Meerdaagse workshops natuurfotografie

Alle meerdaagse workshops natuurfotografie van Betere Landschapsfoto

Praktische en leerzame workshops natuurfotografie waarin je in een ontspannen sfeer flinke stappen zet. Dat kan! Omdat wij je 1-Op-1 begeleiden, staan wij je bij in je persoonlijke groei op fotografisch gebied. Of het nu om technisch goede foto’s, sterkere composities, creatieve technieken of het ontwikkelen van een persoonlijke stijl is; met onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van trainingen zit je goed. Je zult verder in fotografie groeien…

Bekijk onze meerdaagse workshops natuurfotografie.

2-Daagse workshop Zeeuwse kust

Geef je fotografie een boost in de 2-daagse workshop Zeeuwse kust. De Zeeuwse kust is prachtig en afwisselend. Bezoek en fotografeer op verschillende afwisselende stranden. Zeer geschikt om het fotograferen van de kust met filters en lange sluitertijden onder de knie te krijgen.

DSC8396 Betere Landschapsfoto

4-Daagse workshop aan de Franse Opaalkust

De uiterst gevarieerde kuststrook met steile kliffen, brede zandstranden, krijtrotsen, levensgrote stenen op de kustlijn, duinen, mosselbanken en pittoreske vissersdorpjes pal aan zee! En dan hebben we het fort en de palenrijen nog niet genoemd. In dit gebied kun je je fotografiehart ophalen. De kust is zeer geschikt voor het fotograferen met lange sluitertijd, vastleggen van dynamiek en ook verstilde beelden.

Fotoreis Beterelandschapsfoto Opaalkust Noord Frankrijk Fort Betere Landschapsfoto

Privéworkshop Opaalkust van 1-4 dagen

Je kunt ook een individueel of met je eigen familie of vrienden mee naar de Franse Opaalkust. Van 1 tot 4 dagen en maximaal 4 deelnemers.

DSC6716 Betere Landschapsfoto

Overzicht workshops

Wil je het volledige overzicht met 1-daagse en meerdaagse workshops zien?