Betere Landschapsfoto
Frank & Yvonne
Frank En Yvonne Van Betere Landschapsfoto 2022 3 Beterelandschapsfoto

Wie wij zijn

Wij zijn Yvonne en Frank. Samen vormen wij Betere Landschapsfoto. Inmiddels hebben wij samen al meer dan 18 jaar ervaring als professionele fotografen op het gebied van macrofotografie, landschapsfotografie en kustfotografie.

Onze passie is jouw fotografie

Gepassioneerd delen wij onze kennis en ervaring op het gebied van natuurfotografie. Met ons enthousiasme en in een prettige en ongedwongen sfeer helpen wij jouw verder te groeien. Dat doen we in bijvoorbeeld workshops, cursussen, coaching, boeken en e-books en fotoreizen.


Frank en Yvonne over Betere Landschapsfoto:

‘Wij gebruiken onze creatieve vrijheid om een onderwerp of landschap op een manier vast te leggen die ons persoonlijk aanspreekt. Daarvoor gebruiken we veel verschillende creatieve technieken op locatie. We trekken er graag op uit. Niet enkel tijdens het gouden uurtje in de perfecte omstandigheden. We kijken heel bewust naar alle elementen, en daar werken we mee. Elk type licht en elk type weer is fotografieweer’.

Wat wij doen voor jou

Fotografie is mensenwerk. Het resultaat dat je creëert, is heel persoonlijk. Soms heb je de behoefte om je fotografie te verbeteren of een stap verder te brengen. Wij zijn er voor beginnende en gevorderde fotografen. Werken met mensen past bij ons. Voordat we ons fulltime op fotografie richtten, bestond ons werkzame leven grotendeels uit het overbrengen van kennis en ervaring, inspelen op persoonlijke situaties, presenteren en presteren. Die ervaring combineren we nu met fotografie. De passie en het genieten zul je ook in een persoonlijk contact met ons herkennen.

Specialisten op het gebied van macrofotografie, landschapsfotografie en Kustfotografie

We laten je niet alleen ontdekken hoe je beter gaat fotograferen. Maar ook hoe je het meeste uit een locatie onder de gegeven omstandigheden kunt halen. Zo ben je in iedere situatie meester over de omstandigheden en je foto. En kun je ook op andere locaties topfoto’s maken. We brengen je alle finesses van het vak bij. Daar gaat het om! We hebben geen geheimen voor je en vertellen je precies wat wél werkt in de praktijk.

We werken met maximaal 5 deelnemers per begeleidende fotograaf en er zijn maximaal 10 deelnemers. Zo krijgt iedereen altijd voldoende tijd en aandacht om het maximale er uit te halen.

Naast de begeleiding die we in verschillende vormen aanbieden, hebben we een kleine webshop. We voeren alleen producten van merken die échte kwaliteit leveren. We fotograferen er zelf mee óf hebben een product uitgebreid getest. We kunnen je de producten als ervaren gebruikers dan ook met een gerust hart aanbevelen.

Als je vragen hebt, aarzel niet en neem contact met ons op. Of kies voor info@beterelandschapsfoto.nl.

Bekijk ook eens onze Workshops, Coaching, Cursussen of Webshop