Wil jij je ontwikkelen tot de fotograaf die je altijd al hebt willen zijn? Bij ons vind je de sleutel tot jouw fotografische groei: natuurfotografie coaching. Of je nu vastzit in creativiteit, inspiratie mist of gewoon meer plezier wilt beleven aan fotograferen, wij bieden persoonlijke begeleiding op maat. Met praktische feedback, afgestemd op jouw situatie, boek je snel vooruitgang.

Of het nu gaat om compositie, creativiteit, sfeer of techniek, met onze coaching realiseer je al jouw fotografiedoelen. Geschikt voor zowel beginners als ervaren fotografen, werk in je eigen tempo en krijg de aandacht die je verdient. Geen grote groepen, alleen jij en jouw fotografische reis. Ontdek het zelf en bereik de beste versie van jezelf als fotograaf!

Kies voor

  • Een 1-daagse masterclass met de nadruk op voorbereiding, compositie, sfeer, techniek, apparatuur, nabewerking én hoe je je eigen foto’s beoordeelt en verbetert
  • Een coaching traject van 4 tot 8 modules met uitdagende opdrachten en eigen inbreng
  • Of voor uitgebreide feedback met tips, advies én complimenten voor je beste foto’s

Voor wie is natuurfotografie coaching?

Geschikt voor zowel beginners als ervaren fotografen.

Het maakt niet uit of je een beginner bent of al ervaring hebt. Met uitdagende opdrachten en persoonlijke feedback leer je betere foto’s maken die jouw creativiteit en stijl weerspiegelen. En het beste van alles is dat je werkt in je eigen tempo en veel vrijheid hebt om te fotograferen wat en wanneer je wilt. Of je nu gefascineerd bent door dieren, prachtige landschappen, architectuur of kleurrijke bloemen, met natuurfotografie coaching bereik jij de beste versie van jezelf als fotograaf.

trajecten natuurfotografie coaching

Masterclass Fotografie

Verleg jouw fotografische grenzen met onze exclusieve masterclass! Droom je van adembenemende natuurfoto’s? Dan is dit jouw kans om jouw vaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen. Speciaal ontworpen voor de meer gevorderde fotograaf, dompelt deze intensieve dag je onder in de fijne kneepjes van voorbereiding, compositie, sfeer, techniek, apparatuur, nabewerking én hoe je je eigen foto’s beoordeelt en verbetert.

Coaching traject natuurfotografie: Kies je pad met 4, 6, of 8 modules

Je hebt de vrijheid om een traject van 4, 6, of 8 modules te kiezen. In elke module krijg je 5 opdrachten. De meeste deelnemers voltooien doorgaans één module per 4-6 weken, maar de keuze van het tempo ligt volledig bij jou. De toewijding aan het coaching traject bedraagt gemiddeld tussen de 2-4 uur per week. Of je nu de voorkeur geeft aan een snelle sprint of liever rustig vooruitgaat, wij passen ons aan aan jouw tempo!

Portfolio Review natuurfotografie

Beoordeling van je natuurfotografie portfolio: krijg persoonlijke feedback op je 10 beste foto’s.

Daarnaast bieden we je de gelegenheid om specifieke vragen te stellen die we tijdens de review voor je beantwoorden. Kortom, je ontvangt niet alleen positieve en praktische feedback op je foto’s, maar we gaan ook dieper in op alle aspecten van je werk, zodat je er echt iets aan hebt voor je fotografische ontwikkeling.

Persoonlijk, geen grote groepen

Jouw reis, jouw tempo: persoonlijke aandacht gegarandeerd.

Voor effectieve coaching investeren we aanzienlijke tijd in jouw persoonlijke traject. Je ontvangt op maat gemaakte opdrachten en feedback. Inclusief complimenten en natuurlijk specifieke tips en advies waar je werkelijk iets aan hebt.

1-Op-1-Met-Frank-Van-Betere Landschapsfoto
Persoonlijke begeleiding van Frank

En alle opdrachten maken we speciaal voor jou. Dus geen grote groepen, het gaat alleen om jou. Dát is natuurfotografie coaching.

Met deze uitgebreide ondersteuning ben je verzekerd van een inspirerende en op maat gemaakte ervaring, waarbij we elke stap van jouw fotografische reis ondersteunen en verrijken.

Eerst meer weten?

Wil je eerst meer weten over het coaching traject? Neem dan gerust contact met ons op.

dit zijn de coaching trajecten natuurfotografie