Macrofotografie Soft FocusDatum:      zaterdag 15 juni 2019 van 11:00 uur tot 16:30 uur (vol)

Prijs:          € 114, inclusief entree en een consumptie

Plaats:       Kalmthout


Datum:      zondag 30  juni 2019 van 11:00 uur tot 16:30 uur (nog enkele plaatsen vrij)

Prijs:          € 124, inclusief entree, consumptie en lunch

Plaats:       Rotterdam


Over de workshop Macrofotografie Soft Focus

Wil je jouw macrofoto's een romantische en sfeervolle uitstraling geven? Wil je de techniek leren om sfeervolle macrofoto's te maken met een zachte uitstraling? Dan is dit de workshop voor jou.

Je gaat soft focus macrofoto's maken door het toepassen van technieken die je veel creatieve mogelijkheden bieden. Je leert werken met meervoudige belichting. Daarom is het belangrijk dat je camera deze functie heeft.

 

Aan de hand van voorbeeldfoto's leggen we op een begrijpelijke manier uit hoe je de theorie in de praktijk kunt brengen. Vervolgens ga je zelf in de praktijk aan de slag met het maken van deze romantische beelden. Wij helpen jou daarbij, we bespreken je foto's in het veld zodat je direct met de tips en adviezen aan de slag kunt.

De groep bestaat uit maximaal 10 personen. Je krijgt begeleiding van twee ervaren, fulltime fotografen met een zeer ruime ervaring in de macrofotografie. Er zijn dus maximaal vijf deelnemers per fotograaf. Je kunt al jouw vragen stellen over hoe je een betere en aansprekende soft focus macrofoto maakt. De fotografen kennen de locatie zeer goed.


Programma Macrofotografie Soft Focus

Bij Beterelandschapsfoto krijg je altijd een compleet pakket. Enkele weken voor het begin van de workshop ontvang je ons E-book. Ruim 150 pagina's met informatie over compositie, sfeer en techniek. En je krijgt een extra E-page die specifiek ingaat op soft focus macrofotografie. Zo kun je je al voorbereiden op de workshop van Beterelandschapsfoto en heb je een handig naslagwerk voor na de workshop.

Als je wil beoordelen we voor de workshop twee macrofoto’s van jou en ontvang je onze feedback. Wij zullen je van tips voorzien die jou helpen bij het maken van soft focus macrofoto's. Je ontvangt feedback op meer dan tien punten en we houden het altijd netjes. Onze klanten ervaren onze feedback als een waardevolle aanvulling op de workshop.

De workshop start om 11:00 uur en eindigt om 16:30 uur. Tijdens deze workshop Macro: Soft Focus leer je hoe je aansprekende macrofoto's maakt met boordevol sfeer.


Na de workshop beoordelen we nog eens twee foto’s waarop je feedback ontvangt van beide fotografen van Beterelandschapsfoto. Wij zullen je van tips voorzien die jou verder helpen bij het ontwikkelen van jouw macrofotografie. De lunch vindt plaats in het arboretum en is voor eigen rekening in Kalmthout. In Rotterdam is de lunch inclusief.


Wanneer

Wil jij aantrekkelijke sfeervolle macrofoto's maken? Meld je dan aan voor deze workshop Macrofotografie: Soft Focus. Er zijn nog plaatsen vrij op:

- Kalmthout: zaterdag 15 juni 2019 van 11:00 uur tot 16:30

  uur (vol)

- Rotterdam: zondag 30 juni 2019 van 11:00 uur tot 16:30

  uur (nog enkele plaatsen vrij).

 

Is de workshop volgeboekt? Geef je dan op voor de reservelijst.Ervaring

Je bent in het bezit van een (digitale) spiegelreflexcamera of systeemcamera. Begrippen zoals sluitertijd, diafragma en ISO-waarde zijn je bekend, en je begrijpt hoe je deze naar eigen inzicht kunt combineren. Je hebt ervaring met fotograferen op diafragmavoorkeuze of de manuele stand. Je hebt al enige ervaring met macrofotografie. Je hoeft nog geen ervaring te hebben met soft focus fotografie.

 

Toegankelijkheid

De locatie is eenvoudig per auto te bereiken, parkeren is gratis.  Details

- Hele dag in het Arboretum
- Maximaal 10 personen
- Begeleiding door twee zeer

  ervaren, fulltime fotografen
- Veel fotograferen in de praktijk

Wat ga je doen

- Leer soft focus foto's maken
- Ontwikkelen van je creativiteit
- Leer mogelijkheden zien die

  goed werken in soft focus
- Techniek eigen maken
- Oefen in de praktijk

Wat krijg je

- Entree Arboretum
- Koffie of thee bij binnenkomst
- E-book 'Fotograferen is een

  Kunst'

- E-pages macrofotografie en

  dubbele belichting
- Feedback op 4 foto's
- Begeleiding op locatie
- Veel praktische tips

- In Rotterdam inclusief lunch


- Een leuke en leerzame dag

 Wat neem je mee

- Camera met de functie

  meervoudige belichting
- Macrolens (telelens optioneel)
- Geschikte kleding
- Iets om op te liggen
- Statief

Nice to have:
- Iets tegen de wind, bijvoorbeeld

  een paraplu