Partners

Betere Landschapsfoto heeft een aantal partners. Bedrijven waar wij al langere tijd mee samenwerken of producten van bedrijven gebruiken die we je zeker kunnen aanraden.

Betere Landschapsfoto is ambassadeur en dealer van NiSi

De beste filters voor de landschapsfotograaf. We zijn ambassadeur en dealer van NiSi. Wil je meer weten over wat filters voor jou kunnen betekenen. Lees dan dit artikel eens. Weet je al dat je NiSi filters wil bestellen? Kan dan hier. Natuurlijk kun je ook eerst onze review bekijken.

Dit is het logo van Lensbaby

Perfecte objectieven voor minder perfecte maar super creatieve natuurfoto’s. Geschikt voor macrofotografie, landschapsfotografie en kustfotografie. Wil je meer weten over Lensbaby? Lees dan eens ons artikel over Lensbaby objectieven.

Mindshift-Gear-Camera-Tassen

Voor iedere behoefte een cameratas. Duurzame kwaliteit verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Transcontinenta LOGO Betere Landschapsfoto

Transcontinenta is importeur van verschillende fotografiemerken. Wij werken graag met Transcontinenta op het gebied van NiSi filters, Mindshift Gear camera tassen, Leofoto statieven en de creatieve Lensbaby objectieven. Voor deze merken zijn wij ambassadeur en officieel dealer.

Dit is het logo van Leofoto

Als natuurfotograaf werk je waarschijnlijk met een statief. Je wilt immers foto’s zonder bewegingsonscherpte en een stabiele basis voor je apparatuur. De 10-laags carbon statieven van Leofoto bevelen wij van harte aan. We zijn ambassadeur en officieel dealer van Leofoto.

easy cover camera accessoire

De beste bescherming voor jouw camera. We zijn ambassadeur van easyCover. Een must have voor iedere (outdoor)fotograaf: easyCover. Lees over onze eigen ervaring met easyCover.

Wij denken graag aan ons millieu zodat we ook in de toekomst landschapsfoto's kunnen maken


We reizen graag. En zijn ook begaan met het klimaat. Eén van de dingen die je kunt doen (als je wilt natuurlijk) is het compenseren van de CO2 uitstoot. Dat kan via trees for all.