Privé workshops natuurfotografie
Maximaal 4 deelnemers, veel flexibiliteit

Je route naar mooiere natuurfoto’s

Herken je dit? Je bent heerlijk in de natuur geweest. De hele middag heb je gefotografeerd. Het was een mooie dag. Het weer was prachtig. Je maakte de eerste foto’s en kwam al snel in je ritme. Bij thuiskomst vielen de resultaten toch tegen. Je ziet in je foto’s niet terug wat je in de natuur zag.

Sommige foto’s zijn verkeerd belicht en andere zijn niet scherp. Op een andere locatie blijkt dat je compositie niet naar wens is. En weer ontbreekt de sfeer in je foto’s. De resultaten vallen je tegen. Iedere fotograaf maakt wel eens mee dat foto’s mislukken om wat voor reden dan ook. Dat is niet erg, het hoort erbij.

Je wilt best wel een workshop volgen. Maar de door ons aangeboden datum voor een groepsworkshop komt niet je uit. En je wilt meer persoonlijke aandacht en hebt een aantal specifieke vragen. Een privé workshop natuurfotografie is dan de oplossing. Je kunt bij ons terecht voor:

  • Landschapsfotografie
  • Macrofotografie
  • Kustfotografie

Maximaal rendement en maximale flexibiliteit

Wil je een workshop voor jezelf? Wij zijn flexibel als het om jouw wensen gaat. je hebt maximaal rendement en bepaalt zelf of de workshop in de zomer, herfst, winter of lente plaatsvindt.

Breng 1 dag door met 1 van de professionele fulltime fotografen van Betere Landschapsfoto: Frank of Yvonne. Alle aandacht in de workshop is voor jou. Ongeacht jouw niveau, of je nu beginner bent of semi-professional, wij helpen jouw gedurende de workshop. De privé workshop natuurfotografie is zo intensief als je zelf wilt. Ons advies: ga ervoor!

Workshop voor 1 -4 deelnemers

Je kunt de privé workshop alleen volgen. Maar je kunt ook 3 (foto)vriend/vriendin of je partner meenemen.

Flexibiliteit in een privé workshop natuurfotografie

In een privéworkshop natuurfotografie heb je maximale flexibiliteit. De workshop vindt op een doordeweekse dag plaats. Samen bepalen we de datum en het tijdstip. Dat geldt ook voor de locatie(s) waar we fotograferen en wat we precies gaan doen. Wil je je techniek verbeteren, je composities of aandacht aan bepaalde creatieve technieken geven? Of een combinatie van het voorgaande? Het kan allemaal. En wil je een aanpassing in het programma? Geen probleem, dat kan zelfs nog tijdens de workshop.

En als de afgesproken datum toch niet uitkomt of het weer niet naar wens is? Geen punt, dan verplaatsen we de workshop gewoon. We kunnen de privé workshop heel vroeg beginnen, bijvoorbeeld voor zonsopkomst. Maar we kunnen ook laat eindigen en fotograferen rondom de zonsondergang. Jij bepaalt het. Natuurlijk zullen wij je goed adviseren.

andere locaties en thema’s beschikbaar

Bij de meeste privé workshops staat een locatie vermeld. Maar de workshop hoeft daar niet per se plaats te vinden. Staat jouw favoriete locatie er niet bij? Neem dan even contact met ons op en beschrijf je wensen. We komen dan zo snel mogelijk met een voorstel bij je terug.

privé workshop natuurfotografie: Alle voordelen op een rijtje

Meld je nu aan en je krijgt:
✅ Persoonlijke begeleiding op locatie
✅ Veel praktische tips en adviezen tijdens de workshop
✅ Maximale flexibiliteit
✅ Alle aandacht is voor jou
✅ Gratis koffie of thee bij aankomst
✅ E-book ‘Fotograferen is een Kunst’ ter waarde van 21,95 euro met meer dan 160 pagina’s en tientallen voorbeelden en tips
✅ Een handige hulpgids over het thema van de workshop ter waarde van 6 euro
✅ Bruikbare feedback op 3 foto’s ter waarde van 35 euro
✅ Een super leuke en leerzame dag (onbetaalbaar)

Er zijn maximaal 4 deelnemers in een privé workshop natuurfotografie. De privé workshops zijn dus extra gunstig als je met iemand samen komt. Wil je eerst even overleg voordat je reserveert? Neem dan contact met ons op.

alle privé workshops op een rijtje

Kijk hier voor het overzicht met de groepsworkshops: