Fotoworkshop aan de Franse Opaalkust: Verrijk je Landschapsfotografie

Ontdek de Franse Opaalkust met de Landschapsfotografie Experts

Dompel jezelf onder in een fotografisch paradijs aan de Franse Opaalkust.

Welkom aan de Noord-Franse Opaalkust, waar de kunst van natuurfotografie samensmelt met de betoverende schoonheid van deze ongerepte omgeving. De kustlijn is een juweeltje, met dramatische kliffen, schilderachtige stranden en een gevarieerd kustlandschap dat wacht om ontdekt te worden. En dat op slechts 2 uur rijden van de Nederlandse en drie kwartier van de Belgische grens.

De Magie van de Opaalkust

De Opaalkust is een schilderachtige omgeving met een overvloed aan fotogenieke locaties. Van de adembenemende kliffen van Cap Blanc-Nez en Cap Gris-Nez tot de verstilde stranden en pittoreske dorpjes, hier wacht de perfecte foto op elke hoek. Tijdens onze workshops nemen we je mee naar de meest fotogenieke plekken – op het juiste moment – en leren we je hoe je deze pracht vastlegt.

Waarom Onze Workshop?

Specialisten van de Opaalkust: Frank en Yvonne kennen deze kust als hun broekzak. We begrijpen de weersomstandigheden, getijden en kiezen de beste locaties voor elk moment van de dag

Persoonlijke Aandacht: we houden onze groepen klein, zodat jij de aandacht krijgt die je verdient. We staan voor je klaar om je te begeleiden en al je vragen te beantwoorden

Praktijkgericht Leren: landschapsfotografie draait om het vastleggen van het perfecte moment. We leren je technieken voor compositie, belichting en timing om elke foto te laten schitteren, in alle omstandigheden

Verdiepende ervaring: onze workshop is meer dan alleen foto’s maken. Het is een kans om je liefde voor fotografie te verdiepen en nieuwe vaardigheden te verwerven.

Wat deelnemers zeggen over de workshops

Nicole Duin

Na de driedaagse van vorig jaar, heb ik dit jaar deelgenomen aan de vierdaagse workshop. En ik heb geen seconde spijt gehad van deze “herhaling”. De gevarieerde kust is zo mooi en iedere keer weer anders. Tussen flinke golven gestaan, gave wolkenluchten gezien… Met hulp en aanwijzingen van Frank en Yvonne heb ik mooie foto’s gemaakt, waar ik heel blij mee ben. Door de kleine groep kunnen ze je alle aandacht geven, kun je alles vragen terwijl je ook alle tijd hebt om lekker op jezelf bezig te zijn en van alles uit te proberen. Ik heb o.a. geleerd om niet meteen aan de slag te gaan, maar goed te kijken, niet te snel op te geven als de locatie in eerste instantie niet bijzonder lijkt…


Het was wederom niet alleen leerzaam maar heerlijk relaxt en gezellig. Bedankt voor de fijne dagen en tot gauw weer!

Jan van den Broek

Een paar dagen met Yvonne en Frank op schitterende lokaties intensief met landschapsfotografie bezig geweest. Ik heb er niet enkel extreem veel bijgeleerd maar heb ook nog een gezellige tijd gehad. Absolute aanrader!

Tim Titsing

De workshop in Frankrijk was een herhaling van twee jaar terug waar kennis opdoen weer op een hoog niveau was, waarvan de mosselpalen toch wel een uitdaging waren maar ook de zonsondergangen waar geduld werd beloond.


De workshops worden door Frank en Yvonne gegeven op een manier die niet dwingend is maar gemoedelijk met een mate van hoge kennis over fotografie. En als je enkele dagen met elkaar optrekt dan is alles een belevenis en was zou dan beter kunnen?

Reserveer je Plek

Wacht niet langer om dit ongerepte stukje Frankrijk te ontdekken en je fotografische vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Reserveer nu je plek voor onze volgende workshop aan de Opaalkust en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring.

4-Daagse

AAH3078 4 Betere Landschapsfoto

2-Daagse

Zonsopkomst aan de Opaalkust

Lees meer over het fotograferen aan de Opaalkust

We schreven al een aantal blogs over het fotograferen aan de Franse Opaalkust: