Workshops Macrofotografie

Mooiere macrofoto’s binnen bereik

Macrofotografie is erg leuk om te doen. Het hele jaar door zijn we er wel op de 1 of andere manier mee bezig. De kern van macrofotografie is dat je een onderwerp van dichtbij fotografeert. Formeel praten we over macrofotografie als de vergroting minimaal 1:1 is. Macrofotografie kan lastig zijn. Je fotografeert met een hele kleine scherptediepte en het scherpstellen op zich kent een paar uitdagingen.

Bij het samenstellen van de compositie kom je erachter dat de voor- en achtergrond net zo belangrijk zijn als het onderwerp zelf. En als je dat eenmaal onder de knie hebt, wil je misschien meer creatieve macrofoto’s maken. Je foto’s zullen niet altijd top zijn, dat herkennen wij zelf ook. Maar met een workshop macrofotografie zet je al snel een paar grote stappen in de goede richting.

Altijd een passende workshop macrofotografie

Je kunt bij ons terecht om je technische vaardigheden te ontwikkelen en om mooiere composities te maken en sfeer in je foto’s te brengen. Ook delen wij verschillende creatieve technieken met jou of ontdek je hoe je met bijvoorbeeld tussenringen, voorzetlenzen en speciale objectieven van Lensbaby kunt fotograferen.

Voor alle niveaus

Wij geven verschillende workshops macrofotografie voor alle ervaringsniveaus. Van beginnende tot gevorderde fotografen, we hebben we het hele jaar door een afwisselend en uniek aanbod aan workshops macrofotografie. We werken in kleine groepen van maximaal 10 personen met 2 begeleidende professionele fotografen, daardoor kunnen wij je persoonlijk en op jouw niveau begeleiden.

workshop Macrofotografie: Alle voordelen op een rijtje

Meld je nu aan en je krijgt:
✅ Persoonlijke begeleiding op locatie van 2 fotografen
✅ Maximaal 10 deelnemers in 1 groepsworkshop, en maximaal 4 in een privé workshop
✅ Veel praktische tips en adviezen tijdens de workshop
✅ Gratis koffie of thee bij aankomst
✅ E-book ‘Groei in natuurfotografie’ ter waarde van 14,97 euro ips
✅ Een handige digitale gids over het thema van de workshop ter waarde van 10 euro
✅ Bruikbare feedback op 3 foto’s ter waarde van 35 euro
✅ Een super leuke en leerzame dag (onbetaalbaar)

Bekijk alle workshops macrofotografie

Kijk hier voor het overzicht met: