De workshops van Betere Landschapsfoto zijn een unieke ervaring. Je krijgt begeleiding van twee professionele fotografen en de groepen bestaan uit maximaal 10 deelnemers. Tijdens de workshop is er veel tijd om te fotograferen en krijg je alle begeleiding die je nodig hebt. We zorgen ervoor dat je tijdens de workshop nieuwe skills ontdekt en ervaring op doet die je ook na de workshop altijd zelf kunt toepassen. De meeste workshops worden maar 1 keer per jaar gegeven. Ben er snel bij, want vol is vol.

Veel praktijk

Onze workshops zijn de optimale mix tussen het ontdekken van nieuwe mogelijkheden, het maken van mooie foto’s en een goed verzorgde en leuke dag.

Wat je altijd krijgt

Voor het begin van de workshop

Een paar weken voor het begin van de workshop krijg je ons E-book ‘Beter fotograferen’. In dit uitgebreide E-book is onze jarenlange ervaring als professionele landschap-, kust- en macrofotografen gebundeld. Op meer dan 100 pagina’s ondek je veel tips, trucs en ervaringen op het gebied van compositie, sfeer en techniek. Het boek is een handig naslagwerk en staat vol met praktische voorbeelden en foto’s die je zullen inspireren. En je ontvangt een handig hulpmiddel met tips en trucs. Zo kun je je al voorbereiden op de workshop.

Tijdens de workshop

Meestal starten we met een interactieve presentatie met voorbeelden en inspirerende foto’s. Tijdens de workshop is er veel tijd om te fotograferen en kun je alle vragen stellen die je wilt. Omdat we de groepen klein houden krijg je 1-op-1 begeleiding op locatie. Je krijgt nog meer tips en trucs. En als je wilt gaan we samen op zoek naar de foto die jij wilt maken. We helpen je bij het vinden van een fotogenieke plek, het opbouwen van een aantrekkelijke compositie en brengen de techniek in de praktijk.

Ook krijg je feedback op de foto’s die je tijdens de workshop maakt. Je ontdekt altijd nieuwe dingen die jou als fotograaf laten groeien. Als je dat wilt natuurlijk.

Bonus na de Fotografie workshop

Na de workshop kun je drie foto’s insturen die je tijdens de workshop hebt gemaakt. Je ontvangt bruikbare en opbouwende feedback van ons beide. We zullen je van tips voorzien die jou verder helpen bij het ontwikkelen van jouw natuurfotografie. Onze deelnemers ervaren onze feedback als een waardevolle en constructieve toevoeging op de workshop.

alles nog eens op een rijtje

✅ Gratis koffie of thee bij aankomst
✅ E-book ‘Beter Fotograferen’ met meer dan 100 pagina’s en tientallen voorbeelden en tips ter waarde van 12 euro
✅ Een handige hulpgids in het thema van de workshop ter waarde van 6 euro
✅ Bruikbare feedback op 3 foto’s ter waarde van 35 euro
✅ Persoonlijke begeleiding op locatie
✅ Veel praktische tips en trucs
✅ Een super leuke en leerzame dag (onbetaalbaar)

Workshops Macrofotografie

Macrofotografie, de kleine wereld groots vastleggen. Tijdens de workshops in verschillende thema’s ontdek je hoe je creatieve en sfeervolle macrofoto’s maakt. Start met de workshop 'Technische vaardigheden' en 'Compositie en sfeer' zodat je een stevige basis hebt. In de andere workshops ontwikkel je je gevoel voor compositie en creatieve macrofotografie. De workshops vinden onder andere plaats in het Arboretum in Kalmthout en Trompenburg Tuinen & Arboretum in Rotterdam. Toegang en een consumptie zijn inclusief.

Workshops Kustfotografie

Heerlijk een dag fotograferen aan de dynamische kust. Tijdens de workshops 'Technische vaardigheden' en 'Compositie en sfeer' leg je een stevige basis voor je kustfotografie. In de workshop 'Fotograferen met lange sluitertijden' krijg je alle ins and outs van het werken met filters, die je in de praktijk gaat toepassen. In de andere workshops ontdek je nieuwe technieken die je helpen meer creativiteit en sfeer in je kustfoto’s te leggen. De workshops vinden in Nederland en Frankrijk plaats.

Workshops Landschapsfotografie

Samen met je camera, midden in het landschap. Leg het vast zoals jij het landschap ziet. De workshops 'Technische vaardigheden' en 'Compositie en sfeer' geven je een stevige basis. Je kunt als volwaardig landschapsfotograaf aan de slag. In de andere workshops ontdek je meer creatieve technieken. De workshops vinden gedurende het hele jaar in Nederland en België plaats.

Maatwerk Workshops Fotografie

Een maatwerkworkshop fotografie. Voor jou alleen of met vrienden, collega's of de fotoclub. Wij leveren maatwerk en zorgen ervoor dat je als een completere fotograaf naar huis gaat én een leuke dag hebt beleefd.