Betere Landschapsfoto
Frank & Yvonne

Onze passie is jouw fotografie

Ons doel is heel eenvoudig: wij willen dat jij plezier hebt als je fotografeert én dat je mooie foto’s maakt. En ook dat je nieuwe dingen leert en inzichten krijgt. Die jou helpen bij het maken van foto’s die jij mooi vindt. Want iedereen kan fotograferen. Wij kunnen het, dus jij ook. Als je nog niet precies weet hoe, ben je bij ons aan het juiste adres. Want andere fotografen helpen past bij ons. Wij zijn er voor beginnende en gevorderde fotografen.

Gepassioneerd delen wij onze kennis en ervaring op het gebied van natuurfotografie en architectuurfotografie. Met ons enthousiasme en in een prettige en ongedwongen sfeer helpen wij – en iedereen in het team van Betere Landschapsfoto – jou verder te groeien in fotografie. Dat doen we in een ongedwongen sfeer. Met bijvoorbeeld workshops, privé workshops, cursussen, coaching, en e-books.

De voorloper van Betere Landschapsfoto werd al in 2010 opgericht. En sinds 2018 werken Frank en Yvonne – de oprichters en eigenaren – als full time fotografen aan hun passie.

Wat doen wij voor jou?

Fotografie is mensenwerk. Het resultaat dat je creëert, is heel persoonlijk. Soms heb je de behoefte om je fotografie te verbeteren of wil je een creatieve techniek onder de knie krijgen. Daar helpen wij graag aan mee. De manier waarop wij dat doen is heel eenvoudig. We laten je niet alleen een mooie plek zien. Maar we brengen onze kennis en ervaring graag op jou over. Met passie én met kennis van zaken. En wat misschien nog wel belangrijker is: we stellen jou écht centraal.

Van ons krijg je de persoonlijke aandacht die je verdient en mag verwachten. In een workshop zijn er maximaal 6 deelnemers per workshopleider. Je krijgt 1-op-1 begeleiding.

Thema’s en locaties

Je kunt ons vinden op tientallen locaties in Nederland, België en Frankrijk. En we richten ons vooral op landschapsfotografie, kustfotografie, macrofotografie en architectuurfotografie.

Je ontdekt niet alleen hoe je beter gaat fotograferen. Maar ook hoe je het meeste uit een locatie onder de gegeven omstandigheden kunt halen. Zo word je in iedere situatie meester over de omstandigheden en je foto. We brengen je alle finesses van het fotografie vak bij. Daar gaat het om! We hebben geen geheimen voor je en vertellen je precies wat wél werkt in de praktijk.

We werken met maximaal 6 deelnemers per begeleidende fotograaf en er zijn maximaal 10 deelnemers in een groep. Zo krijgt iedereen altijd voldoende tijd en aandacht om het maximale er uit te halen.

Naast de begeleiding die we in verschillende vormen aanbieden, hebben we een kleine webshop. We voeren alleen producten van merken die échte kwaliteit leveren. We fotograferen er zelf mee óf hebben een product uitgebreid getest. We kunnen je de producten als ervaren gebruikers dan ook met een gerust hart aanbevelen.

We helpen je graag

Wil jij onze hulp om alles uit deze gezamenlijke passie te halen en verder te groeien in Fotografie? Download dan hier alvast ons Gratis E-boek “ Betere foto’s in 9 simpele stappen“.

Als je vragen hebt, aarzel niet en neem contact met ons op. Of kies voor info@beterelandschapsfoto.nl.

Bekijk ook eens onze Workshops, Coaching, Cursussen of Webshop

Samenwerken

We staan altijd open om samen te werken. We zijn altijd op zoek naar fotografen die ons team willen versterken. Wil je bijvoorbeeld je product of dienst via ons aanbieden? Ook dan ben je van harte welkom.

We wensen je alvast heel veel plezier met fotograferen.

Frank en Yvonne | Betere Landschapsfoto

Het team van Betere Landschapsfoto

Frank Geraedts

Yvonne Nieuwkerk

Eddy Herman

Annemieke Keijzer