word de beste fotograaf die je kunt zijn

Sta jij stil in je ontwikkeling als fotograaf? Gaat het best lekker maar wil je een doorbraak? Of gaat het mis bij de basis? Heb je de techniek nog niet voldoende onder controle en stoei je iedere keer met de compositie? Of ben je er klaar voor om op een echt hoger niveau te fotograferen? Wij hebben het zelf ook meegemaakt. En we weten dat het behoorlijk frustrerend kan zijn als je niet de foto’s maakt die je graag wilt maken. Je mist de creativiteit of inspiratie en uiteindelijk het plezier. En dat mag niet gebeuren toch? Fotografie persoonlijke coaching is dé oplossing voor jou.

Jouw doel staat centraal

In een traject van ongeveer een half jaar zul je een enorme stap maken. Je werkt in een 7-tal modules aan je passie: natuurfotografie! Voor de duur van dit coaching traject trek je ongeveer 1 maand per module uit. Dus afhankelijk van het aantal modules bepalen we samen de doorlooptijd, rekening houdend met vakanties en dergelijke.

maatwerk afgestemd op jouw behoefte en niveau

Fotografie coaching biedt volledig op maat gemaakte opdrachten voor natuurfotografen voor alle niveaus, van startend fotograaf tot semi-professional. We werken niet met vooraf opgestelde opdrachten of modules. We groeien met jou, stap voor stap, in het coachingstraject fotografie. Dat betekent dat we voor iedere module nieuwe opdrachten voor jou maken. Het is een intensief coaching traject. De opdrachten zullen uitdagend zijn. Feedback op de resultaten ontvang je afwisselend per mail en telefonisch.

tijdens de persoonlijke coaching krijg je

✅ Individueel coachingstraject fotografie op maat voor jou
✅ 7 Modules waarin je alles leert wat je moet weten
✅ Duurt ongeveer een half jaar
✅ 100% Maatwerk en op jouw tempo en behoefte
✅ 1-op-1begeleiding zodat je alles ook echt gaat begrijpen
✅ Feedback krijg je per e-mail en telefoon
✅ Halverwege het coaching traject een volledige evaluatie van het programma
✅ Uit te breiden met verdiepende modules
✅ Aan te vullen met praktische workshops
✅ 6 Maanden na beëindiging van het coaching traject volgt een telefonisch evaluatiemoment

Meer informatie over het maatwerk traject natuurfotografie coaching