Betere Landschapsfoto
Frank & Yvonne

Wie wij zijn en wat we doen voor jou

Wij zijn Yvonne en Frank. Twee professionele, fulltime fotografen. Samen zijn wij Betere Landschapsfoto. Inmiddels hebben wij samen alweer 15 jaar ervaring in het organiseren en begeleiden van workshops, cursussen en reizen in de natuurfotografie. Onze passie voor fotografie delen we graag met jou.

Met ons enthousiasme en in een prettige en ongedwongen sfeer helpen we jou verder te groeien in fotografie.


Frank en Yvonne over Betere Landschapsfoto:

‘Wij gebruiken onze creatieve vrijheid om een onderwerp of landschap op een manier vast te leggen die ons persoonlijk aanspreekt. Daarvoor gebruiken we veel verschillende creatieve technieken op locatie. We trekken er graag op uit. Niet enkel tijdens het gouden uurtje in de perfecte omstandigheden. We kijken heel bewust naar alle elementen, en daar werken we mee. Elk type licht en elk type weer is fotografieweer’.

Fotografie is mensenwerk. Het resultaat dat je creëert is heel persoonlijk. Soms heb je de behoefte om je fotografie te verbeteren. Wij zijn er voor beginnende en gevorderde landschaps-, kust- en macrofotografen. Werken met mensen past bij ons. Dat is naast fotografie onze passie. Voordat we ons fulltime op fotografie richtten, bestond ons werkzame leven grotendeels uit het overbrengen van kennis en ervaring, inspelen op persoonlijke situaties, presenteren en presteren. Die ervaring combineren we nu met fotografie. De passie en het genieten zul je ook in een persoonlijk contact met ons herkennen.

We laten je niet alleen ontdekken hoe je beter gaat fotograferen, maar ook hoe je het meeste uit een locatie onder de gegeven omstandigheden kunt halen. Zo ben je in ieder situatie meester over de omstandigheden en je foto. En kun je ook op andere locaties topfoto’s maken. We brengen je alle finesses van het vak bij. We werken met maximaal vijf deelnemers per begeleidende fotograaf. Zo krijgt iedereen altijd voldoende tijd en aandacht om het maximale er uit te halen.

Je krijgt bij ons een complete ervaring: vooraf een uitgebreid e-book en een hulpmiddel met tips en trucs, feedback op foto’s tijdens de workshop, fotoreis of cursus, persoonlijke begeleiding en uitgebreide schriftelijke feedback na afloop. Indien van toepassing zijn lunch- en dinerlocaties en hotels van uitstekende kwaliteit inbegrepen. Zeker zo belangrijk vinden wij het dat je gewoon een leuke en leerzame tijd hebt met ons. Dat is wat wij voor jou doen…

Als je vragen hebt, aarzel niet en neem contact met ons op via info@beterelandschapsfoto.nl.

Bekijk ook eens onze Workshops, Fotoreizen of Cursussen