De fotografie workshops van Betere Landschapsfoto zijn een unieke ervaring. Je krijgt begeleiding van 2 professionele fotografen en de groepen bestaan uit maximaal 10 deelnemers. Tijdens de workshop is er veel tijd om te fotograferen en krijg je alle begeleiding die je nodig hebt. Je ontdekt nieuwe skills en en doet ervaring op die je ook na de workshop zelf kunt toepassen.

Onze workshops zijn de optimale mix tussen het ontdekken van nieuwe mogelijkheden, het maken van mooie foto’s en een goed verzorgde en leuke dag. Ben er snel bij, want vol is vol.

Wat je altijd krijgt

Voor het begin van de workshop

Voor het begin van de fotografie workshops krijg je ons E-book ‘Beter fotograferen’. In dit uitgebreide E-book van meer dan 100 pagina’s is onze jarenlange ervaring als professionele landschap-, kust- en macrofotografen gebundeld. Je ontdekt veel tips, trucs en ervaringen op het gebied van compositie, sfeer en techniek. Het boek is een handig naslagwerk en staat vol met praktische voorbeelden en foto’s die je zullen inspireren. En je ontvangt een handig hulpmiddel met tips en trucs. Zo kun je je al voorbereiden op de workshop.

Tijdens de workshop – Begeleiding door 2 fotografen!

Na een interactieve presentatie met voorbeelden en inspirerende foto’s is er veel tijd om te fotograferen. Je krijgt 1-op-1 begeleiding op locatie en je kunt alle vragen stellen die je wilt. Je krijgt nog meer tips en trucs. En als je wilt gaan we samen op zoek naar de foto die jij wilt maken. We helpen je bij het vinden van een fotogenieke plek, het opbouwen van een aantrekkelijke compositie en brengen de techniek in de praktijk. Ook krijg je feedback op de foto’s die je tijdens de workshop maakt. Je ontdekt altijd nieuwe dingen die jou als fotograaf laten groeien.

Bonus na de Fotografie workshop

Na de workshop krijg je van ons beiden bruikbare en opbouwende feedback op 3 foto’s. We geven je tips die jou verder helpen bij het ontwikkelen van jouw natuurfotografie. Een waardevolle en constructieve toevoeging op een leerzame en leuke dag.

alles nog eens op een rijtje – fotografie workshop van Betere landschapsfoto

✅ Begeleiding door 2 professionele fotografen
✅ Gratis koffie of thee bij aankomst
✅ E-book ‘Beter Fotograferen’ met meer dan 100 pagina’s en tientallen voorbeelden en tips ter waarde van 12 euro
✅ Een handige hulpgids in het thema van de workshop ter waarde van 6 euro
✅ Bruikbare feedback op 3 foto’s ter waarde van 35 euro
✅ Persoonlijke begeleiding op locatie
✅ Veel praktische tips en trucs
✅ Een super leuke en leerzame dag (onbetaalbaar)

Workshops Macrofotografie

Macrofotografie, de kleine wereld groots vastleggen. Tijdens de workshops in verschillende thema’s ontdek je hoe je creatieve en sfeervolle macrofoto’s maakt. Start met de workshop 'Technische vaardigheden' en 'Compositie en sfeer' zodat je een stevige basis hebt. In de andere workshops ontwikkel je je gevoel voor compositie en creatieve macrofotografie. De workshops vinden onder andere plaats in het Arboretum in Kalmthout en Trompenburg Tuinen & Arboretum in Rotterdam. Toegang en een consumptie zijn inclusief.

Workshops Kustfotografie

Heerlijk een dag fotograferen aan de dynamische kust. Tijdens de workshops 'Technische vaardigheden' en 'Compositie en sfeer' leg je een stevige basis voor je kustfotografie. In de workshop 'Fotograferen met lange sluitertijden' krijg je alle ins and outs van het werken met filters, die je in de praktijk gaat toepassen. In de andere workshops ontdek je nieuwe technieken die je helpen meer creativiteit en sfeer in je kustfoto’s te leggen. De workshops vinden in Nederland en Frankrijk plaats.

Workshops Landschapsfotografie

Samen met je camera, midden in het landschap. Leg het vast zoals jij het landschap ziet. De workshops 'Technische vaardigheden' en 'Compositie en sfeer' geven je een stevige basis. Je kunt als volwaardig landschapsfotograaf aan de slag. In de andere workshops ontdek je meer creatieve technieken. De workshops vinden gedurende het hele jaar in Nederland en België plaats.

Maatwerk Workshops Fotografie

Een maatwerkworkshop fotografie. Voor jou alleen of met vrienden, collega's of de fotoclub. Wij leveren maatwerk en zorgen ervoor dat je als een completere fotograaf naar huis gaat én een leuke dag hebt beleefd.