Abstracte macrofotografieDatum:      zaterdag 1 juni 2019 van 11:00 uur tot 16:30 uur

Prijs:          € 114, inclusief entree en een consumptie

Plaats:       Kalmthout


Over de workshop abstracte macrofotografie

Wil je leren hoe je een unieke macrofoto maakt? Je eigen beelden regisseren en creëren? Hou je van abstractie en wil je volledige creatieve vrijheid binnen de macrofotografie? Dan is de workshop Abstracte macrofotografie voor jou.

Zachte en soms abstracte beelden spreken tot de verbeelding. Het roept vervreemding op en verveelt nooit. Het is de ontastbaarheid, het ongrijpbare, dat spanning aan je foto toevoegt.

In de workshop Abstracte macrofotografie leer je hoe je op een creatieve manier de mooiste macrofoto's maakt. We leggen op een begrijpelijke manier uit hoe je in de praktijk abstracte foto's kunt maken. Natuurlijk gaan we in de praktijk uitgebreid oefenen. Wij helpen jou daarbij, we bespreken je foto's in het veld zodat je direct met de tips en adviezen aan de slag kunt.  

De groep bestaat uit maximaal 10 personen. Je krijgt begeleiding van twee ervaren, fulltime fotografen met een zeer ruime ervaring in de macrofotografie. Er zijn dus maximaal vijf deelnemers per fotograaf. Je krijgt veel persoonlijke aandacht en je kunt al jouw vragen stellen over hoe je een betere abstracte macrofoto maakt. De fotografen kennen de locatie zeer goed.


Programma abstracte macrofotografie

Bij Beterelandschapsfoto krijg je altijd een compleet pakket. Enkele weken voor het begin van de workshop ontvang je ons E-book. Ruim 150 pagina's met informatie over compositie, sfeer en techniek. En je krijgt een extra E-page die specifiek ingaat op abstractie macrofotografie. Zo kun je je al voorbereiden op de workshop van Beterelandschapsfoto en heb je een handig naslagwerk voor na de workshop.


Als je wil beoordelen we voor de workshop twee foto’s in het thema van de workshop van jou en ontvang je onze feedback. Wij zullen je van tips voorzien die jou verder helpen bij het maken van abstracte macrofoto's. Je ontvangt feedback op meer dan tien punten en we houden het altijd netjes. Onze klanten ervaren onze feedback als een waardevolle aanvulling op de workshop.

De workshop start om 11:00 uur en eindigt om 16:30 uur. Tijdens de workshop abstracte macrofotografie in Kalmthout leer je hoe je aansprekende en volledig abstracte macrofoto's maakt.

Na de workshop beoordelen we nog eens twee foto’s waarop je feedback ontvangt van beide fotografen van Beterelandschapsfoto. Wij zullen je van tips voorzien die jou verder helpen bij het ontwikkelen van jouw macrofotografie. De lunch vindt plaats in het arboretum en is voor eigen rekening.


Wanneer

Zin om mee te gaan? Meld je dan aan voor deze workshop Abstracte macrofotografie. Er zijn nog plaatsen vrij op:
- Zaterdag 1 juni van 11:00 uur tot 16:30 uur.

 

Is de workshop volgeboekt? Geef je dan op voor de reservelijst.


Ervaring

Je bent in het bezit van een (digitale) spiegelreflexcamera of systeemcamera. Begrippen zoals sluitertijd, diafragma en ISO-waarde zijn je bekend, en je begrijpt hoe je deze naar eigen inzicht kunt combineren. Je hebt ervaring met fotograferen op diafragmavoorkeuze of de manuele stand. Je hebt al enige ervaring met macrofotografie. Je hoeft nog geen ervaring te hebben met abstracte macrofotografie.

 

Toegankelijkheid

De locatie is eenvoudig per auto te bereiken, parkeren is gratis.  
Details

- Hele dag in het Arboretum te

  Kalmthout
- Maximaal 10 personen
- Begeleiding door twee zeer

  ervaren, fulltime fotografen
- Veel fotograferen in de praktijk

Wat ga je doen

- Verdieping in abstracte

  macrofotografie
- Ontwikkelen eigen visie
- Techniek eigen maken
- Oefen in de praktijk

Wat krijg je

- Entree Arboretum Kalmthout
- Koffie of thee bij binnenkomst
- E-pages macrofotografie en

  abstracte macrofotografie
- Feedback op 4 foto's
- Begeleiding op locatie
- Veel praktische tips
- Een leuke en leerzame dag

 Wat neem je mee

- Camera
- Macrolens
- Geschikte kleding
- Iets om op te liggen
- Statief

Nice to have:
- Iets tegen de wind, bijvoorbeeld

  een paraplu