Seascape: Basic SkillsDatum:    zaterdag 16 februari 2019 van 10:30 uur tot 16:30 uur

Prijs:        € 104

Plaats:     Oostkapelle


Over de workshop

Wil je aan de kust fotograferen? En wil je de basis in één dag goed onder de knie krijgen? Dan is dit de workshop voor jou! Beterelandschapsfoto biedt jouw de handvatten waarmee je aantrekkelijke kustfoto's kunt maken.

Tijdens deze dag beginnen we bij het begin. Maar waar begin je eigenlijk mee? Waar ga je staan op het strand? Hoe bouw je een beeld op? En hoe creëer je diepte in je vlakke kustfoto? Waar stel je scherp? En hoe werken diafragma, sluitertijd en ISO eigenlijk samen? Op deze, en nog veel meer vragen krijg je antwoord tijdens de workshop. Samen zullen we de stappen doorlopen om tot aantrekkelijke foto's te komen. Je leert de basistechnieken zodat je zelf mooie kustfoto's kunt maken. Wij begeleiden je van het begin tot het eind!

De groep bestaat uit maximaal 10 personen. Je krijgt begeleiding van twee ervaren, fulltime fotografen met een zeer ruime ervaring in de kustfotografie. De fotografen kennen de locaties zeer goed.


Programma


Bij Beterelandschapsfoto krijg je altijd een compleet pakket. Enkele weken voor het begin van de workshop ontvang je ons E-book. Ruim 50 pagina's met informatie over compositie, sfeer en techniek. En je krijgt een extra E-page die specifiek ingaat op kustfotografie. Zo kun je je al voorbereiden op de workshop van Beterelandschapsfoto en heb je een handig naslagwerk voor na de workshop.


Als je wil beoordelen we voor de workshop twee foto’s in het thema van de workshop van jou en ontvang je onze feedback. Wij zullen je van tips voorzien die jou verder helpen bij het maken van aantrekkelijke composities. Je ontvangt feedback op meer dan tien punten en we houden het altijd netjes. Onze klanten ervaren onze feedback als een waardevolle toevoeging aan de workshop.

De workshop start om 10:30 uur en duurt tot 16:30 uur. De workshop vindt plaats in Oostkapelle.

Beterelandschapsfoto start altijd met een drankje en een presentatie waarin we je meenemen in de wereld van kustfotografie. We gaan verder met de techniek en bespreken een aantal foto's die wij op de locaties hebben gemaakt.  Daarna gaan we in de praktijk aan de slag. Net na de middag gaan we lunchen (niet inbegrepen) op een mooie locatie aan het strand. De fotografen van Beterelandschapsfoto begeleiden je 1-op-1 in het veld. Je kunt al je vragen stellen over kustfotografie. Na deze workshop heb je alles geleerd zodat je zelf aantrekkelijke kustfoto's kunt maken.

Na de workshop beoordelen we nog eens twee foto’s waarop je feedback ontvangt van beide fotografen van Beterelandschapsfoto. Wij zullen je van tips voorzien die jou verder helpen bij het ontwikkelen van jouw kustfotografie.


Wanneer

Wil je de basic skills leren om de kust op een aantrekkelijke manier vast te leggen? Meld je dan aan voor de fotografieworkshop Seascape: Basic Skills van Beterelandschapsfoto. Er zijn nog plaatsen vrij op:
- zaterdag 16 februari 2019 van 10:30 uur tot 16:30 uurErvaring

Deze workshop is geschikt voor zowel de beginnende als meer gevorderde fotograaf. Je bent in het bezit van een (digitale) spiegelreflex- of systeemcamera. Als beginnend fotograaf hoeft je nog niet veel ervaring met fotografie te hebben. Begrippen zoals sluitertijd, diafragma en ISO-waarde zijn je bekend. Neem eventueel voor jezelf de handleiding van je camera mee. Tijdens de workshop helpen wij jou met het combineren van het diafragma, ISO-waarde en sluitertijd. Ben je al meer gevorderd, dan leren wij je de fijne kneepjes van het vak.

 

Deze workshop is ook heel geschikt voor als je nog geen ervaring met kustfotografie hebt.

 

Toegankelijkheid

De locatie is eenvoudig per auto te bereiken. Vanaf het parkeerterrein lopen we in minder dan tien minuten naar het strandpaviljoen.


Details

- Hele dag in Oostkapelle
- Maximaal 10 deelnemers
- Begeleiding door twee zeer ervaren, fulltime kustfotografen
- Veel fotograferen in de praktijk

Wat ga je doen

- Leren scherpstellen in een landschap
- Fotograferen met de optimale scherptediepte
- Onder de knie krijgen via sluitertijd, diafragma en ISO-waarde
- Het bepalen van composities

Wat krijg je

- Vooraf E-pages landschapsfotografie
- E-page Seascape Basic Skills
- Begeleiding op locatie
- Feedback op 4 foto’s
- Veel praktische tips
- Een leuke en leerzame dag

 Wat neem je mee

- Camera
- Objectieven
- Statief
- Warme kleding
- Waterdichte schoenen of laarzen
- Tas of hoes voor om de camera

Nice to have:
- Afstandsbediening