Op weg naar de beste fotograaf die je kunt zijn

Sta jij stil in je ontwikkeling als fotograaf? Kom je te vaak met foto’s thuis die niet naar je zin zijn? En ben je er klaar voor om de volgende stappen in je fotografie te zetten? Wij hebben het zelf ook meegemaakt. En we weten dat het behoorlijk frustrerend kan zijn als je niet de foto’s maakt die je graag wilt maken. Je mist de creativiteit of inspiratie en uiteindelijk het plezier. En dat mag niet gebeuren toch? Natuurfotografie coaching is dé oplossing voor jou. Ga met één van de boeiende en uitdagende coaching trajecten aan de slag en ontvang praktische feedback, specifiek toegesneden op jouw situatie.

Leg een stevige basis en je zult de betere foto’s maken en je tot een completere fotograaf ontwikkelen.

Voor wie is natuurfotografie coaching geschikt

Voor iedere fotograaf die aan de hand van uitdagende opdrachten en persoonlijke feedback betere foto’s wil maken. De opdrachten verschillen per traject en zijn zo geformuleerd dat je veel vrijheid hebt in wat en wanneer je fotografeert. In de persoonlijke feedback krijg je tips en advies, die je helpen bij het maken van betere foto’s.

Natuurfotografie coaching: verschillende mogelijkheden

We hebben verschillende oplossingen voor jou. Van een persoonlijke sessie waarin je feedback op je foto’s krijgt, natuurfotografie coaching trajecten op het gebied van techniek en compositie, sfeer en bijzondere technieken. En zelfs een ruim half jaar durend maatwerk traject. Bekijk ze hieronder allemaal.

Verkorte trajecten natuurfotografie coaching

De natuurfotografie coaching trajecten duren 3-4 maanden. Er zijn verschillende thema’s beschikbaar:

  • Technische vaardigheden: breng je techniek op orde. Je camera zal geen geheimen meer hebben
  • Compositie en sfeer: ontdek hoe je foto’s met impact maakt
  • Macrofotografie in de praktijk: vanuit de techniek naar krachtige en sfeervolle composities
  • Creatieve macrofotografie: ontdek creatieve technieken voor sfeervolle macrofoto’s
  • Landschapsfotografie: maakt sterke landschapsfoto’s met sfeer en emotie
  • Lange sluitertijden: ontdek alles over het fotograferen met filters en lange sluitertijden (in maart 2021 beschikbaar)

Ieder traject duurt 3-4 maanden. Per maand ontvang je 5 opdrachten en 1 bonusopdracht. Nadat je je foto’s hebt ingestuurd, ontvang je persoonlijke en constructieve feedback op je foto’s.

Maatwerk coaching natuurfotografie

Wil je een volledig traject met oefeningen en opdrachten die 100% op jouw zijn afgestemd? Fotografie coaching biedt volledig op maat gemaakte opdrachten voor natuurfotografen van alle niveaus, van startend fotograaf tot semi-professional. Het traject duurt, afhankelijk van je keuze, 6-12 maanden. We werken niet met vooraf opgestelde opdrachten of modules. We groeien met jou, stap voor stap, in het coaching traject fotografie. Dat betekent dat we voor iedere module nieuwe maatwerk opdrachten voor jou maken. Het is een intensief coaching traject. De opdrachten zullen uitdagend zijn, maar het resultaat is er dan ook naar. Feedback op de resultaten ontvang je afwisselend per e-mail en telefonisch.

Portfolio review

Tijdens een 1-op-1 portfolio review bespreken we 10 natuurfoto’s van jouw. De sessie duurt 1 uur en je krijgt constructieve en bruikbare feedback over je foto’s. We richten ons op techniek, compositie, sfeer en fotobewerking.

Hoe werkt het

Direct starten

Je kunt je inschrijven en direct daarna starten. Alle informatie en de opdrachten voor de 1e module zijn meteen voor je beschikbaar.

Feedback per e-mail, telefoon of skype

De feedback die je van ons na iedere module ontvangt is uitgebreid. Feedback is altijd maatwerk. We bekijken de opdrachten en jouw resultaten, en zorgen er voor dat je echt iets aan de feedback hebt. Afhankelijk van het traject dat je kiest, ontvang je feedback per e-mail en telefoon. In sommige trajecten geven we ook graag feedback via Skype. Het voordeel is dat we ons beeldscherm met jou kunnen delen en jij de feedback en adviezen precies kunt volgen.

tijdens de persoonlijke coaching krijg je

✅ Uitdagende oefeningen en opdrachten
✅ Veel ruimte voor eigen invulling van de opdrachten
✅ Iedere maand uitgebreide en constructieve feedback
✅ Feedback je per e-mail, telefoon en soms Skype
✅ Uit te breiden met verdiepende modules (maatwerk traject)
✅ De optie om het coaching traject aan te vullen met praktische workshops, zowel in groepsverband als individueel
✅ De e-books ‘Fotograferen is een Kunst’ en ‘Lightroom Classic’ (afhankelijk van het traject)

mét de e-books ‘fotograferen’ is een kunst en ‘Lightroom Classic’

Bij natuurfotografie coaching ontvang je onze e-books. ‘Fotograferen is een Kunst’ is een compleet e-book dat je helpt met techniek, compositie en sfeer. Het e-book ‘Lightroom Classic’ geeft je volledig inzicht in hoe je op een efficiënte manier je foto’s kunt bewerken. Beide e-books staan boordevol met tips, adviezen, voorbeelden en inspirerende foto’s. Je kunt ze tijdens het coaching traject gebruik als leerboek én als naslagwerk. De e-books ontvang je niet bij de portfolio review.

Het e-book lees je heel eenvoudig op je tablet, laptop of telefoon
Dit is het e-book dat je bij iedere cursus adobe photoshop Lightroom krijgt

Reserveer nu je plaats voor een coaching traject natuurfotografie.

dit zijn de coaching trajecten natuurfotografie