Workshops Kustfotografie
Zin in een Workshop op korte termijn?

Mooiere kustfoto’s wachten op jou

Kustfotografie is erg leuk om te doen. We zijn graag in de natuur en fotograferen de kust zoals die zich aan ons presenteert. Onder alle omstandigheden met alle soorten licht. In de praktijk kan dat knap lastig zijn. De kust die je voor je ziet is mooi, maar de foto’s vallen je toch wat tegen. Vaak ontbreekt diepte en sfeer. Of technisch is er nog ruimte voor verbetering: je foto’s kunnen beter worden belicht en de scherpte en scherptediepte kan ook beter. Zou een workshop kustfotografie je helpen?

En wat kunnen filters voor jouw fotografie betekenen? Als je dat eenmaal onder de knie hebt, wil je misschien meer creatieve kustfoto’s maken en mooie kusten vastleggen. Je foto’s zullen niet altijd top zijn, dat herkennen wij zelf ook. Maar met een workshop kustfotografie zet je al snel een paar grote stappen in de goede richting.

Workshop aan de Franse Opaalkust

Altijd een passende workshop kustfotografie

Je kunt bij ons terecht om je technische vaardigheden te ontwikkelen en om écht te ontdekken hoe je met filters fotografeert. Mooiere composities maken en sfeer in je foto’s brengen hoort er bij. Ook delen wij verschillende creatieve technieken met jou of ontdek je met ons een aantal mooie plekken om te fotograferen. Ter plaatse geven wij je tips en advies over hoe je de kust kunt fotograferen.

Voor alle niveaus

Wij geven verschillende workshops kustfotografie voor alle ervaringsniveaus. Van beginnende tot gevorderde fotografen, we hebben we het hele jaar door een afwisselend en uniek aanbod aan workshops kustfotografie. We werken in kleine groepen van maximaal 10 personen met 2 begeleidende professionele fotografen, daardoor kunnen wij je persoonlijk en op jouw niveau begeleiden.

Alle workshops kustfotografie op een rijtje

workshop kustfotografie: Alle voordelen op een rijtje

Meld je nu aan en je krijgt:
✅ Persoonlijke begeleiding op locatie van 2 fotografen
✅ Maximaal 10 deelnemers in 1 groepsworkshop, en maximaal 4 in een privé workshop
✅ Veel praktische tips en adviezen tijdens de workshop
✅ Gratis koffie of thee bij aankomst
✅ E-book ‘Groei in natuurfotografie’ ter waarde van 14,97 euro
✅ Een handige digitale gids over het thema van de workshop ter waarde van 10 euro
✅ Bruikbare feedback op 3 foto’s ter waarde van 35 euro
✅ Een super leuke en leerzame workshop (onbetaalbaar)

Kijk hier voor het overzicht met: