Hoe wij omgaan met Corona/covid-19: veiligheid staat voorop én omboekgarantie.

De mooiste natuurfoto’s maak je niet zomaar…

Herken je dit? Je komt thuis na een lange dag fotograferen. Het was een schitterende dag. De zon scheen volop, er waren mooie wolken en de natuur was op z’n best. Je was al vroeg op pad en zag een prachtige zonsopkomst. Er was ochtendmist en het licht was echt prachtig. De eerste foto’s volgden al snel.

Bij thuiskomst vallen de resultaten toch tegen. Je ziet in je foto’s niet terug wat je ’s ochtends zag. Sommige foto’s zijn verkeerd belicht en andere zijn niet scherp. Op een andere locatie blijkt dat je compositie niet naar wens is. En weer ontbreekt de sfeer in je foto’s. De resultaten vallen je tegen. Iedere fotograaf maakt wel eens mee dat foto’s mislukken om wat voor reden dan ook. Dat is niet erg, het hoort erbij.

Volg een workshop natuurfotografie en maak betere foto’s

Als je je camera kent en de techniek beheerst, ben je klaar om je volledig op compositie en sfeer te richten. En dat is nu precies wat je van Frank en Yvonne van Betere Landschapsfoto kunt verwachten. Graag delen wij onze kennis en ervaring met jou, zodat ook jij betere foto’s kunt maken.

Altijd een passende workshop

Wij geven natuurfotografie workshops op gebied van landschapsfotografie, kustfotografie en macrofotografie voor alle niveaus. Van beginnende tot gevorderde fotografen, we hebben we het hele jaar door een afwisselend en uniek aanbod aan fotografie workshops. Je kunt bij ons terecht om je technische vaardigheden te ontwikkelen en om mooiere composities te maken. Ook delen wij verschillende creatieve technieken met jou en ontdek je hoe je met filters werkt en creatieve objectieven fotografeert. Er zijn ook workshops waarin je technieken ontdekt waar je geen aanvullende accessoires voor nodig hebt.

De workshops vinden plaats in het zuiden van Nederland, Vlaanderen en de Hoge Venen en zelfs in Noord-Frankrijk.

We hebben verschillende groepsworkshops natuurfotografie voor jou. Je kunt bij ons terecht voor workshops in de landschapsfotografie, kustfotografie en macrofotografie. Er zijn workshops waarin je specifiek je techniek en beeldopbouw verbetert. Én er zijn meer creatieve workshops, bekijk ze maar eens.

Als de datum van een groepsworkshop niet uitkomt, kun je voor een privé workshop kiezen. Als je met twee personen komt zijn deze zelfs heel gunstig geprijsd. En voor het echte maatwerk ben je natuurlijk ook welkom bij ons.

Voor alle niveaus

Ongeacht jouw niveau, of je nu beginner bent of ver gevorderd. Of je pas een paar maanden fotografeert of al 40 jaar, er zijn altijd nieuwe dingen te ontdekken. We werken in kleine groepen van maximaal 10 personen met 2 begeleidende professionele fotografen, daardoor kunnen wij je persoonlijk en op jouw niveau begeleiden.

Na de fotografie workshops van Betere Landschapsfoto heb je:

  • Nooit meer last van verkeerd belichte foto’s
  • Nooit meer onscherpe foto’s
  • Sterkere composities
  • Volop sfeer in je foto’s
  • Ontdekt hoe je out of the box kunt fotograferen
  • Het beste uit de gegeven omstandigheden kunnen halen

Je nieuwe kennis en ervaring kun je heel goed na de workshop blijven toepassen.

Wat je van ons krijgt


✅ Persoonlijke begeleiding op locatie van 2 professionele fotografen
✅ Maximaal 10 deelnemers in 1 groepsworkshop, en maximaal 2 in een privéworkshop
✅ Gratis koffie of thee bij aankomst
✅ E-book ‘Beter Fotograferen’ ter waarde van 12 euro met meer dan 100 pagina’s en tientallen voorbeelden en tips
✅ Een handige hulpgids over het onderwerp van de workshop ter waarde van 6 euro
✅ Bruikbare feedback op 3 foto’s ter waarde van 35 euro
✅ Veel praktische tips, adviezen en inspirerende voorbeelden
✅ Een super leuke en leerzame dag (onbetaalbaar)

Hieronder zie je onze workshops

Workshops LandschapsfotografieSamen met je camera, midden in het landschap. Leg het vast zoals jij het landschap ziet. De workshops 'Technische vaardigheden' en 'Compositie en sfeer' geven je een stevige basis. Je kunt als volwaardig landschapsfotograaf aan de slag. In de andere workshops ontdek je meer creatieve technieken. De workshops vinden gedurende het hele jaar in Nederland en België plaats.

Workshops MacrofotografieMacrofotografie, de kleine wereld groots vastleggen. Tijdens de workshops in verschillende thema’s ontdek je hoe je creatieve en sfeervolle macrofoto’s maakt. Start met de workshop 'Technische vaardigheden' en 'Compositie en sfeer' zodat je een stevige basis hebt. In de andere workshops ontwikkel je je gevoel voor compositie en creatieve macrofotografie. De workshops vinden onder andere plaats in het Arboretum in Kalmthout en Trompenburg Tuinen & Arboretum in Rotterdam. Toegang en een consumptie zijn inclusief.

Workshops KustfotografieHeerlijk een dag fotograferen aan de dynamische kust. Tijdens de workshops 'Technische vaardigheden' en 'Compositie en sfeer' leg je een stevige basis voor je kustfotografie. In de workshop 'Fotograferen met lange sluitertijden' krijg je alle ins and outs van het werken met filters, die je in de praktijk gaat toepassen. In de andere workshops ontdek je nieuwe technieken die je helpen meer creativiteit en sfeer in je kustfoto’s te leggen. De workshops vinden in Nederland en Frankrijk plaats.

Privé workshops natuurfotografie

Privé workshops natuurfotografie voor 1 of 2 deelnemers. De workshops kunnen op verschillende locaties gedurende het hele jaar plaatsvinden. Je hebt grote flexibiliteit en optimaal rendement. Heb je een andere locatie in gedachten, laat het ons weten. De prijs voor 1 of 2 deelnemers is gelijk.

Maatwerk Workshops FotografieEen maatwerkworkshop fotografie. Voor jou alleen of met vrienden, collega's of de fotoclub. Wij leveren maatwerk en zorgen ervoor dat je als een completere fotograaf naar huis gaat én een leuke dag hebt beleefd.