Leofoto LS-323C statief

Kort geleden hebben we het Leofoto LS-323C statief aan ons assortiment toegevoegd. Dit lichtgewicht statief is een zwaargewicht als het om stabiliteit en het voorkomen van bewegingsonscherpte gaat. Ontdek alle kenmerken van dit bijzonder fraaie statief.

NiSi 15mm F4.0 MF ASPH objectief

NiSi lanceert haar eerste objectief: het 15mm f4.0 MF ASPH ultra groothoek objectief. Dit objectief is geschikt voor camera's met een Nikon Z, Canon RF, Sony E en Fuji X lensvatting. Ontdek meer over dit kwalitetisobjectief van NiSi.

De 10 beste locaties voor natuurfotografie

Inmiddels fotograferen we alweer heel wat jaren. We trekken er regelmatig op uit om nieuwe gebieden te ontdekken en om te fotograferen. En dit jaar bestaat Betere Landschapsfoto alweer 5 jaar. Voordat we dat moment zelf vergeten, zetten we in dit artikel de 10 beste locaties voor natuurfotografie op een rijtje.

Keuzehulp NiSi 150mm filter systeem

Fotograferen met filters in natuurfotografie is populair. Niet alleen om de sluitertijd te verlengen, maar ook juist om belichtingsproblemen op te lossen. Het NiSi 150mm systeem is geschikt voor speciale groothoekobjectieven. We zetten in deze alles op een rijtje in de keuzehulp NiSi 150mm filter systeem.

Fotograferen in koud weer

Ga je er ook graag op uit en fotografeer je in natte en winderige omstandigheden? Veel natuurfotografen trekken er vaak op uit als de weerscondities slechter zijn. Regen, onweer, storm, sneeuw… Koud weer fotografie kan knap lastig zijn. Maar zolang het weer niet gevaarlijk is, trekken we er op uit. Het komt allemaal neer op een goede voorbereiding. Fotograferen in koud weer heeft zo z'n charme.

Fotograferen met het NiSi reverse grad filter

Vaak fotograferen we met het NiSi reverse grad filter. Het zit tegenwoordig standaard in onze filtertas. Dit filter gebruiken we vooral als we tijdens de zonsopkomst of zonsondergang tegen het licht in fotograferen. We laten je een paar praktische voorbeelden zien.

Review NiSi reverse grad filter

Vaak fotograferen we rondom de zonsopkomst of zonsondergang. Als we tegen het directe zonlicht in fotograferen, doen we dat vaak met het NiSi reverse grad filter. We testten dit filter uitgebreid in de praktijk. Ontdek onze bevindingen.