Privé workshops natuurfotografie
Maximaal 3 deelnemers, veel flexibiliteit

Een privé workshop natuurfotografie helemaal voor je zelf. Lekker fotograferen en 1-op-1 begeleiding krijgen.

Je zult veel fotograferen. En krijgt tijdens de workshop veel praktische tips en inzichten. Je zult veel ervaring opdoen die je ook na de privé workshop landschapsfotografie kunt gebruiken.

De privé workshop duurt 5 uur en er zijn maximaal 3 deelnemers.

Verschillende workshops

Je wilt best wel een workshop volgen. Maar de door ons aangeboden datum voor een groepsworkshop komt niet je uit. En je wilt meer persoonlijke aandacht en hebt een aantal specifieke vragen. Een privé workshop natuurfotografie is dan de oplossing. Je kunt bij ons terecht voor:

  • Landschapsfotografie
  • Macrofotografie
  • Kustfotografie

Maximaal rendement en maximale flexibiliteit

Wil je een workshop voor jezelf? Wij zijn flexibel als het om jouw wensen gaat. je hebt maximaal rendement en bepaalt zelf of de workshop in de zomer, herfst, winter of lente plaatsvindt. Je kunt de privé workshop alleen volgen. Maar je kunt ook 1 (foto)vriend/vriendin of je partner meenemen.

AAD2092 Betere Landschapsfoto

Flexibiliteit in een privé workshop natuurfotografie

In een privé workshop natuurfotografie heb je maximale flexibiliteit. De workshop vindt op een doordeweekse dag plaats. Samen bepalen we de datum en het tijdstip. Dat geldt ook voor de locatie(s) waar we fotograferen en wat we precies gaan doen. Wil je je techniek verbeteren, je composities of aandacht aan bepaalde creatieve technieken geven? Het kan allemaal. En wil je een aanpassing in het programma? Geen probleem, dat kan zelfs nog tijdens de workshop.

En als de afgesproken datum toch niet uitkomt of het weer niet naar wens is? Geen punt, dan verplaatsen we de workshop gewoon. We kunnen de privé workshop heel vroeg beginnen, bijvoorbeeld voor zonsopkomst. Maar we kunnen ook laat eindigen en fotograferen rondom de zonsondergang. Jij bepaalt het. Natuurlijk zullen wij je goed adviseren.

andere locaties en thema’s beschikbaar

Bij de meeste privé workshops staat een locatie vermeld. Maar de workshop hoeft daar niet per se plaats te vinden. Staat jouw favoriete locatie er niet bij? Neem dan even contact met ons op en beschrijf je wensen. We komen dan zo snel mogelijk met een voorstel bij je terug.

privé workshop natuurfotografie: Alle voordelen op een rijtje

Meld je nu aan en je krijgt:
✅ Persoonlijke begeleiding op locatie
✅ Veel praktische tips en adviezen tijdens de workshop
✅ Maximale flexibiliteit
✅ Alle aandacht is voor jou
✅ Gratis koffie of thee bij aankomst
✅ E-book ‘Fotograferen is een Kunst’ ter waarde van 21,95 euro
✅ Een handige hulpgids over het thema van de workshop ter waarde van 12 euro
✅ Bruikbare feedback op 5 foto’s ter waarde van 49 euro (per deelnemer)
✅ Een super leuke en leerzame workshop

Er zijn maximaal 3 deelnemers in een privé workshop natuurfotografie. De privé workshops zijn dus extra gunstig als je met iemand samen komt. Wil je eerst even overleg voordat je reserveert? Neem dan contact met ons op.

alle privé workshops op een rijtje

Kijk hier voor het overzicht met de groepsworkshops: