100% echte webshop reviews

Onze website en Google-account bevatten 100% echte reviews van klanten. Dus mensen die een product bij ons kochten of bij ons bijvoorbeeld een workshop volgden.

We vragen eenmalig om een review. Dat doen we per e-mail. Je krijgt geen ‘herinnerring’ als je de review nog niet hebt geplaatst. In de mail vragen wij je om de review op onze website bij het product of op Google te plaatsen.

Op onze eigen website kunnen alleen reviews worden geplaatst als je iets hebt gekocht, ongeacht het product of dienst. Je krijgt de e-mail ongeveer één week na aankoop van een product – bijvoorbeeld een filter – of na afloop van een dienst – bijvoorbeeld een workshop.

We plaatsen alle reviews, positief of negatief. Je krijgt altijd een reactie op je review. Mocht je review grof taalgebruik, reclame, links, spam en dergelijke bevatten, dan wordt de review per direct van de website verwijderd. Plaats je zo’n review op Google, dan zullen we met feiten en ons passende actie reageren.

Er is geen sprake van sponsoring. Ook betalen we niet voor reviews. En je kunt er niets voor krijgen of met korting kopen. Je helpt er ons mee en toekomstige deelnemers.