Ben jij klaar om de beste fotograaf te worden die je kunt zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij begrijpen als geen ander hoe frustrerend het kan zijn als je niet de foto’s maakt waar je van droomt. Gelukkig is er een oplossing: onze natuurfotografie coaching. Of je nu vastloopt in je creativiteit, inspiratie mist of simpelweg meer plezier wilt hebben in het fotograferen, wij helpen je verder.

Met onze praktische feedback, specifiek toegesneden op jouw situatie, zul je snel vooruitgang boeken. Werk in je eigen tempo en ontwikkel jezelf tot de fotograaf die je altijd al hebt willen zijn. Of de nadruk nu bijvoorbeeld op compositie, creativiteit, sfeer of techniek ligt, met onze coaching ben jij op weg naar het realiseren van al jouw fotografie-doelen.

Voor wie is natuurfotografie coaching geschikt?

Het maakt niet uit of je een beginner bent of al ervaring hebt. Met uitdagende opdrachten en persoonlijke feedback leer je betere foto’s maken die jouw creativiteit en stijl weerspiegelen. En het beste van alles is dat je werkt in je eigen tempo en veel vrijheid hebt om te fotograferen wat en wanneer je wilt. Of je nu gefascineerd bent door dieren, prachtige landschappen, architectuur of kleurrijke bloemen, met natuurfotografie coaching bereik jij de beste versie van jezelf als fotograaf.

trajecten natuurfotografie coaching

Je kunt een traject van 4, 6 of 8 modules volgen. De meeste deelnemers maken ongeveer één module per 4-6 weken, maar je mag het tempo helemaal zelf bepalen. Of je nu een sprinter bent of liever rustig aan doet, wij passen ons aan aan jouw tempo! Na elke module ontvang je persoonlijke feedback via e-mail.

Thema’s

Zolang het thema op het gebied van landschapsfotografie, kustfotografie, architectuurfotografie of macrofotografie ligt, ben je bij ons aan het juiste adres. Meld je nu aan en ontdek hoe snel jij je fotografie naar een hoger niveau tilt!

tijdens de persoonlijke coaching krijg je

✅ Uitdagende oefeningen en opdrachten
✅ Veel ruimte voor eigen invulling van de opdrachten
✅ Iedere module uitgebreide en constructieve feedback
✅ Fotograferen en leren in je eigen tempo
✅ Feedback je per e-mail, telefoon of Ms Teams
✅ Uit te breiden met extra modules
✅ De optie om het coaching traject aan te vullen met praktische workshops
✅ De e-books ‘Fotograferen is een Kunst’ en ‘Lightroom Classic’

dit zijn de coaching trajecten natuurfotografie