Individuele privéworkshop natuurfotografie: Maximaal rendement en maximale flexibiliteit

resultaat van fotograferen met lange sluitertijden

Wil je een workshop voor jezelf? Maximaal rendement en zelf bepalen waar en wanneer de workshop plaatsvindt? Kies dan voor een privéworkshop natuurfotografie. Ook maatwerk is mogelijk. Wij zijn flexibel als het om jouw wensen gaat.

Breng 1 dag door met 1 van de professionele fulltime fotografen van Betere Landschapsfoto: Frank of Yvonne. Samen stellen we een leuk en uitdagend programma voor jouw privéworkshop samen. Techniek, compositie, sfeer, creatieve technieken, lange sluitertijden of…. Het is jouw workshop en jij bepaalt wat we gaan doen. Je kunt kiezen uit een workshop uit ons bestaande programma of écht maatwerk.

Deze privéworkshop duurt 6 uur wordt helemaal op jou afgestemd.

Privéworkshop natuurfotografie: Maximale flexibiliteit

Je kiest voor een individuele workshop omdat je een maximaal resultaat met maximale flexibiliteit wilt combineren. Alle aandacht in de workshop is voor jou. Ongeacht jouw niveau, of je nu beginner bent of semi-professional, wij helpen jouw gedurende een dag. De privéworkshop natuurfotografie is zo intensief als je zelf wilt. Ons advies: ga ervoor!

In de privéworkshop heb je maximale flexibiliteit. Het onderwerp en datum bepaal je zelf. Dat geldt ook voor de locatie(s) waar we fotograferen. In overleg stellen we een uitdagend programma voor jou samen. En wil je een aanpassing in het programma? Geen probleem, dat kan zelfs nog tijdens de workshop.

En als de datum niet uitkomt of het weer niet naar wens is? Geen punt, dan verplaatsen we de workshop gewoon. We kunnen de privéworkshop heel vroeg beginnen, bijvoorbeeld voor zonsopkomst. Maar we kunnen ook laat eindigen en fotograferen rondom de zonsondergang. Jij bepaalt het, en natuurlijk zullen wij je goed adviseren.

jij bepaalt het thema van de workshop

Wat het onderwerp van de workshop betreft kun je alle kanten op. Ontdek alles over bijvoorbeeld de kunst van belichting, scherpte en scherptediepte, creatief gebruik van je camera of het maken van een sterke compositie met sfeer. Of je kiest voor een meer creatief thema of bijvoorbeeld het werken met filters.

Je kunt al je vragen over natuurfotografie stellen. Je krijgt tips en advies op je foto’s en ontdekt hoe je zelf steeds betere foto’s maakt. Na de workshop heb je alle handvatten om zelf aantrekkelijke natuurfoto’s te kunnen maken. Altijd en overal.

Landschapsfotografie, kustfotografie en macrofotografie

Zo lang het thema van de privéworkshop landschapsfotografie, kustfotografie of macrofotografie is, zit je goed bij ons. Wij zijn specialist op deze gebieden. Al jaren lang. Graag brengen we onze kennis en ervaring op jou over.

Alle locaties zijn mogelijk voor de privéworkshop natuurfotografie

De locatie bepaal je zelf, maar natuurlijk hebben we tips voor je als je wilt. We kennen veel fotogenieke plekken in het binnen- en buitenland. Je kunt kiezen voor één van onze bestaande workshoplocaties of een andere locatie die jouw voorkeur heeft.

Maximaal 2 deelnemers in de privéworkshop natuurfotografie

We gaan ervan uit dat je de workshop alleen volgt. Maar je kunt de workshop met een vriend, vriendin of je partner volgen. Wil je met meer fotografen deelnemen? Kies dan voor de workshop natuurfotografie voor groepen.

Wat je allemaal krijgt in de privéworkshop natuurfotografie

✅ De workshop is 100% afgestemd op jou
✅ Jij bepaalt de inhoud, we zullen je zo goed mogelijk adviseren en begeleiden
✅ 6 Uur maatwerktraining
✅ Een unieke ervaring
✅ Begeleiding door zeer ervaren natuurfotografen
✅ Uitgebreide review van jouw foto’s
✅ Veel fotograferen in de praktijk met tips en adviezen
✅ Jij bepaalt de locatie
✅ E-book ‘Fotograferen is een Kunst’ met meer dan 150 pagina’s tips, advies, voorbeelden en inspiratie
✅ Handige hulpmiddelen in het thema van de workshop
✅ Voorbereiding en reistijd is inclusief
✅ Lenen van filters en andere accessoires indien nodig inclusief
✅ Bespreken van foto’s tijdens workshop
✅ Schriftelijke en bruikbare feedback op foto’s na de workshop
✅ Aanpassingen in programma en verplaatsen workshop mogelijk

Het tarief voor een 100% privéworkshop natuurfotografie is 369 euro voor 1 persoon en 545 euro voor 2 personen.

programma van de privéworkshop natuurfotografie

Je kiest voor de privéworkshop natuurfotografie omdat je echt een workshop voor je zelf wilt. Enkele onderdelen komen in iedere workshop terug en andere onderdelen stemmen we op jouw wensen en behoeften af. We nemen het pakket met je door:

compleet pakket

E-book ‘Fotograferen is een kunst’

Bij Betere Landschapsfoto krijg je altijd een compleet pakket. Enkele weken voor het begin van de privéworkshop natuurfotografie ontvang je ons e-book ‘Fotograferen is een Kunst’. Ruim 150 pagina’s met informatie over compositie, sfeer en techniek. In dit uitgebreide e-book is onze jarenlange ervaring als professionele landschaps- en macrofotografen gebundeld. Dit is een mooi naslagwerk om je verder in te verdiepen en de foto’s zullen je inspireren.

Hulpgidsen

Afhankelijk van het programma waar je voor kiest, krijg je extra hulpgidsen die specifiek ingaan op de techniek, compositie en sfeer van het door jou gekozen onderwerp. Hiermee kun je je al voorbereiden op de privéworkshop natuurfotografie van Betere Landschapsfoto.

Bonus ter waarde van 50 euro

Aan het begin van de privéworkshop natuurfotografie krijg je feedback op foto’s die je eerder hebt gemaakt. Je ontvangt bruikbare en opbouwende feedback op het gebied van compositie, sfeer en techniek. We zullen je van praktische tips en advies voorzien die je verder helpen. De review is uitgebreid, we nemen er echt de tijd voor. Onze deelnemers ervaren de feedback als een waardevolle toevoeging aan de workshop.

1-op-1 Begeleiding

Tijdens de privéworkshop natuurfotografie krijg je 1-op-1 begeleiding van Frank of Yvonne, de fotografen van Betere Landschapsfoto. Samen hebben ze al meer dan 15 jaar ervaring in het begeleiden van natuurfotografen.

Je kunt al je vragen stellen over natuurfotografie. Je krijgt tips en advies op je foto’s en ontdekt hoe je zelf steeds betere foto’s maakt. Na de workshop heb je alle handvatten om zelf aantrekkelijke natuurfoto’s te kunnen maken.

Meerdaagse begeleiding

De privéworkshop kan ook buiten Nederland en België plaatsvinden en meerdere dagen duren. Laat ons weten wat je wilt en wij stellen een mooi programma voor je samen.

Heb ik ervaring nodig

Omdat de workshop op maat voor jou wordt gemaakt, maakt het niet uit of je veel of weinig ervaring hebt. Voordat je je plaats reserveert stemmen we samen af waar je tijdens de workshop de nadruk op wilt leggen.

Tariefinformatie

De vergoeding voor een privéworkshop van 6 uur is 369 euro voor 1 persoon en 545 euro voor 2 personen. Voor een meerdaagse workshop betaal je een gunstiger tarief.

Wat neem je zelf mee

– Camera
– Objectieven. Welke je het beste mee neemt spreken we samen af
Een stevig statief
– Kleding die is afgestemd op de weersomstandigheden
– Waterdichte schoenen of laarzen
– Tas of hoes voor om de camera
 
Nice to have voor landschapsfotografie en kustfotografie
– Afstandsbediening
– 6 Stop en/of 10 stop ND-filter
– 2 Stop grijsverloop filter
– Polarisatiefilter
Als je zelf geen filters hebt nemen wij die voor je mee. Je kunt ze gratis lenen.

Even aan denken

– Mogelijk heb je een reis- en annuleringsverzekering nodig bij een meerdaagse workshop nodig
– Lunch, afhankelijk van wat we afspreken
– Verblijf bij een meerdaagse workshop
– Persoonlijke uitgaven
– Reiskosten boven de 70 kilometer enkele reis vanaf Bergen op Zoom, 0,40 euro per kilometer

Ik kwam Betere Landschapsfoto twee jaar geleden tegen op Facebook en op zoek naar een workshop voor fotografie die anders dan anders is, werd ik enthousiast door hun aanbod. Op dat moment had ik al wat cursussen en workshops gevolgd waardoor de camera vertrouwd was en ik in de M, A en S stand kon fotograferen. Bij deze workshops is het wel handig als je weet hoe je je camera moet instellen, je haalt er dan veel meer uit.

Na de aanschaf van een macrolens heb ik me bij Frank en Yvonne ingeschreven voor de workshop Creatieve macrofotografie, omdat ik de mogelijkheden van deze lens niet goed zag. Ik was bang niet te zien wat anderen zien waardoor zij ‘betere’ foto’s konden maken dan ik dat kan. Tijdens de workshop werd duidelijk uitgelegd waar je naar zou kunnen kijken en diverse technieken werden belicht. Er is tijd genoeg om op de locatie rustig dingen uit te proberen en vragen te stellen aan Frank en/of Yvonne. Wil je een bepaald effect bereiken dan helpt één van hen je net zo lang tot je het ‘ziet’ en de foto hebt gemaakt die je wil maken. Na deze eerste workshop heb ik nog andere verschillende workshops gevolgd. Van kust naar heuvels naar bloemen naar sneeuw. Ik leer er altijd weer iets. Vraag ook tijdens de workshop om een opdracht (en krijg de raarste dingen te fotograferen, ‘regen’ tijdens een bloedhete dag bijvoorbeeld) en gebruik de geleerde technieken bij mijn andere foto’s. Ondertussen schrijf ik me in voor deze workshops omdat ik ze zo leuk vind en om weer geïnspireerd te worden voor mijn eigen foto’s.
Linda de Leur


Twee keer een workshop gevolgd en twee maal het Event bijgewoond. Frank en Yvonne zijn geweldige fotografen die kennis en creativiteit weten over te brengen. Zij doen dit op een weldoordachte manier. Telkens krijg je vooraf een handig hulpmiddel met tips en informatie om te bestuderen. Elke workshop start met een goede inleiding. En daarna ontspannen in de praktijk aan de slag. Goed leren kijken, de juiste instellingen kiezen en oefenen maar. Tips en ideeën geven zij in overvloed maar alles op een hele gezellige prettige aangename wijze.

Ja, van workshops van Betere Landschapsfoto krijg je inspiratie om je fotografie weer verder te verbeteren!
Marja Bax


Goede begeleiding, kleine groep. Leuk en leerrijk, met veel geduld en met liefde gebracht. Armanda Steensels


High Key was niet mijn ding maar door de workshop Kustfotografie New Style High Key ben ik anders gaan kijken, heb veel bijgeleerd over het gebruik van grijsfilters en was verrast van mijn resultaten. Jullie deskundige leiding , met aandacht voor elke deelnemer werkt inspirerend. Ik kijk uit naar een volgende (al de vierde) workshop.
Hedda Rubben


Ik heb in de laatste twee jaren mogen deelnemen aan een paar workshops gegeven door Yvonne en Frank, onder andere Macrofotografie met tussenringen en Kustfotografie Beweging en dynamiek ICM. Elke keer opnieuw heb ik genoten van hun zorgvuldige voorbereiding, duidelijke theoretische uitleg en enthousiaste praktische begeleiding.  Er is elke keer genoeg tijd geweest voor kennismaking, theorie en praktijk voor elke deelnemer. De feedback voor en na de workshops was altijd leerrijk, uitgebreid en duidelijk. Twee hele fijne professionele fotografen waarmee het heel leuk is om op pad te gaan! Niet twijfelen, gewoon doen!
Carine Depret


Na verschillende modules fotografie te hebben gevolgd wilde ik wel wat meer ervaring op doen in de praktijk en ging ik op zoek naar workshops. Uiteindelijk na wat zoek werk vond ik de site van Betere Landschapsfoto en schreef ik me in voor de eerste workshop Landschapsfotografie Soft Focus. Ik was super tevreden en vlug besliste ik om nog meerdere workshops te volgen. Elk jaar volg ik er een paar, zowel aan zee als in het arboretum in Kalmthout. Steeds zeer tevreden.

Ik zou aan iedereen die graag in de natuur fotografeert de workshops van Betere Landschapsfoto aanraden.
Daniëlle Vanstraelen


Zeer goede en persoonlijk gerichte workshop. Doordat de groep deelnemers bewust klein gehouden wordt, nemen Yvonne en Frank écht de tijd om zoveel mogelijk je vragen te beantwoorden.

Ik vond dit persoonlijk een zeer aangename en geslaagde workshop! Ik heb echt veel bijgeleerd en ga nu zeker aan de slag met de feedback die ik nadien op mijn foto’s ontvangen heb. Zeer tevreden!!!
Dominique Zwaenepoel


Een workshop bij Betere Landschapsfoto is op de eerste plaats een ontspannen workshop, met veel aandacht voor de deelnemer. Als je twijfels hebt, dan zijn die niet nodig. Yvonne en Frank zijn een ontspannen koppel, die geduldig uitleggen wat de bedoeling is, en je daar ook goed bij helpen indien dat nodig is. Er heerst altijd een ontspannen sfeer tijdens de workshop, en er wordt ook zeker gelachen. Na een workshop ga je zeker naar huis met de nodige kennis en mooie foto’s om zelf verder er mee aan de slag te gaan. Zelf heb ik al diverse workshops gevolgd en een fotoreis staat ook op mijn verlanglijstje om te gaan volgen.

Voor mij zijn Yvonne en Frank een welkome aanvulling om mijn fotografie naar een hoger niveau te krijgen.
Jan van der Heijden


Ik was op zoek naar meer uitdaging in de fotografie. De basis kende ik intussen wel. Door de foto’s van Frank en Yvonne ben ik in hun workshops geïnteresseerd geraakt. Ik heb er inmiddels 3 kustfotografie en macrofotografie workshops gevolgd. Bij alle drie de workshops heb ik zeker wat bij geleerd en geprobeerd daar ook mee aan de gang te gaan. Frank en Yvonne zijn fijne begeleiders die oog en oor voor je hebben en open staan. Doordat ze met z’n tweeën zijn is er voldoende aandacht voor alle cursisten. Wat ik ook heel prettig vond was dat je na de workshop 3 foto’s kunt insturen voor feedback. Van die feedback leer je eigenlijk best veel.

Ik kan deze workshops iedereen aanbevelen.
Ineke Dommers


Fotograferen met Betere Landschapsfoto is anders dan anders. De workshops zijn talrijk waarbij diverse technieken aan bod komen. De reizen zijn bijzonder en gaan naar plekken waar andere fotoreisorganisaties niet heen gaan. De enige twijfel die ik vooraf had was of er een klik zou zijn met de begeleiders maar die twijfel was onterecht. Fotograferen met Frank en Yvonne is leuk, leerzaam en gezellig. Ze nemen de tijd om dingen uit te leggen en iedereen wordt als gelijkwaardig behandeld. Ik kijk enorm uit naar het fotoweekend.
Hennie Zeij


Goede uitleg en sfeer tijdens de workshop. We konden allerlei lenzen uitproberen en ondertussen kregen we uitleg. Ook de feedback over mijn foto’s was erg leerzaam. Ik ga zeker nog meer workshops doen!
Clarina van Winden


Tot nu toe heb ik drie workshops bij Yvonne en Frank gevolgd uit drie verschillende richtingen: Macrofotografie, Kustfotografie en Landschapsfotografie. De workshops starten altijd met een kopje koffie of thee en een introductie over het thema. Daarbij laten zij al voorbeeldfoto’s zien en leggen de techniek en de doelstelling duidelijk uit. Door de prachtige foto’s die de twee maken kom je al in de sfeer en krijg je gelijk veel motivatie en zin om aan de slag te gaan. Meestal ga je gedurende de workshop naar drie verschillende locaties, waar uitgebreid wordt uitgelegd wat de bedoeling van de oefening is.

Iedereen heeft de mogelijkheid rustig en veel te oefenen. De leiders gaan bij iedereen langs, helpen en geven tips en advies. Dit doen ze op een aangename en decente wijze. De sfeer is bij alle drie workshops ontspannen en gezellig geweest. De grootte van de groepen was altijd goed, niet meer dan 10 personen, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt.

Een bonus is de mogelijkheid van tevoren en achteraf van de workshop telkens twee foto’s in te sturen voor een uitgebreid feedback, zowel op technisch gebied als ook de compositie betreffend. Heel prettig zijn ook de E-Pages, een soort klein boekje dat je van te voren krijgt toegestuurd ter voorbereiding. Hierin wordt de basiskennis ten opzichte van de workshop en wat achtergrondinformatie samengevat.

Van elke workshop heb ik ontzettend genoten en ben met veel inspiratie en motivatie naar huis gegaan om nieuwe ideeën en projecten om te zetten. Ik hou van de foto’s en thema’s van Yvonne en Frank omdat ze anders zijn dan de meeste landschaps- en macrofoto’s en ze daardoor uitsteken tussen al die andere fotografen. Iedereen die graag wil leren buitengewone, dromerige en/of abstracte foto’s te maken raad ik de workshops van Yvonne en Frank van harte aan.
Beatrice Hermanns


Wanneer je op aanvragen klikt en je aanvraag wordt verzonden, zit je nog nergens aan vast. Er volgt altijd een bevestiging per e-mail en een antwoord op je aanvraag. Nadat het programma is afgestemd, volgt de betaling en is je aanmelding voor de privéworkshop natuurfotografie definitief.

Reacties van deelnemers

Goede uitleg en sfeer tijdens de workshop. We konden allerlei lenzen uitproberen en ondertussen kregen we uitleg. Ook de feedback over mijn foto's was erg leerzaam. Ik ga zeker nog meer workshops doen!

Clarina van Winden

Een aanrader voor zij die fotografie op een hoger niveau willen brengen. Frank en Yvonne weten je naar een hoger level te krijgen! Vriendschap, kennis en plezier zijn de ingrediënten die geserveerd worden. Workshop, fotoreis, enz... je moet het zeker eens meemaken. Ik kijk al uit naar de volgende keer.

Ivan van Heule

Van elke workshop heb ik ontzettend genoten en ben met veel inspiratie en motivatie naar huis gegaan om nieuwe ideeën en projecten om te zetten.

Beatrice Hermanns

Vandaag de workshop Kustfotografie technische vaardigheden gevolgd. Een sterke aanrader voor iedereen die als beginner, maar ook als wat meer gevorderde fotograaf kennis wil vergaren. Kleine tips opgestoken die verrassend snel resultaat gaven in de foto's. Yvonne en Frank weten waarover ze praten.

Patrick Puype

Het was een geweldig weekend! Leuke groep, fantastisch weer, mooie locaties maar bovenal zijn Frank en Yvonne hele fijne mensen! Veel geleerd. Dank daarvoor.

Elly Hoogenboom

Ik was super tevreden en vlug besliste ik om nog meer workshops te volgen. Elk jaar heb ik er een paar gevolgd. Steeds zeer tevreden. Ik zou aan iedereen die graag in de natuur of aan zee wil fotograferen de workshops van Betere Landschapsfoto aanraden.

Daniëlle Vanstraelen

Ik zou de workshops maar ook de reizen willen aanbevelen voor zowel beginnende als gevorderde fotografen. Zij hebben daar diverse workshops voor. Beginnende om de techniek te verbeteren en het leren zien van bijvoorbeeld de compositie. Voor gevorderde fotografen nét dat stuk meer om je fotografie op een nog hoger niveau te brengen.

Dré van Eekelen

Ondertussen heb ik met Yvonne en Frank een 10-tal workshops en 2 fotoreizen gedaan. Steeds ben ik met een voldaan gevoel huiswaarts gereden. Heb ik iets bijgeleerd? Ja zeker en vast, wat er mij toe aanzet om nog een paar workshops of een fotoreis bij hun te volgen.

Bert Illegems

Goede begeleiding, kleine groep. Leuk en leerrijk, met veel geduld en met liefde gebracht.

Armanda Steensels

Zeer goede en persoonlijk gerichte workshop. Doordat de groep deelnemers bewust klein gehouden wordt, nemen Yvonne en Frank écht de tijd om zoveel mogelijk je vragen te beantwoorden. Ik heb echt veel bijgeleerd en ga nu zeker aan de slag met de feedback die ik nadien op mijn foto’s ontvangen heb. Zeer tevreden!!!

Dominique Zwaenepoel

Coachingstraject afgerond gericht op het verder ontwikkelen van mijn fotografische stijl. De begeleiding en feedback was professioneel, persoonlijk en stimulerend. Stimulerend om verder te gaan, kritisch te blijven, te onderzoeken. In ruim een half jaar heb ik veel geleerd en een enorme stap gezet in mijn ontwikkeling.

Annemieke Keijzer

Het weekend is voorbij gevlogen en ik ben heel blij dat ik er bij was. 2 Top begeleiders, leuke groep, goed hotel en het weer zat volledig mee. Veel tips en begeleiding gekregen van Frank en Yvonne. Het weekend is voor mij meer dan geslaagd.

Christel Kemps

E-Book 'Fotograferen is een Kunst': Wat een prachtige uitgave zeg. Complimenten! Ik heb er even doorheen gekeken en wat mij meteen opviel en wat ik ook erg fijn vind, is de info bij de gemaakte foto's.

Els Beugelink

Prachtige fotoreis naar Lake District. Het ging mijn verwachtingen te boven. Ik heb ontzettend veel geleerd. Er werden veel goede adviezen gegeven en mijn foto's verbeterden met de dag. Een hele leuke groep, veel gelachen en enorm geboft met het weer. Complimenten aan Yvonne en Frank: HET WAS EEN SUPERREIS!!! Ik ga zeker nog een keer met jullie mee op fotoreis.

Riet Machielsen

Ik heb in de laatste twee jaren mogen deelnemen aan een paar workshops gegeven door Yvonne en Frank, o.a. Macrofotografie met tussenringen en Kustfotografie Beweging en dynamiek ICM. Elke keer opnieuw heb ik genoten van hun zorgvuldige voorbereiding, duidelijke theoretische uitleg en enthousiaste praktische begeleiding. Niet twijfelen, gewoon doen!

Carine Depret

Heel veel bijgeleerd en zeer nuttige informatie meegekregen. Zeker interessant en een aanrader voor iedereen die nieuwe technieken wil bijleren. Workshop gevolgd en een fotoreis gedaan, en is voor herhaling vatbaar.

Olga de Laedt

Ik waagde me aan mijn eerste fotoweekend: drie dagen ondergedompeld worden in de kustfotografie. Dit was in één woord top! Prima organisatie, de mooiste plekjes om te fotograferen, professionele begeleiding, een hele fijne groep.
Een volgende workshop én weekend staan op het programma, Ik kijk er al naar uit!

Sabine Wintgens

Afgelopen jaar met Betere Landschapsfoto mee geweest naar het Lake District. En wat een goede keus was dat! Yvonne & Frank zijn hele leuke mensen om mee op pad te gaan. Zij hebben veel foto-technische kennis die ze graag met je delen en overduidelijk veel kennis van het gebied waar we verbleven. De groep was ook erg fijn!

Bas Ruiter

De sfeer is bij alle drie workshops ontspannen en gezellig geweest. De grootte van de groepen was altijd goed, niet meer dan 10 personen, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt.

Beatrice Hermanns

Fotograferen met Frank en Yvonne is leuk, leerzaam en gezellig. Ze nemen de tijd om dingen uit te leggen en iedereen wordt gelijkwaardig behandeld. Ik kijk enorm uit naar het volgende fotoweekend.

Hennie Zeij

Doordat ze met z’n tweeën zijn is er voldoende aandacht voor alle cursisten. Wat ik ook heel prettig vond was dat je foto’s kunt insturen voor feedback. Van die feedback leer je eigenlijk best veel. Ik kan deze workshops iedereen aanbevelen.

Ineke Dommers

Yvonne en Frank zijn een ontspannen koppel, die geduldig uitleggen wat de bedoeling is, en je ook goed helpen indien dat nodig is. Er heerst altijd een ontspannen sfeer tijdens de workshop, en er wordt ook zeker gelachen. Na een workshop ga je zeker naar huis met de nodige kennis en mooie foto’s, om zelf verder er mee aan de slag te gaan.

Jan van der Heijden

Jullie deskundige leiding met aandacht voor elke deelnemer werkt inspirerend. Ik kijk uit naar een volgende (al de vierde) workshop.

Hedda Rubben

Tips en ideeën geven zij in overvloed en alles op een hele gezellige prettige aangename wijze. Ja, van workshops van Betere Landschapsfoto krijg je inspiratie om je fotografie weer verder te verbeteren!

Marja Bax

Er is tijd genoeg om op de locatie rustig dingen uit te proberen en vragen te stellen aan Frank en/of Yvonne. Wil je een bepaald effect bereiken dan helpt één van hen je net zo lang tot je het ‘ziet’ en de foto hebt gemaakt die je wil maken.

Linda de Leur