Ruiter

De sfeer is bij alle drie workshops ontspannen en gezellig geweest. De grootte van de groepen was altijd goed, niet meer dan 10 personen, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt.

Beatrice Hermanns

Fotograferen met Frank en Yvonne is leuk, leerzaam en gezellig. Ze nemen de tijd om dingen uit te leggen en iedereen wordt gelijkwaardig behandeld. Ik kijk enorm uit naar het volgende fotoweekend.

Hennie Zeij

Doordat ze met z’n tweeën zijn is er voldoende aandacht voor alle cursisten. Wat ik ook heel prettig vond was dat je foto’s kunt insturen voor feedback. Van die feedback leer je eigenlijk best veel. Ik kan deze workshops iedereen aanbevelen.

Ineke Dommers

Yvonne en Frank zijn een ontspannen koppel, die geduldig uitleggen wat de bedoeling is, en je ook goed helpen indien dat nodig is. Er heerst altijd een ontspannen sfeer tijdens de workshop, en er wordt ook zeker gelachen. Na een workshop ga je zeker naar huis met de nodige kennis en mooie foto’s, om zelf verder er mee aan de slag te gaan.

Jan van der Heijden

Jullie deskundige leiding met aandacht voor elke deelnemer werkt inspirerend. Ik kijk uit naar een volgende (al de vierde) workshop.

Hedda Rubben

Tips en ideeën geven zij in overvloed en alles op een hele gezellige prettige aangename wijze. Ja, van workshops van Betere Landschapsfoto krijg je inspiratie om je fotografie weer verder te verbeteren!

Marja Bax

Er is tijd genoeg om op de locatie rustig dingen uit te proberen en vragen te stellen aan Frank en/of Yvonne. Wil je een bepaald effect bereiken dan helpt één van hen je net zo lang tot je het ‘ziet’ en de foto hebt gemaakt die je wil maken.

Linda de Leur