Workshops Landschapsfotografie
Zin in een Workshop op korte termijn?

Mooiere landschapsfoto’s binnen bereik

Is een workshop landschapsfotografie iets voor jou? Landschapsfotografie is erg leuk om te doen. We zijn graag in de natuur en fotograferen die zoals het landschap zich aan ons presenteert. Onder alle omstandigheden met alle soorten licht. Landschapsfotografie kan lastig zijn. Het landschap dat je voor je ziet is mooi, maar de foto’s vallen je toch wat tegen. Vaak ontbreekt diepte en sfeer. Of technisch is er nog ruimte voor verbetering: je foto’s kunnen beter worden belicht en de scherpte en scherptediepte kan ook beter.

En als je dat eenmaal onder de knie hebt, wil je misschien meer creatieve landschapsfoto’s maken en mooie landschappen vastleggen. Je foto’s zullen niet altijd top zijn, dat herkennen wij zelf ook. Maar met een workshop landschapsfotografie zet je al snel een paar grote stappen in de goede richting.

Bekijk alle workshops landschapsfotografie

Altijd een passende workshop landschapsfotografie

Je kunt bij ons terecht om je technische vaardigheden te ontwikkelen en om mooiere composities te maken en sfeer in je foto’s te brengen. Ook delen wij verschillende creatieve technieken met jou of ontdek je met ons een aantal mooie plekken om te fotograferen. Ter plaatse geven wij je tips en advies over hoe je het landschap kunt fotograferen.

Met je vrienden of collega's een workshop fotografie op maat volgen

Voor alle niveaus

Wij geven verschillende workshops landschapsfotografie voor alle ervaringsniveaus. Van beginnende tot gevorderde fotografen, we hebben we het hele jaar door een afwisselend en uniek aanbod aan workshops landschapsfotografie. We werken in kleine groepen van maximaal 6 personen in een groepsworkshop en 3 personen in een privéworkshop. Daardoor kunnen wij je persoonlijk en op jouw niveau begeleiden.

workshop landschapsfotografie: Alle voordelen op een rijtje

Meld je nu aan en je krijgt:
✅ Persoonlijke begeleiding op locatie van een professionele fotograaf
✅ Maximaal 6 deelnemers in een groepsworkshop, en maximaal 3 in een privé workshop
✅ Veel praktische tips en adviezen tijdens de workshop
✅ Feedback op je foto’s tijdens de workshop
✅ Samen dé foto maken
✅ Gratis koffie of thee bij aankomst
✅ Een handige digitale gids over het thema van de workshop ter waarde van 10 euro
✅ Bruikbare feedback op 3 foto’s ter waarde van 35 euro (inclusief bij een privéworkshop)
✅ Een super leuke en leerzame workshop

Kijk hier voor het overzicht met: