Partners

Betere Landschapsfoto heeft een aantal partners. Bedrijven waar wij al langere tijd mee samenwerken of producten van bedrijven gebruiken die we je zeker kunnen aanraden.

Betere Landschapsfoto is ambassadeur en dealer van NiSi

De beste filters voor de landschapsfotograaf. We zijn ambassadeur en dealer van NiSi. Wil je meer weten over wat filters voor jou kunnen betekenen. Lees dan dit artikel eens. Weet je al dat je NiSi filters wil bestellen? Kan dan hier. Natuurlijk kun je ook eerst onze review bekijken.

Dit is het logo van Lensbaby

Perfecte objectieven voor minder perfecte maar supercreatieve natuurfoto’s. Geschikt voor macrofotografie, landschapsfotografie en kustfotografie. Wil je meer weten over Lensbaby? Lees dan eens ons artikel over Lensbaby objectieven.

Mindshift-Gear-Camera-Tassen

Voor iedere behoefte een cameratas. Duurzame kwaliteit verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Transcontinenta is importeur van verschillende fotografiemerken. Wij werken graag met transcontinenta op het gebied van NiSi filters en de creatieve Lensbaby objectieven. Voor beide merken zijn wij ambassadeur en dealer.

De beste bescherming voor jouw camera. We zijn ambassadeur van easyCover. Een must have voor iedere (outdoor)fotograaf: easyCover. Lees over onze eigen ervaring met easyCover.

Doe mee aan de leukste en beste fotowedstrijd in de Benelux. Ben jij de volgende Photomaster? Er zijn veel mooie prijzen te winnen. Wij zijn onderdeel van de jury.

De beste en leukste fotografiebeurs van de Benelux. Wij zijn erbij. Kom naar onze stand op de Fotofair en ontmoet ons.

Wij denken graag aan ons millieu zodat we ook in de toekomst landschapsfoto's kunnen maken


We reizen graag. En zijn ook begaan met het klimaat. Eén van de dingen die je kunt doen (als je wilt natuurlijk) is het compenseren van de CO2 uitstoot. Dat kan via trees for all.