Workshops Kustfotografie
Zin in een Workshop op korte termijn?

Betere kustfoto’s binnen handbereik

Stap in de wereld van kustfotografie met onze gevarieerde workshops, geschikt voor fotografen van alle niveaus. Of je nu net begint of een ervaren fotograaf bent, het hele jaar door bieden we een uniek scala aan kustfotografieworkshops aan.

Verken de Impact van filters in je fotografie. Want het fotograferen met filters is veel meer dan alleen het fotograferen met lange sluitertijden. Na het beheersen van deze techniek ontstaat wellicht de wens om meer creatieve kustfoto’s vast te leggen en de betoverende kustlijnen diepgaander te verkennen.

We begrijpen dat niet elke foto perfect zal zijn, maar volg een workshop kustfotografie bij ons zet je snel en doeltreffend grote stappen in de juiste richting. Ontdek hoe je de dynamiek van het water en de wolken kunt benutten, laat je inspireren en ontwikkel je fotografische vaardigheden aan de kust.

Workshop aan de Franse Opaalkust

Altijd een passende workshop kustfotografie

Wij bieden diverse workshops kustfotografie aan, geschikt voor fotografen van alle ervaringsniveaus. Of je nu een beginner bent of een gevorderde fotograaf, gedurende het hele jaar presenteren we een gevarieerd en uniek aanbod aan workshops aan de kust. Je kunt zowel in Nederland, België en Frankrijk bij ons terecht. Onze workshops worden gehouden in kleine groepen van maximaal 6 deelnemers in een groepsworkshop en maximaal 3 deelnemers in een privéworkshop, waarbij je persoonlijke begeleiding van een professionele fotograaf krijgt. Zit jouw perfecte workshop er niet bij? Kies dan voor de privé workshop kustfotografie.

workshops kustfotografie op een rijtje

workshop kustfotografie: Alle voordelen op een rijtje

Meld je nu aan en je krijgt:
✅ Persoonlijke 1-op-1 begeleiding op locatie van een professionele fotograaf
✅ Maximaal 6 deelnemers in 1 groepsworkshop, en maximaal 3 in een privé workshop
✅ Veel praktische tips en adviezen tijdens de workshop
✅ Feedback op je foto’s tijdens de workshop
✅ Samen dé foto maken
✅ Gratis koffie of thee bij aankomst
✅ Een handige digitale gids over het thema van de workshop
✅ Bij een privéworkshop inclusief feedback op bewerkte foto’s na de workshop
✅ Een super leuke en leerzame workshop
✅ Twee uitdagende opdrachten voor na de workshop

Kijk hier voor het overzicht met: