Fotograferen op de kalmthoutse Heide in de winter

Fotograferen op de Kalmthoutse heide in de winter.

De Kalmthoutse heide is voor ons als het ware om de hoek. Dit grote gebied kent een afwisselend landschap. Het is niet alleen maar groot. Je kunt er het hele jaar door fotograferen, ook in de winter. Ontdek meer over fotograferen op de Kalmthoutse Heide in de winter.

5 Tips voor het fotograferen in de winter

AAI7122 Beterelandschapsfoto

Wat doe je als het winter is? De hele dag binnen zitten? De dagen zijn al zo kort. Als natuurfotograaf is er genoeg buiten te beleven en te fotograferen. En als het weer eens écht niet naar je zin is? Dan kun je binnen nog genoeg andere dingen rondom natuurfotografie doen. Ontdek onze oplossingen voor fotograferen in de winter.

Nieuw in Lightroom Classic versie 12

Cursus Lightroom Classic 5 Beterelandschapsfoto

In oktober 2022 bracht Adobe een nieuwe versie van Lightroom Classic uit. De nieuwe versie bevat een aantal verbeteringen en uitbreidingen die de moeite waard zijn. In dit blog zetten we de belangrijkste veranderingen en verbeteringen in Lightroom Classic versie 12 op een rijtje.

NiSi 9mm F2.8 ASPH

NiSi 9mm f2.8 ASPH objectief is compact en licht van gewicht

Het ultra groothoekobjectief van NiSi voor APS-C systeemcamera’s van Sony, Canon, Nikon, Fuji en Micro 4/3. Perfecte scherpte en creëert al een sun star van diafragma f2.8. Ontdek meer over dit veelzijdige objectief.

Avondfotografie in Rotterdam

workshop avondfotografie in Rotterdam

Na zonsondergang breekt een mooie periode aan voor fotografen. Veel natuurgebieden zijn dan niet meer toegankelijk. Steden echter wel. We zijn regelmatig bezig met avondfotografie in Rotterdam. Ontdek hoe de foto in dit blog is gemaakt.