Workshops architectuurfotografie
Zin in een Workshop op korte termijn?

Mooiere architectuurfoto’s binnen bereik

Is een workshop architectuurfotografie iets voor jou? Architectuurfotografie is erg leuk om te doen. We zijn graag in in de stad en fotograferen die zoals de omgeving zich aan ons presenteert. Onder alle omstandigheden met alle soorten licht. Architectuurfotografie kan lastig zijn. Het cityscape dat je voor je ziet is mooi. Maar de foto’s vallen je toch wat tegen. Vaak ontbreekt diepte en sfeer. Of technisch is er nog ruimte voor verbetering: je foto’s kunnen beter worden belicht en de scherpte en scherptediepte kan ook beter.

En als je dat eenmaal onder de knie hebt, wil je misschien meer creatieve architectuurfoto’s maken en mooie beelden vastleggen. Je foto’s zullen niet altijd top zijn, dat herkennen wij zelf ook. Maar met een workshop architectuurfotografie zet je al snel een paar grote stappen in de goede richting.

Voor alle niveaus

Wij geven verschillende workshops architectuurfotografie voor alle ervaringsniveaus. Van beginnende tot gevorderde fotografen, we hebben we het hele jaar door een afwisselend en uniek aanbod aan workshops architectuurfotografie. We werken in kleine groepen van maximaal 10 personen met 2 begeleidende professionele fotografen, daardoor kunnen wij je persoonlijk en op jouw niveau begeleiden.

Bekijk alle workshops architectuurfotografie

workshop architectuurfotografie: Alle voordelen op een rijtje

Meld je nu aan en je krijgt:
✅ Persoonlijke begeleiding op locatie van 2 fotografen
✅ Maximaal 10 deelnemers in 1 groepsworkshop, en maximaal 4 in een privé workshop
✅ Veel praktische tips en adviezen tijdens de workshop
✅ Gratis koffie of thee bij aankomst
✅ Een handige digitale gids over het thema van de workshop ter waarde van 10 euro
✅ Bruikbare feedback op 3 foto’s ter waarde van 35 euro
✅ Een super leuke en leerzame workshop (onbetaalbaar)

Kijk hier voor het overzicht met: